Kaldığımız Yerden Her Telden..

saolun kızlar ıns kusura bakmayın bole muhabbetınızın ortasına pat dıye daldım guzel bı haberde veremedım :KK31::KK31::KK31::KK31:

sıkma canıını cnm olsun ikinciye güzel haber vercen inşallah burda kafaa dağıtıyoruz

:KK34:

saolun kızlar ıns kusura bakmayın bole muhabbetınızın ortasına pat dıye daldım guzel bı haberde veremedım :KK31::KK31::KK31::KK31:

olurmu öyle şey gülüm senin gelmen yeter balım canın sağolsun sıkma o güzel canını hayırlısı böyle ne yapalım balım üzülme lütfennn

olurmu öyle şey gülüm senin gelmen yeter balım canın sağolsun sıkma o güzel canını hayırlısı böyle ne yapalım balım üzülme lütfennn

sıkma canıını cnm olsun ikinciye güzel haber vercen inşallah burda kafaa dağıtıyoruz

:KK34:

saolun kızlar ya zaten ılk işim buraya gelmek oldu ıyıyım ıyı olucam rabbım beterınden korusun napalım nasıp degılmıs daha vaktı gelmemiş demekkı elıfım senın gelmedı dımı daha kırmızılar hadı ıns sen verırsın guzel haberı

:KK19::KK19:
saolun kızlar ya zaten ılk işim buraya gelmek oldu ıyıyım ıyı olucam rabbım beterınden korusun napalım nasıp degılmıs daha vaktı gelmemiş demekkı elıfım senın gelmedı dımı daha kırmızılar hadı ıns sen verırsın guzel haberı

işte böyle canım arkadaşım güçlüsün sen ben biliyorum çok şükür rabbim beterinden korusun bak canımız sağ ne yapalım bekliycez benimkiler gelmedi daha balım inş bakalım umudum yok valla adet olucam gibiyim en azından böyle şartlandırıyorumki üzülmiyim kırmızılar geldiğinde kuzucum:KK19:

Bir Hatırlasam

Mehmet Bey 97'sinde 100'e merdiven dayamış. Ali H Y ise 98 yaşında. İkisi de çok yaşlanmış insanlar.
Yıllardır dostlukları devam ediyor. Bir gün Ali Bey, Mehmet Bey'i evine yemeğe davet etmiş.
Ali Bey karısına ilcanımil, IIgülümll, IIhayatımll, Iltatlım', "şekerimil, gibi laflarla hitap ediyor. Dikkatini çekmiş.
Bir ara karısı mutfaktayken yine, "bir tanem, nerelerdesin, yemeğin soğuyacakıl demiş. Mehmet Bey dayanamamış:
- Yahu dikkat ediyorum, karına ne güzel iltifatlı sözler ediyorsun... tatlılar, şekerler... Bunca seneden sonra olacak şey değil, aferin sana, demiş.
Ali Bey, şöyle bir arkasını dönüp karısının hala mutfakta olduğundan emin olduktan sonra:
- Sorma dostum demiş. Ne tatlısı şekeri, 10 yıl oluyor bizim hatunun adını unuttum. Bir türlü hatırlayamıyorum.

ALINTIDIR:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Din Adamı Fıkrası
Bir imam, bir haham ve bir papaz ormanda geziyorlarmış. Bir gölün kenarına gelmişler.
Hava sıcak mı sıcak. Bakmışlar çevrede de kimse yok, soyunup göle girmişler.

Çıktıklarında bir bakmışlar ki kıyafetleri ortada yok. Aramışlar taramışlar ama bir türlü bulamamışlar.
Sonunda haham, “Benim evim ormanın içinde. Benim eve gidelim, ben size giyecek bir şeyler veririm,” deyince beraber ormanın içinde anadan üryan hahamın evine yürümeye başlamışlar.
Tam eve yaklaştıkları sırada bir grup kadın belirmiş.
Papaz hemen önünü kapatmış. Haham da hemen papaz gibi yapmış.

İmam ise yüzünü kapatmış. Kadınlar geçtikten sonra hahamla papaz imama neden önünü kapamadığını sormuşlar.

İmam: “Sizi bilmem ama benim cemaatte beni yüzümden tanırlar.”

--------------------------------------------------------------------------------

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kıslar nasılsınız hep gelıyorum kımseler olmuyo benımm kırmızılar geldı asılama olmadı yanı zaten aksılıkler ustune bı asılamaydı hayırlısı ıkıncıye baslıcaz ıns

canımm hoşgeldin balım. Bende seni merak ediyordum öbür topiğe de girmiyorum ya öm atacaktım sana ama işyerinde öğleden sonra net gitti. Sağlık olsun canım ya hemen ikincisine başlarsın sende. Umut kaybetmek yok olacak canım. Ama bence Onvağa gitme tatlım bu sefer tıbba gitsen orada daha çok aşılama yapıyorlar ya tüp beek yri de var orada tüpü orada önermem ama aşılama olabilir tatlım da sen bilirsin bak aynı şehirdeyiz istersen görüşebiliriz..

