Kaldığımız Yerden Her Telden..

ay annen geliyor diye mi yapıyorsun hamile halinle. Senin ki de benim annem gibi. Gelir evime her yere bakar yaa.. bakalım iyi ev hanımı olmuş muyum diye bir de kalaylar bir güzel.. o yüzden annem geleceği zaman detaylı temizlik our bizim evde zaten annemin gelmesinden gelmesine dermişimmm :KK9:

Kız ben tek lokmalığım zaten aperatif olurumancak sana ya da yemekten sonra kürdan :KK9:

tek lokmada yirim ozaman bende seni :KK9::KK9::KK56:
sorma kuzumm aynen öyle valla teftiş muhakkak olur geldıgınde
bide girişir temizliğe bağırır gel bakk buraya bu ne burası felen dıye :KK9:
kociş zavallım pazar gunu paraladı kendını temızlıkte pazar akşamı yattık kolum agrıyo diyip durdu garibim :KK9:
demek senın annende benımkinden kuzum zor valla böyle anneler :KK9:

benim hastanede doğum falanda var tatlım ama ne bilim doktorumda iyi allaha şükür, ama dr dicem 3lüyü başka yerde yaptırcam kabul ederseniz etmezseniz hastane bile değişririm dicem o kadına yaptırmam asla ya ....................

maşallah annenen kız okadar titizlikte iyi değil balım ya kendinide hasta eder.:KK6:

canım memnun değilsen direk değiştir doktorunu başkası baksın canım güvenmiyorsan ama kabul ederler 3 lüyü başka yerde yaptırtmayı herhalde yaa..

sağolasın balım benim birlikte oolsun gelin hepiniz keşke gülüm keşke ama önce doğu tarafı malesef ama sonra inş istediğimiz yere gidebilirizz:KK48:

İnşallah gönlünüze göre olur canım.Amaa bence Eskişehir'e gelin bak kıymetini bil kız paylaşılamıyorsun yani :KK9:

ozaman öyle yaparsın kuzum drunda kabul eder zannımca tamamen hastayı kaybetmek istemezler muhtemelen:KK53:
hee öyle titiz işte çok kızardım ne bu bukadr evde duran yok herkes işte yazık sana felen
ama yok dinlemez öyle gelmiş öyle gidiyo işte kuzum :KK55:

hee sizin daha şark vardı demii inşallah iyi biyer çıkar kuzumm :KK16::KK16:
afiyet bal şeker olsun cnmcımm :nazar:
ay havada ne güzel hee maşallahı var valla kuşlar felen ötüyo
bahar geldi sonunda kuzumm insanın içide kıpır kıpır oluyo :21::21:

evet hava güzel yaa çok özledim güneşi ve öğle yemeğine giderken artık montta almıyorum iki gündür içi açıldı valla sabah kuş sesleriyle uyanıyorum..

aynen öyle kuzucum şark var inş hayıorlısı olur balım benim sağolasın valla geldi bende cam önündeyim şiödi karşımda masmavi deniz senin yerine bakıyorum aşkım:KK19:

ohh ne güzel kuzumm denizi çook seviyorum beeen bizim annemlerin evde en üst katta böyle adalar felen gözüküyo
oyy oyy özledim istanbulumuuu :KK31::KK31:
sahilde çekirdek dondurma yemeyii havasını herşeyini özledim valla
sefan olsun kuzumm iyi yapıyosun valla bi elindede çay ohh değmesinler kuzumun keyfine :KK24::KK24:

dejavumm küsüyorum ama valla yazıyorum yoksun görmüyosun beni:KK43::KK43:

Kız yazdım ta biraz önce toplu yazdığımda balım kaymaklım dedm sana, sonra inşallah gelmez kırmızışarın dedim görmedin miii şimdi de yazdım..

canım memnun değilsen direk değiştir doktorunu başkası baksın canım güvenmiyorsan ama kabul ederler 3 lüyü başka yerde yaptırtmayı herhalde yaa..

