Kaldığımız Yerden Her Telden..

valla öyle işte gnlere bölerek yapıyorum ay bugün mutfakta ek dolaplarım var onları yapacaktım ama hiiç yapmıcam keyif çatcam yaa yarın zaten canım çıkacak yeterince yanii.. Gülüm, kıymetlimm, gebişşş adayımm benim... :KK16:

Aynen öyle gülüm keyif yaap ev işi bitmez bitmez bitmezzzz birazda zamanı kendine ayır be meşeğim kıyamam ben sana aşıkm lütfen kednini bu kadar yorma zamana böl baktın yapasın yok sala gitsin tatlım:KK34:

Kıskanırım banane seni de kıskanırım herkeri kıskanırım beeennn

sadece benimle konuşun sadeceee bakmayın etrafınıza dermişimmmm :KK16::KK16:

akşama yemeğimm yok pratik ne yapsam kızlarr söyleyiverin bakeemm. Hazı tavuk mu alsam acep canım da çekiyo ne zamandır bir de yanına patates mi kızartsam offf ne yapsamm..

canında çekmiş al gülüm patitisde kızart ohhhhhhhh yemede yanında yattt:KK56::KK56::KK56:

ojeler zaten hiç dayanmıyor yaa.. Bende evde olaydım haftaiçi yapardım ne güzel haftason kocamla bana kalırdı misss..

vallah zaten oje sürmekle bitmiyo onun kuruması yanlarındaki kalanların çıkması.. bn oje kurutucu aldım bvallah 20 tl ama her ojenın ustune tek kat sur 6 sanıyede kuruyo vallaha ohh be dıyosun resmenn .. bide şimdi 40 gun çıkmayan oje çıkmış allahım one rahat birşey yaa vallah yazın her renkten yaptıyorum gidiyorum tatilee oh vallah raht b:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK16::KK16:

$imagesCA83PL15.jpg $9qa7gp.jpg kızalr dejavum yaptığım test bunun gibi silik aynı gibiler işte bende çıkmadı telden çektiğimde netten buldum

pişmiş tavuk mu al gülüm pilavda yap oh mis. bende pazardan balık alcam gülüm büyük balık alıyım diyorum. ben balıgı ayıklıyamıyorum basını kopadım bi kere içim kalktı. dokunurum yıkar unlar kızartırıp ama o kelle kopartma işini hiç yapamam. pazardada istavriti falan ayıklamıyo uyuzlar. ben d büyük balık alıyom onu ayıklıyolar diye.:21::21:

canım büyük balık al artık zaten hamsi istavrit tarzı balık yenmez mevsimi geçti. Mart ortası geldi mi tamam biter.. Ayıklattır yıkarsın bir tek tamam. ben balığa bayılrım zevkle de temizlerim annemdem kalan alışkanlık o da çok sever ama büyük balığı bende ayıklayamam. Eşim sevmiyor pek ben İstanbul'da çok yerdim ama Eskişehir'e gelince şöylee güzel balıkçıda bulaadım nadiryaptım ama gidince annem hep yapar.

Eki Görüntüle 374160 Eki Görüntüle 374159 kızalr dejavum yaptığım test bunun gibi silik aynı gibiler işte bende çıkmadı telden çektiğimde netten buldum

anamm var ya işte kız çizgiler kapı gibii. Böyle çizgi iki gün beklesen çıkmaz yaa bende hiç olmadı böyle birşey olsa, dünyaya ilan ederdim nitekimm :KK9: yarın bir kana gitsen ay bekleyemem ben p.tesiye kadarr..

anamm var ya işte kız çizgiler kapı gibii. Böyle çizgi iki gün beklesen çıkmaz yaa bende hiç olmadı böyle birşey olsa, dünyaya ilan ederdim nitekimm :KK9: yarın bir kana gitsen ay bekleyemem ben p.tesiye kadarr..

yani gülüm o ince olan testteki gibi az daha silik gibi birşey yarın gidememde balım pazartesi en geç artık meleğim:KK48:

canında çekmiş al gülüm patitisde kızart ohhhhhhhh yemede yanında yattt:KK56::KK56::KK56:

kocam yemeğe gidelim dedi canı birşey istemiş ben daha demediydim birşey aradı iyi dedim bende onu yarın alrım artık iş yapcam ya iyi olur hazır bir çorba bir patates yaparım yanına..

gördüm kızz gördümm mirak etme balı kızlar bu arada 90 sayfa diyoruz 100 birşey kalmaı ha gyret:KK19:

efett valla birşey kalmadı maşallah bizeee :nazar::nazar:

ojeler zaten hiç dayanmıyor yaa.. Bende evde olaydım haftaiçi yapardım ne güzel haftason kocamla bana kalırdı misss..

