Kaldığımız Yerden Her Telden..

Beni sevip, değer verip bu topiğe gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Zaten gerçekten d bana değer verdiklerini bildiğim, emin olduğum insanlar geldiler boşa çıkarmadılar. Ama meg tepki verdi diye gelemzseniz de anlarım. Sadece o topikte de devam edebilirsiniz kimseyi zorladığım yok. Buraya gelen olursa yazarım olmazsa yazmam sorun değil yani olur mu.Hiçbirinize kırılmam bunları da ajitasyon olsun değil bu olaydan sonra yazmak istedim.. Kmse bu olayların içinde olmak zorunda değil ama nedense olaylar burtaya kadar sıçrıyor ben böyle olsun istemezdim beklemezdim de.

Beni sevip, değer verip bu topiğe gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Zaten gerçekten d bana değer verdiklerini bildiğim, emin olduğum insanlar geldiler boşa çıkarmadılar. Ama meg tepki verdi diye gelemzseniz de anlarım. Sadece o topikte de devam edebilirsiniz kimseyi zorladığım yok. Buraya gelen olursa yazarım olmazsa yazmam sorun değil yani olur mu.Hiçbirinize kırılmam bunları da ajitasyon olsun değil bu olaydan sonra yazmak istedim.. Kmse bu olayların içinde olmak zorunda değil ama nedense olaylar burtaya kadar sıçrıyor ben böyle olsun istemezdim beklemezdim de.

olayların buraya gelmesi gerçekten enterasan oldu.bende hiç tahmin etmiyordum valla siz isterseniz ben sanada yazıcam,megede yazıcam, gelme yazma derseniz yazmam cnm ikinizde benim için değerlisiniz ikinizin topiğinnde yazarım yani herkes istediğini yazmakta özgürdür.yani iki topiğede yazma hakkımız yokmu ya sadece bir topikten mi muhabbet etmemiz gerekiyormuş ben hiç anlamadım.:KK25:

hadi gözün aydın ozaman cnm sevındım atanabilmene
evin keyfini çıkar ozaman az kalmış çalışma hayatına :KK34:
bende çıkayım artık kociş geldi gelecek ben daha kısırı yapmadım
çayımı koyayım kısırımıda halledeyim yarın görüşmek üzere
öptüm herbirinizi :KK54::KK54::KK54:

Tşk ederim canım

evet yapmadım canım zaten vaktimde yoktu kaynanama gittik geldik ancak birşeyler atıştırdık yarın için yemek koydum mutfağı topladım ütüye zaman kalmadı yarına yemeğim var ya ütümü de yarın yaparım yemek derdi yokken..

asembim yaşıtız demek canım valla ben ocakta bitirdim valla 29 u işte 30 a merdiven dayadık hani. Senin doğum günün ne zaman..

Afiyet olsun balım benim yerime de yeseydin ben bayılırım kısıra ama bu aralar yiyemem işte ben bol acılı falan severim de..

evet kuzumm yaşıtmışız valla bende 3 ağustosda doğdum kuzum akran çıktık ne güzel :KK9:
yedim yedim senın yerinede hatta herkesin yerine yedim 2 tabak götürdüm cnmcım acılıyı bende çok sevıyorum
öylede yaptım kuzum :KK56:

dejavum ben istanbul bağcılardayım canım :KK19:

giderik nolcak burdan en yakın yere bile 1 ssate gidiliyo valla ankara 3 saat ne ki:KK9::KK9:

hızlı tren tamamlandıgında buluşuyoruz kızlaaar kaçış yok ona göre :KK9:

çok anlamsız geldi bunlar bana herkes istediği topiğe tabikide gider kimse engel olamazki
biz seni sevmesek gelirmiydik megin topiğide ilk gözağrım orayıda bırakmam ama senıde bırakmam
iki iki daha dört meg tepki verdi diye gelmemezlik aslaaa yapmamm ama meg bizi kabul etmessede yapcak bişey yok
önemsememde megide senide seviyorum ben
sende boşuna canını sıkma artık kuzumm yeterince uzadı mevzu hala daha uzatılıyo
hiç gerek yok bence artık kaldıgımız yerden her telden dvm edelim emi kuzum :KK48::KK48:
yarında malum annem gelcek ben bi evi süpürcem ondan sonra burdayım canlarım :KK54::KK54:

evet yapmadım canım zaten vaktimde yoktu kaynanama gittik geldik ancak birşeyler atıştırdık yarın için yemek koydum mutfağı topladım ütüye zaman kalmadı yarına yemeğim var ya ütümü de yarın yaparım yemek derdi yokken..

