- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- Konu Sahibi dejavu_one
ivet ivet gördü şükür kuzucumgördü bizi gördü bizi olleey
bize cvp yazmakla meşgulmuş demekki kuzum kaç sayfa ilerledik anca tabi
heeeeeeeeeeeeeee gaynadıverdik beee meleğim fenamı oldu bak neşemiz yerine geldi vallacanım bende sizi üzmek istemezdim asıl ben zırt pırt gidiyorum diyenlere sinir olurdum.Ama ben gittiysem gitmem gerektiği için olmuştur ve dönüşü olmaz. Ben sizi o topikten ayırmak için benimle yazışın diye açmadım orada da olun tabi ama benimle konuşmak isterseniz diye bir iki arkadaştan da bu yönde istek gelince açtım canım..
ben sadece ona kızıp gitmedim canım arkamdan ben topikte yokken yapılan karala politikası çok çirkindi. Bir başkasının da bunu uzatması isim ver engelleyeyim falan demesi hem de o kişi için iç yüzünü de bilmiyorken. Çok çirkindi bunlar ve çok fazla kırıldım hem de ummadıığım biri bilmeden birlik olunca çok üzüldüm. Yoksa kimse için ben gitmem topikten beni kınayandakınasın benimle konuşanlarla konuşurdum ama olay başka boyuta geçti. Neyse kapatalım bunları canımm..
kız cevap yazdım size bir hoşgeldin demeyeyim mi yani açılışı yapmışsın ben yokken kaynatmışsınız..
Valla bu ay var sende birşey boşuna o memişler öyle olmaz hanii.. Hadi inşallah burada kutlama yaparız bir de.
ayyy inş gülüm valla korkuyorumki yine hüsranmı olucak diye amahayırlısı artık Allahtan
tabiki de olmaz gelmesen zorla getirirdim seni zaten kızımmm.. Yaa sorma ama giden gitmiş yapacak birey yok yani..