vallah zaten oje sürmekle bitmiyo onun kuruması yanlarındaki kalanların çıkması.. bn oje kurutucu aldım bvallah 20 tl ama her ojenın ustune tek kat sur 6 sanıyede kuruyo vallaha ohh be dıyosun resmenn .. bide şimdi 40 gun çıkmayan oje çıkmış allahım one rahat birşey yaa vallah yazın her renkten yaptıyorum gidiyorum tatilee oh vallah raht b:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK16::KK16:

evet ya oje olayı berbat ben almadım kalıcı oje falan zaten kendime manikür yapmaya oje sürmeye zamanım olmuor ama bahar geldi artık sürcem renk renk..

kocam yemeğe gidelim dedi canı birşey istemiş ben daha demediydim birşey aradı iyi dedim bende onu yarın alrım artık iş yapcam ya iyi olur hazır bir çorba bir patates yaparım yanına..

evet ya oje olayı berbat ben almadım kalıcı oje falan zaten kendime manikür yapmaya oje sürmeye zamanım olmuor ama bahar geldi artık sürcem renk renk..

oh oh iyigülüm daha iyi uğraşmamış olursun işte afiyet bal şker olsun meleğim benim :KK19::KK56:

dejavummm eşim test getirmiş pyro clınıce one step rapit test diye birşey nasıl birşey bilgin varmı meleğimmmm:18::18:

oh oh iyigülüm daha iyi uğraşmamış olursun işte afiyet bal şker olsun meleğim benim :KK19::KK56:

evet canım yaaa hem kafam dağılsın benimde zaten bu akşam bir yerlerde oturmak istiyordum. Akşam gelebilcen mii gülüm..

dejavummm eşim test getirmiş pyro clınıce one step rapit test diye birşey nasıl birşey bilgin varmı meleğimmmm:18::18:

valla iyi diye biliyorum canım bir iki test markası var onların namı iyi değil ama bunlar iyidir canım..

evet canım yaaa hem kafam dağılsın benimde zaten bu akşam bir yerlerde oturmak istiyordum. Akşam gelebilcen mii gülüm..

valla iyi diye biliyorum canım bir iki test markası var onların namı iyi değil ama bunlar iyidir canım..

anlaım canım artık gelmezse sabaha kadar yaparım sabaha ben çıkıyorum eşim geldi yemek yiycez kendine iyi bak emi meleğim çok öpüyorum görüşmek dileğiyle aşkitommmmmmmmm:KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK34:

Zengin Hintli ve Falcı Hikayesi
Çook zengin bir Hintli, geleceğini öğrenmek istedi ve sarayına bir falcı çağırttı. Falcı, önce bu zengin kişinin avucuna baktı, sonra yüzünü göğe çevirdi, yıldızlara baktı, daha sonra da cam küresine baktı ve gördüklerini tek tek söyledi:

- Efendimiz, üzülerek söylemek zorundayım, sizi çook büyük bir felaket beklemektedir dedi. Altı oğlunuzu da kaybedeceksiniz ve altısının da ölümlerine tanık olacaksınız. Zengin Hintli,"felaket habercisi bu falcıyı sarayından kovdurdu. Kendisine bir kese altın verilmesini beklerken kovulan falcı, söylenerek dışarı çıktı. Zengin Hintli adamlarına, geleceği doğru dürüst görebilen başka bir falcı bulmalarını söyledi. Adamları kentte ünlü bir başka falcı bulamayınca, bir önceki falcıya gittiler, ona danıştılar. Ben kılık kıyafetimi değiştiririm, başka bir falcı gibi sizlerin huzurunuza gelirim dedi. Siz de efendiniz karşısında, başka bir falcı bulamamış beceriksizler durumuna düşmekten kurtulursunuz.

Birinci falcı, iki gün sonra başka bir falcı görünümünde yeniden saraya gitti ve bu kez yeni kimliğiyle zengin Hintlinin karşısına getirildi. İlk geldiğinde yaptığı gibi yine önce zengin Hintlinin avucuna baktı, sonra yüzünü göğe çevirdi, yıldızlara baktı, daha sonra da cam küresine baktı ve gördüklerini yine tek tek ama bu kez değişik biçimde söyledi:

- Efendimiz, Tanrı’nın nimetleri üzerinizden hiçbir zaman eksik olmayacak dedi.Sizin altı oğlunuz var ama, siz onların tümünden daha çok yaşayacaksınız, onların tümünden daha uzun ömürlü olacaksınız. Ne kadar talihli bir babasınız ki, evlatlarınızın hiçbiri, babalarının ölümünü görmeyecek, hiçbiri yaşamında baba acısı tanımayacaktır...Falcının, geleceği böyle görmesinden çok mutlu olan zengin Hintli, adamlarına emir verdi ve onlar da falcıya bin altın verdiler.

--------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
anlaım canım artık gelmezse sabaha kadar yaparım sabaha ben çıkıyorum eşim geldi yemek yiycez kendine iyi bak emi meleğim çok öpüyorum görüşmek dileğiyle aşkitommmmmmmmm:KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK34:

tamam balımm afiyet olsun akşam vatik bulursan gel balım çok kopuk oldu bugün konuşmalar girdim çıktım falan.. Öpüyorum gülüm inşallahh sabah daha belirgin çıkar şu çizgi yaaa..

