Kaldığımız Yerden Her Telden..

gecen sene de nisan ayında gitmiştim ilk doktora taaa agustosta hamiş kaldım
yine aynı yaparım heralde :) ama bu sene mayısda gitmeyi düşünüyorum
hiç de canım istemiyor ama ..

olsun cnm benım git sen yinede hem çok umutsuz olma gelcek bebişin bak görürsün
bizde burda göbek atcaz ozaman
mayısada bişey kalmadı inşallah ozamana kendiliğinden gelir bebiş
ama gelmezsede umutsuz olmak yok dr yoluyla gelir bebişin

hee valla öyle kuuzucum açıkta bkamıyodum zatyi halamla konuşuyodum ev işini falan derken şimcik gördüm sizi

mirabaaa
ya bizim topik buraya kaçmış bende diyorum nerde bizim kızlar diye sonra dedktifliğe çıktım herkesi burda buldum

hee valla öyle kuuzucum açıkta bkamıyodum zatyi halamla konuşuyodum ev işini falan derken şimcik gördüm sizi

yakaladın bizi kuzumm arkandan iş çeviriyoduk oysa şaka şaka
azcık mola verdim bende bakem dedim
baktım moon döktürmüş şiirleri pek hoşuma gitti

elibesesim bende guatr yıllardır var ama son 2 yıldır tedavi görüyordum sıkı bir şekilde hamilelikte çıkanda var benim gibi önceden olanda malesef ama korkulacak bişey değil eyse ki

bebişim benimde hep erkek gibi geliyor bana en başından beri erkek olcak diyorum zaten herkese bende ama sağlıkla gelsin ne gelirse gelsin

özelden halletmezler ki illa kazan kaynatacak densizler illa dejavuya yüklenecekler sırtını birine dayayan konuşuyo işte dejavumun kimseye ihtiyacı yok sırt dayamayada başkalarına özellerden ağlayıp sızlamalarada dejavum herkese tek başına yeter hakkından gelir herkesin

vay beee kankeytalarım benim yaaa bende yoksunuz diye bakmıyorum yaaa meğersem yazıyosunuzda haberim yok sizi gidiler sizi
yerim senin tafranııııııııııııııııııııııııııııııııı

haklısın zamanı olmadan yaprak bile kıpırdamaz ..
bebek muhabbeti yapınca cok canım sıklıyor üzülmeye başladım sanırım artık ..
allah sizin bebeklerinize saglık sıhhat versin. şimdi dısarı cıkıyorum öptüm gelicem

iyi yaptın yazmakla cnm sende içindekini dökcen tabi
amaan valla artık umrum değil kuzum
bizi soğutan ordan dejavu değil kendileri oldu

byzglm canımcım sen nasılsın ev muhabbeti olmuş sendede sanırsam

keşke bende ev bulabilsem bende arıyorum 6.kata çıkmak çok zor oluyo ve benim evim minnacık bebek için hiç uygun değil o yüzden bende arıyorum ama bulamıyorum bende şimdi 350 ye oturuyorum ama yeniler en dandiği 450 den başlıyo

hakkımızda hayırlısı olsun bitanem

tmm senın isminide buldum dedektif emine sen bana diyon ya zilli zeynep diye
al bende buldumm

hıhıhııı
kızlar çok kaçırdığım şeyker olmuş çok tatsızlıklar yaşanmış hiç gerek yoktu herkes kendince haklıdır ben tarfsız bakıyorum olaya ve bu tartışmaya dahil olmak istemediğimden çokta derine inmicem ama çok saçma bir olay için bukadar tatsızlık yapmanın lüzumu yok diye düşünüyorum isteyen istediğini yapmakta elbetteki özgür ama bu özgürlük kimsenin kalbini kırmadan yaşanmalı sadece düşüncelerimi yazmak istedim gerçekten üzüldüm çünki bizim topik örnek topikti ve herkes birbiriyle gerçekten içten ve samimi konuşuyodu dertleşiyodu am bu olanları okuduktan sonra öyle olmadığını gördüm ( dedğim gibi ben tarafsız bakıyorum )
ama üzüldüm gerçekten

mirabaaa
ya bizim topik buraya kaçmış bende diyorum nerde bizim kızlar diye sonra dedktifliğe çıktım herkesi burda buldum
hoşgeldin cnm hem ora hem bura var kuzucum :::::::::::)

tatlım umutsuzluk yok zaten burda gebiş muhabeti yapmıcaz gitme kafa dağıtalım.

allahım gönlüne göre vrsin tatlım .boşver biz bu tatsızlıkla ilgili konuşmama kararı aldık kuzum sende sıkma canını

elibesesim nolur üzme kendini tamam bende bebek muhabbeti yapmıcam hiç artık yeterki siz üzülmeyin nolur ben sizin üzülmenizi istemiyorum hiç
olcak hayatım seninde beben olcak ama dediğim gibi zamanı gelince ..sakın üzme o tatlı canını

iyi yaptın yazmakla cnm sende içindekini dökcen tabi
amaan valla artık umrum değil kuzum
bizi soğutan ordan dejavu değil kendileri oldu

asembcim ordan herkesi soğutan birileri vardı ewet bende ilk bunu dedim valla o yüzden çok süper oldu burasııı

oooooooohhhhhhhhhhhhh dejavum ellerine sağlık yeni topiğimiz için burda kimse seni üzemez aslaaa...herkes kendi çöplüğünde ötsün artık dimi amaaa

kapadık kuzum konuyu herkes özgür valla kimse kimseye karışamaz
ben şimcik işlerime devam edeyimm oyy oyy kalk asemb kalk işler seni bekler

mirabaaa
hoşgeldin eminem bende şimcik yakaladım kaçakları hımmmm
yakaladın bizi kuzumm arkandan iş çeviriyoduk oysa şaka şaka
azcık mola verdim bende bakem dedim
baktım moon döktürmüş şiirleri pek hoşuma gitti
daaha okumadım bakayım dur gülüm hem kaçışınız yok yakaladım bakkk
yerim senin tafranııııııııııııııııııııııııııııııııı

yi banae yi işte yakaladım ohh sizi

dejavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvum nerdesin kız gene

aynen öyle valla cnmcım çook da güzel olduu
hehe herkes kendı çöplüğünde he bayıldım buna
ben iş yapam gelcem gene

sivatan canım sende o topiğin ilklerindensin ve biz orada acı tatlı herşeyimizi bir aile gibi paylaştık o yüzden çöplük değil orası bizim için orası bizim evimiz zira çöplük olsa bunca zamandır sende orda olmazdın :44:

hoşgeldin eminem bende şimcik yakaladım kaçakları hımmmm

daaha okumadım bakayım dur gülüm hem kaçışınız yok yakaladım bakkk

yi banae yi işte yakaladım ohh sizi
hoş buldukk canım

kapadık kuzum konuyu herkes özgür valla kimse kimseye karışamaz
ben şimcik işlerime devam edeyimm oyy oyy kalk asemb kalk işler seni bekler

elbetteki özgür canım benim çok şeyden yeni haberim oldu o yüzden şaşkınım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…