İnşallah gönlünüze göre olur canım.Amaa bence Eskişehir'e gelin bak kıymetini bil kız paylaşılamıyorsun yani :KK9:

evet hava güzel yaa çok özledim güneşi ve öğle yemeğine giderken artık montta almıyorum iki gündür içi açıldı valla sabah kuş sesleriyle uyanıyorum..

dimii ne güzel bu kuş sesleri gerçekten özlemişiz kuzum butün kış kar kıyamet bunalmısız valla :KK52::KK52:
eskişehire gelselerde olur ya ben size ya da siz bana gelırsınız nasılsa yakıncacık hızlı trenle :21:

kızlar bu testte 2. çizgi çımış açıktan böyle ama saatler sonraaa:KK52::KK52:

enee kuzumm belkim var bebişşş
10 dak sonrası kabul edilmiyo ama sen bide erken yaptın yani
kuzum ilaç felen alma bide dikkat et kendıne yorma sakın
2 gün sonra tekrarlarız testi emi kuzum bak bebiş olabılır :KK16::KK16:

ohh ne güzel kuzumm denizi çook seviyorum beeen bizim annemlerin evde en üst katta böyle adalar felen gözüküyo
oyy oyy özledim istanbulumuuu :KK31::KK31:
sahilde çekirdek dondurma yemeyii havasını herşeyini özledim valla
sefan olsun kuzumm iyi yapıyosun valla bi elindede çay ohh değmesinler kuzumun keyfine :KK24::KK24:

Ay İstanbul deme bana burnumda tütüyor ocakta gittim ama soğukta bir yere çıkamadım ya. Of her yerini özledim yaaa.. :KK14:

kızlar bu testte 2. çizgi çımış açıktan böyle ama saatler sonraaa:KK52::KK52:

amanın ne diyon kızz... Ay hsdi inşallah yarın ilk idrarla yap ama sabah kalkar kalkmaz ilk olsun yanii. Kız benim topiğime ilk haberi ver hadi yaaa İnşallahhh :KK52:

dimii ne güzel bu kuş sesleri gerçekten özlemişiz kuzum butün kış kar kıyamet bunalmısız valla :KK52::KK52:
eskişehire gelselerde olur ya ben size ya da siz bana gelırsınız nasılsa yakıncacık hızlı trenle :21:

efet ya çibörek ısmarlarım size meşhurdur burada nereleri gezeriz ohhh..

:KK17::KK17::KK17::KK17:anam görmedim gülüm kusuruma bakma meleğim yaaa:KK50:

olabiler canımm benimmm.. bakmam kusura ben..

22. sayfaya bak canım benimm valla yazdımmm..
inanıyorum gülüm yemine ne gerek var aşkım benim:KK19:

bilmiyorumki gülüm nova markayla yaptım aldım elime şimdiki çizgi gölge gibi kabul edilmiyo ama :KK37:

canım regl gelmemiş daha umut var ama gelirse de sağlık olsun aylar bitmedi ya elbet olcak oldurcz yanii kurtuluşu yok :KK16:

ay annen geliyor diye mi yapıyorsun hamile halinle. Senin ki de benim annem gibi. Gelir evime her yere bakar yaa.. bakalım iyi ev hanımı olmuş muyum diye bir de kalaylar bir güzel.. o yüzden annem geleceği zaman detaylı temizlik our bizim evde zaten annemin gelmesinden gelmesine dermişimmm :KK9:

Kız ben tek lokmalığım zaten aperatif olurumancak sana ya da yemekten sonra kürdan :KK9:

canım ne oldu haberim yok benim birşey mi atladım.. Kafam okadar dağnıık ki biliyorsun söylediysen bile hatırlamam..