Zengin Hintli ve Falcı Hikayesi
Çook zengin bir Hintli, geleceğini öğrenmek istedi ve sarayına bir falcı çağırttı. Falcı, önce bu zengin kişinin avucuna baktı, sonra yüzünü göğe çevirdi, yıldızlara baktı, daha sonra da cam küresine baktı ve gördüklerini tek tek söyledi:

- Efendimiz, üzülerek söylemek zorundayım, sizi çook büyük bir felaket beklemektedir dedi. Altı oğlunuzu da kaybedeceksiniz ve altısının da ölümlerine tanık olacaksınız. Zengin Hintli,"felaket habercisi bu falcıyı sarayından kovdurdu. Kendisine bir kese altın verilmesini beklerken kovulan falcı, söylenerek dışarı çıktı. Zengin Hintli adamlarına, geleceği doğru dürüst görebilen başka bir falcı bulmalarını söyledi. Adamları kentte ünlü bir başka falcı bulamayınca, bir önceki falcıya gittiler, ona danıştılar. Ben kılık kıyafetimi değiştiririm, başka bir falcı gibi sizlerin huzurunuza gelirim dedi. Siz de efendiniz karşısında, başka bir falcı bulamamış beceriksizler durumuna düşmekten kurtulursunuz.

Birinci falcı, iki gün sonra başka bir falcı görünümünde yeniden saraya gitti ve bu kez yeni kimliğiyle zengin Hintlinin karşısına getirildi. İlk geldiğinde yaptığı gibi yine önce zengin Hintlinin avucuna baktı, sonra yüzünü göğe çevirdi, yıldızlara baktı, daha sonra da cam küresine baktı ve gördüklerini yine tek tek ama bu kez değişik biçimde söyledi:

- Efendimiz, Tanrı’nın nimetleri üzerinizden hiçbir zaman eksik olmayacak dedi.Sizin altı oğlunuz var ama, siz onların tümünden daha çok yaşayacaksınız, onların tümünden daha uzun ömürlü olacaksınız. Ne kadar talihli bir babasınız ki, evlatlarınızın hiçbiri, babalarının ölümünü görmeyecek, hiçbiri yaşamında baba acısı tanımayacaktır...Falcının, geleceği böyle görmesinden çok mutlu olan zengin Hintli, adamlarına emir verdi ve onlar da falcıya bin altın verdiler.

--------------------------------------------------------------------------------

ne güzelmiş aynı şeyi farklı söylemek karşındakinin de ona daha iyi yaklaşmasını sağlıyor kötü birşey olsa da o durum, kendi lehine şeyler söylendiğinde iyi birşeymiş gibi durabiliyor aslında bizde belki de hayata böyle bakmalıyız bambaşka yorumlayarak..

Birgün bir kadın vefat etmiş. Yıkamışlar, cenaze namazını kılmışlar, tüm cemaat sırtlanmış tabutu giderlerken tabut caminin kapısına çarpmış tabutun içinden ahh diye bir ses yükselmiş.

Açıp bakmışlar ki kadın yaşıyor. Neyse kadın 10 sene gayet iyi yaşamış ve snra vefat etmiş yine namazı kınılnmış, ve tabut kaldırılmış. O sırada kocası şöyle seslenmiş,

aman gözünüzü seveyim kapıya dikkat edin...

Bende kaçıyoreee mesaim bitti çok şükür off ne uzun güdü böyle.. Akşam burada olursanız beklerim..Öptümmm kocamann kuzucuklarımm :KK16:

Ateş Lazım Oldu

Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid zamanında yaşamış olan Behlül Dana (VIII. yüzyıl) dönemin evliyasındandı. Zaman zaman aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, herkes de bundan dolayı kendisini deli sanırdı. Ama bunu maksatlı yapardı. Behlül Dana hazretleri daima Harun Rediş'in yakınında bulunur, çeşitli sebepler hasıl ederek onu uyarırdı. Bir gün Behlül Dana hazretleri, üstü başı toz toprak içinde uzun bir yolculukan gelmiş olmanın belirtileri ile Harun Reşid'in huzuruna çıktı.

Harun Reşid sordu:- Be ne hal Behlül, nereden geliyorsun?

- Cehennemden geliyorum ey hükümdar.

- Ne işin vardı cehennemde?

- Ateş lazım oldu da ateş almaya gittim.

- Peki, getirdin mi bari?

- Hayır efendim getiremedim. Cehennemin bekçileriyle görüştüm, onlar "Sanıldığı gibi burada ateş bulunmaz, ateşi herkes dünyadan kendisi getirir" dediler.

$resimdekibebekneredeacage1.jpg
resimdeki bebişi görenler:)parmak kaldırsın:KK1:

X