:KK19::KK19:

işte böyle canım arkadaşım güçlüsün sen ben biliyorum çok şükür rabbim beterinden korusun bak canımız sağ ne yapalım bekliycez benimkiler gelmedi daha balım inş bakalım umudum yok valla adet olucam gibiyim en azından böyle şartlandırıyorumki üzülmiyim kırmızılar geldiğinde kuzucum:KK19:

ıns canım bebişin senınledır ama en ıyısını yapıyosun umutlanma ınsan yıkılıyo cunku benım umudum yoktu oyuzden ıyıyım sımdı doktor kana cagırdı gıtmedım o negatıfı gorunce yıkılıyorum cunku napıyım ben elımden gelenı yapıyorum nasıbımde varsa gelıcek 19ay bıttı gelmıyo cok agladım dıdındım kendımı cok yıprattım ama artık sakınım bıgun olucak ıns yaza kadar beklıcem olmadı tup bebek merkezıne gıdıcem ole yanı canım ya napalım dedıgın gıbı cok sukur saglıgımız huzurumuz yerınde :26::26::26:

ıns canım bebişin senınledır ama en ıyısını yapıyosun umutlanma ınsan yıkılıyo cunku benım umudum yoktu oyuzden ıyıyım sımdı doktor kana cagırdı gıtmedım o negatıfı gorunce yıkılıyorum cunku napıyım ben elımden gelenı yapıyorum nasıbımde varsa gelıcek 19ay bıttı gelmıyo cok agladım dıdındım kendımı cok yıprattım ama artık sakınım bıgun olucak ıns yaza kadar beklıcem olmadı tup bebek merkezıne gıdıcem ole yanı canım ya napalım dedıgın gıbı cok sukur saglıgımız huzurumuz yerınde :26::26::26:

balım stres yapma zaten rahat olmakl lazım biliyorsunuz zaten stres oluncada olmuyor ,rabbim ol dedimi olacak.:KK16::KK16::KK16:

Bir Hatırlasam

Mehmet Bey 97'sinde 100'e merdiven dayamış. Ali H Y ise 98 yaşında. İkisi de çok yaşlanmış insanlar.
Yıllardır dostlukları devam ediyor. Bir gün Ali Bey, Mehmet Bey'i evine yemeğe davet etmiş.
Ali Bey karısına ilcanımil, IIgülümll, IIhayatımll, Iltatlım', "şekerimil, gibi laflarla hitap ediyor. Dikkatini çekmiş.
Bir ara karısı mutfaktayken yine, "bir tanem, nerelerdesin, yemeğin soğuyacakıl demiş. Mehmet Bey dayanamamış:
- Yahu dikkat ediyorum, karına ne güzel iltifatlı sözler ediyorsun... tatlılar, şekerler... Bunca seneden sonra olacak şey değil, aferin sana, demiş.
Ali Bey, şöyle bir arkasını dönüp karısının hala mutfakta olduğundan emin olduktan sonra:
- Sorma dostum demiş. Ne tatlısı şekeri, 10 yıl oluyor bizim hatunun adını unuttum. Bir türlü hatırlayamıyorum.

ALINTIDIR:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hain erkekler ne olcak 7 lerinde nasıllarsa 70 lerdede aynılar hııııı:KK4::KK4::KK4::KK4:

canımm hoşgeldin balım. Bende seni merak ediyordum öbür topiğe de girmiyorum ya öm atacaktım sana ama işyerinde öğleden sonra net gitti. Sağlık olsun canım ya hemen ikincisine başlarsın sende. Umut kaybetmek yok olacak canım. Ama bence Onvağa gitme tatlım bu sefer tıbba gitsen orada daha çok aşılama yapıyorlar ya tüp beek yri de var orada tüpü orada önermem ama aşılama olabilir tatlım da sen bilirsin bak aynı şehirdeyiz istersen görüşebiliriz..

ya haklısın canım bende baya bı arstıdım mıne hanımı cok met ettıler ama oda sadece hastanedeymıs artık muayhanesını kapatmıs hastaneden de cok zor ulasılıyo randevu bıle zor alınıyo tansel beyı soledıler ta 15nısana randevu verıyo herkez dolu tıpıda arastırdım esımın arkadasları var tıpta oda buarayı onermem cunku hep asıstanlar ılgılenıyo keske hıkmet hassa kendı ılgılense dedı ne bılıyım ya kafam allak bullak sebehattınıde cok met ettıler kı bende memnunum bıde samımıyetımız ıyı ne zaman arasam ulasıyorum onvaka alakası yok hıc asılamanın cunku dısardaan goturuyorum spremlerı sebehattınde odasında yapıyo işlemi ogle tatılıne yakın yapıp benı bısaate yakın atırdı masada ama gecen sefer bızım basımıza kotu bısey geldıya tahlıl sabahı cok azdı spremlerımız oyuzden ben bıkere daha denıyım dıyorum ama aklımda sole bısey var sımdıden ısredıgım bı doktordan randevu alıcam yoksa bulamıyorum gıtmezsemde ıptal ederım napıyım olmadı 3.yude baska yerde yaptırıcam sonrada bıraz dınlenıp ankaraya gıdıcez tup bebek ıcın

öyle tabi canım var dye umutlanınca adette olsan hamilyim üste gördüm oluyo kanda görmeden inanmam artık yarın 3 gün olucak bugün biraz daha az ağrılar dün çok kötüydüm kustum yüzüm gözüm döktü doğum sancısı gibi sancı çektim ama adet olmadım hepimizin hakkında hayırlısı olsun üzülme boşver bir gün nasipse gelecek yeterki hayırlısı olsun bitanemmm:KK19::KK48:

alıntıdır.

Ahirette 2 Kadın Fıkrası

- Selam, benim adım Wanda

- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?

- Donarak öldüm

- Ne kadar korkunç

- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve

uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm

- Peki sen nasıl öldün?

- Ağır bir kalp krizi geçirdim Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum

- Sonra ne oldu?

- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık...

--------------------------------------------------------------------------------

X