- 17 Kasım 2011
- 5.877
- 2
-
- Konu Sahibi dejavu_one
gecen sene de nisan ayında gitmiştim ilk doktora taaa agustosta hamiş kaldım
yine aynı yaparım heralde :) ama bu sene mayısda gitmeyi düşünüyorum
hiç de canım istemiyor ama ..
amiiiiin kuzumm aynen öyle valla bende sarılcam şöylemm sıkı sıkıı
onlarsız olmuyo valla ya özlemiştim iicene zaten çokda iyi oldu
hem bana yardımcıda olur
hele şu ilk 3 ay varya mide bulantısından okadr kötüydüki
ozamanlar ara ara aglıyodum annem olsaydı yanımda felen dıye
ama çok şükür atlattım o günleride
oğluşuma aldıklarını ördüklerinide getircek onlarıda çok merak ediyorum kuzum
hehe demek yokuz diye girmedin he biz burdayık kuzum ben ara ara işlere kaçıyorum sonra gelip yazıyorum kuzum
hepimiz kankaaayııız
hee valla öyle kuuzucum açıkta bkamıyodum zatyi halamla konuşuyodum ev işini falan derken şimcik gördüm sizi
mrb cnmcım hoşgeldin
ohh çok şükür cnm cok sevındım iyi çıkmasına sonuçlarının gözün aydın kuzum
hepimiz aynı kanıdayız o konuda cnm dejavuda çok üzüldü artık kapatalım dedi bu konuyu
oyuzden uzatmıycam ama aynı kanıdayım senle
evet asembcim bende çok sevindim valla guatrımda nodül çıkmamasına sağol bitanem
dejavu konuyu kapatın demiş ewet ama ben daha yeni gördüm ve benimde mege kırıldığım bi konu vardı onu yazmak istedim bende herkes kendini bilsin diye
merhaba tatlım maşallah allahım sağlık sıhhat versin. allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin ,olay hiç bukadar büyütülmemeeliydi ama malesef büyüdü hakkımızda hayırlısı olsun artık.
mooncum sağol amin tatlım.konu büyümeseydi keşke ewet ama malesef haddi olan olmayan herkes girmiş olaya buralara getirmişler kendini bilmezler.....
gözün aydın canım guatırın oldugunu bilmiyordum
bu guatırda hamişlikte cıkıyo heralde ortaya ...
bebiş nasıl
içimden erkek geciyo senin için nedense....
:99:herkes kendine göre haklıdır ama alenen konuşulmasaydı keşke aralarında özelden halletseler çok iyi olcaktı...
mirabaaa
ya bizim topik buraya kaçmış bende diyorum nerde bizim kızlar diye sonra dedktifliğe çıktım herkesi burda buldum
yerim senin tafranıııııııııııııııııııııııııııııııııvay beee kankeytalarım benim yaaa bende yoksunuz diye bakmıyorum yaaa meğersem yazıyosunuzda haberim yok sizi gidiler sizi
elibesesimmmm yazıyordum şimdi duydum senin sesini canım benim
iyiyz napalım dün hastaneden sonra arkadaşıma gittim o da hamile ve aramızda 3 gün var öle yapmışız bebeleri onun yanına gitmek iyi geldi bana muhabbet filan
elibesesim brancayı denemeye devam et bencede canım ya bırakma bakalım zararı yok nasılsa onun
senin becerememenle ilgisi yok hayatım Rabbim saati gelince vericek hiç tasa etme
bak bana en beklemediğim ayda oldu inanamadım o kadar uğraştım saatle halvetler ettim olmadı ama ayda 2 kez ettiğim halvetle oldu gebelik kader kısmet bu işler arkadaşım üzülme olcak inşallah zamanı gelince
elibesesim bende guatr yıllardır var ama son 2 yıldır tedavi görüyordum sıkı bir şekilde hamilelikte çıkanda var benim gibi önceden olanda malesef ama korkulacak bişey değil eyse ki
bebişim benimde hep erkek gibi geliyor bana en başından beri erkek olcak diyorum zaten herkese bende ama sağlıkla gelsin ne gelirse gelsin
özelden halletmezler ki illa kazan kaynatacak densizler illa dejavuya yüklenecekler sırtını birine dayayan konuşuyo işte dejavumun kimseye ihtiyacı yok sırt dayamayada başkalarına özellerden ağlayıp sızlamalarada dejavum herkese tek başına yeter hakkından gelir herkesin
tmm senın isminide buldum dedektif emine sen bana diyon ya zilli zeynep diye
al bende buldumm
hoşgeldin cnm hem ora hem bura var kuzucum :::::::::::)mirabaaa
ya bizim topik buraya kaçmış bende diyorum nerde bizim kızlar diye sonra dedktifliğe çıktım herkesi burda buldum
hoşbulduk.