teşekkür ederim ilginiz ama gerçekten bölmek gibi bir düşüncem asla yoktu neyse kapansın artık ben bu konular konuşulsun diye açmadım bu topiği ama öyle oldu malesef kaldığımız yerden devam hadi..

olmaz mı kuzum balım kaymaklımm birtanem hep yerimden kalkıyorum tamamlıyamıyorum geç gönderiyorum kuzum..

testin sonucunu bekilyorum cnm ona göre değiştircem yada 3 lüyü başka hastanede yaptırcam ikiliye 145 tl verdim herkes 30 tly yaptırmış ya acıktan açığa kazıklanıyoruz ya

olabilir kız bebiş elifcik hayırlısı sen yarın sabah idrarınla yap oldumu.inşalah hamiledir.....................:KK34:

Son düzenleme:
Ay İstanbul deme bana burnumda tütüyor ocakta gittim ama soğukta bir yere çıkamadım ya. Of her yerini özledim yaaa.. :KK14:

amanın ne diyon kızz... Ay hsdi inşallah yarın ilk idrarla yap ama sabah kalkar kalkmaz ilk olsun yanii. Kız benim topiğime ilk haberi ver hadi yaaa İnşallahhh :KK52:

aynenn dejavum aynen benımde burnumda tütüyor yıllarım geçti orda ailem çevrem hep istda
burda güdük gibi kaldım yahu :KK9: buarada benım kocişde eskişehirli sevgili ailesi orda
ama biz görüşmediğimizden gitmiyoruz esk e
çiğbörek yaptıydı kociş hatta fotosunu çekmiştik bulursam ekliyim
buldum :KK9:

Eklentiler

• $2011-03-06 19.50.48.jpg
    $2011-03-06 19.50.48.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $2011-03-06 19.51.27.jpg
    $2011-03-06 19.51.27.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $2011-03-06 19.52.00.jpg
    $2011-03-06 19.52.00.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $2011-03-06 19.52.14.jpg
    $2011-03-06 19.52.14.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 49

inş meleğim yaa valla ilk bebek benden gelir ne güzel olur yaa şuan sancım haiffledi gibi ama ilaç aldım ya ondanır gülüm bakalım umudum çok az ama olsun:KK52:

inş meleğim yaa valla ilk bebek benden gelir ne güzel olur yaa şuan sancım haiffledi gibi ama ilaç aldım ya ondanır gülüm bakalım umudum çok az ama olsun:KK52:

aynenn dejavum aynen benımde burnumda tütüyor yıllarım geçti orda ailem çevrem hep istda
burda güdük gibi kaldım yahu :KK9: buarada benım kocişde eskişehirli sevgili ailesi orda

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsun balım kociş hamarat anlaşılan .:nazar:

acıktıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK56::KK56::KK56::KK56:çok güzeller bende istiyorum amaaaa

inanıyorum gülüm yemine ne gerek var aşkım benim:KK19:

bilmiyorumki gülüm nova markayla yaptım aldım elime şimdiki çizgi gölge gibi kabul edilmiyo ama :KK37:

nova çok iyi bence cnm elinde başka varmı test tkr yapalım 2 gun sonra :KK34:

testin sonucunu bekilyorum cnm ona göre değiştircem yada 3 lüyü başka hastanede yaptırcam ikiliye 145 tl verdim herkes 30 tly yaptırmış ya acıktan açığa kazıklanıyoruz ya

olabilir kız bebiş elifcik hayırlısı sen yarın sabah idrarınla yap oldumu.inşalah hamiledir.....................:KK34:

ohaaa çüüüüşşş ben 3 lüye du bakem nekaaydı 30 mu neydi ki ikiliden daha fazlası yapılıyo bu testte
idrar ve kanda biçok şeye bakılıyo çok saçmaymış 145 lira yuh yani :KK52::KK52:
bencede 3 lüyü başka yerde yaptır cnm o tavsiye edilen yerde yaptır sonra götürürsün kendı druna
en mantıklısı büle cnmcım

X