Sizin böyle hayal kuruyorsunuz ya artık benim hayallerim bile kalmadı
sizinde moralinizi bozmiyim şimdi neyse..
gözün aydın canım guatırın oldugunu bilmiyordum
bu guatırda hamişlikte cıkıyo heralde ortaya ...
bebiş nasıl
içimden erkek geciyo senin için nedense....
:99:herkes kendine göre haklıdır ama alenen konuşulmasaydı keşke aralarında özelden halletseler çok iyi olcaktı...
elibesesim bende guatr yıllardır var ama son 2 yıldır tedavi görüyordum sıkı bir şekilde hamilelikte çıkanda var benim gibi önceden olanda malesef ama korkulacak bişey değil eyse ki
bebişim benimde hep erkek gibi geliyor bana en başından beri erkek olcak diyorum zaten herkese bende ama sağlıkla gelsin ne gelirse gelsin
özelden halletmezler ki illa kazan kaynatacak densizler illa dejavuya yüklenecekler sırtını birine dayayan konuşuyo işte dejavumun kimseye ihtiyacı yok sırt dayamayada başkalarına özellerden ağlayıp sızlamalarada dejavum herkese tek başına yeter hakkından gelir herkesin
haklısın zamanı olmadan yaprak bile kıpırdamaz ..
bebek muhabbeti yapınca cok canım sıklıyor üzülmeye başladım sanırım artık ..
allah sizin bebeklerinize saglık sıhhat versin. şimdi dısarı cıkıyorum öptüm gelicem
iyi yaptın yazmakla cnm sende içindekini dökcen tabi
amaan valla artık umrum değil kuzum
bizi soğutan ordan dejavu değil kendileri oldu
hıhıhııı
kızlar çok kaçırdığım şeyker olmuş çok tatsızlıklar yaşanmış hiç gerek yoktu herkes kendince haklıdır ben tarfsız bakıyorum olaya ve bu tartışmaya dahil olmak istemediğimden çokta derine inmicem ama çok saçma bir olay için bukadar tatsızlık yapmanın lüzumu yok diye düşünüyorum isteyen istediğini yapmakta elbetteki özgür ama bu özgürlük kimsenin kalbini kırmadan yaşanmalı sadece düşüncelerimi yazmak istedim gerçekten üzüldüm çünki bizim topik örnek topikti ve herkes birbiriyle gerçekten içten ve samimi konuşuyodu dertleşiyodu am bu olanları okuduktan sonra öyle olmadığını gördüm ( dedğim gibi ben tarafsız bakıyorum )
ama üzüldüm gerçekten
hoşgeldin eminem bende şimcik yakaladım kaçakları hımmmmmirabaaa
daaha okumadım bakayım dur gülüm hem kaçışınız yok yakaladım bakkkyakaladın bizi kuzumm arkandan iş çeviriyoduk oysaşaka şaka
azcık mola verdim bende bakem dedim
baktım moon döktürmüş şiirleri pek hoşuma gitti
yerim senin tafranııııııııııııııııııııııııııııııııı
elibesesim nolur üzme kendini tamam bende bebek muhabbeti yapmıcam hiç artık yeterki siz üzülmeyin nolur ben sizin üzülmenizi istemiyorum hiç
olcak hayatım seninde beben olcak ama dediğim gibi zamanı gelince ..sakın üzme o tatlı canını
asembcim ordan herkesi soğutan birileri vardı ewet bende ilk bunu dedim valla o yüzden çok süper oldu burasııı
oooooooohhhhhhhhhhhhh dejavum ellerine sağlık yeni topiğimiz için burda kimse seni üzemez aslaaa...herkes kendi çöplüğünde ötsün artık dimi amaaa
elibesesim nolur üzme kendini tamam bende bebek muhabbeti yapmıcam hiç artık yeterki siz üzülmeyin nolur ben sizin üzülmenizi istemiyorum hiç
olcak hayatım seninde beben olcak ama dediğim gibi zamanı gelince ..sakın üzme o tatlı canını
asembcim ordan herkesi soğutan birileri vardı ewet bende ilk bunu dedim valla o yüzden çok süper oldu burasııı
oooooooohhhhhhhhhhhhh dejavum ellerine sağlık yeni topiğimiz için burda kimse seni üzemez aslaaa...herkes kendi çöplüğünde ötsün artık dimi amaaa
hoş buldukk canımhoşgeldin eminem bende şimcik yakaladım kaçakları hımmmm
daaha okumadım bakayım dur gülüm hem kaçışınız yok yakaladım bakkk
yi banae yi işte yakaladım ohh sizi
kapadık kuzum konuyu herkes özgür valla kimse kimseye karışamaz
ben şimcik işlerime devam edeyimm oyy oyy kalk asemb kalk işler seni bekler