ohh ellerine sağlık hamarat hatunsun demek ki bize de yolla kız bir tabak. Ay bende sarsam ama salamura alıyorum içlerinden kalunları çkıyor falan şurada nisanda zaten taze yaprak gelecek o zaman sararım bende zahmetli ama yemesi çok zevkli hem de sarınca çok büyük iş başarmışım gibi hissediyorum :KK9:

yaa adamları bırak evde bir ay sonra gel valla ev çöplükolur yaa. Her hafta eşim yapmasan olmaz mı diye başlıyor iyi de aynı anda gidiyoruz aynı anda geliyoruz aynı kampüste çalışıyoruz haftaiçi aman tv izliyorum haftasonu yine aynı valla postalıyorum dışarı acelece yapıyorum adamda ne kadar gidecek arkadaşına dükkanı var birinin onun yanına gidiyor hepte tel açıyor bitti mi diye ancak sili süpürüp toz alıp banyo falan yıkayabiliyorum dolap kapı silme falan haftaiçi napıyım yanii.. annemin ihtiyacı olmasa ben direk bırakıcam da çalışmak zorundayım canım yaa annem rahatszı işten ayrılmak zorunda kaldı sırf kardeşimin maaşıyla da olmaz emekli olana dek çalışıcam çocuk olunca izinden sonra başlıcam napıyım ne zaman annem emekl olur ki yaşına 6 sene var. O zaman bırakırım çalışmam Allah ömür verirse..

ama aşkitom biz gündüzden yazışıyoruz niye geç kaldın bakıyım gözümüz yollarda kaldı. Tam mesaim bitti geldin ama bak sana hoşgeldin diyebilmek için akşam açtım tekrar ama sen yoksun tabii.

ben 83 lüyüm karta kaçıyorum artık 30 yaşıma merdiven dayadım yavaştan çıkıyorum keşke merdiven kırılsa da düşsem yine bebek olsa güzel olurdu aslında ama bir yandan da seviniyorum 80 li yılların sonları ve 90 lı yılları yaşadığım için..

ben makyaj yapıyorum ama kahvaltı hazırlamıyorum eşim şimdi yesem 9 da yine acıkırım ben diyor istemiyor uykuda tatlı geliyor hani. Ama çocuk olunca hayatta yapamam valla fırsat bulup sanırım. Ahh kadınlık zor meziyet yaaa sadece ev hanımı olsak bile bize emekli maaşı bağlanmsı lazım evde işyerinden daha çok çalışıyorum yaaa valla iş değil ev gözümde büyüyor inan.

asembim yaşıtız demek canım valla ben ocakta bitirdim valla 29 u işte 30 a merdiven dayadık hani. Senin doğum günün ne zaman..

Hoşçakal canım iyi akşamlar sen görmesen de yazayım ben. Yarın topiğimize bekleriz tatlım..

yap tabi canım ya bakliyat sebze yarar sana. Hele taze barbunya çıksın off bir yap doyulmaz tadıa soğuk soğu yersin dolaba koyup. Taze fasulye çıkacak sonra kabak, dolmalık biber falan neler yaparsın hele yaz gelsin denersin yavaş yavaş çok yararlı canım hem yemek yapmakta zor birşey yok. Canımm hızlı tren yapılıyor şimdi istanbuş eskişehir 2 saate düşecek buradan da ankara 1.5 saat yani toplam 3 saatte Ankaradasın. Bana gelirsin benden Ankara'ya geçeriz ya da direk sadece 2 saat gelirsin asembte 1.5 saatte gelir bende buluşuuruz neden olmasın İstanbul'da 2 saatte nereye gidiliyor Allah aşkına canımm.. Yeter ki isteyelim dimi.. İstanbul'un neresine oturuyorsun canım sen.

hayırlı olsun ne güzel atanmışsın o zaman miskinlik yapıyor değilsin dinlenme molası diyelim.

Afiyet olsun balım benim yerime de yeseydin ben bayılırım kısıra ama bu aralar yiyemem işte ben bol acılı falan severim de..

Evet insan yaprak sarınca kendini büyük iş başarmış gibi hissediyor ama bitincede kötü oluyorum nasıl bu kadar çabuk bitti diye :KK52:
Hamarat pek sayılmam yaa hazır evdeyken yapayım dedim sonra zor yaparım

slm kızlar nasılsınız neler olmuş yine burda:KK50::KK50:

a.s kuzumm bende temizlik yapmadan bi bakayım dedim yine karışmış ortalık
bi kaç sayfa geriye bak kuzum orda yazıyo sabah sabah şok oldum yani :KK53::KK53:
kuzum ben bi süpürge yapıp gelcem görüşürüz emi kuzum
öptüm seni kocamaan :KK54::KK54:

Tşk ederim canım

günaydınn cnm nasılsın
ya bende temizlik yapcam hemencik süpüreyim geleyım :KK55:

Arkadaşlar son bir kez meramımı yazayım,bir daha da benden konuyla ilgili tek kelime duyamıycaksınız..

mesele,
dejavunun başka bir topik açması,sizlerin buraya da yazar olmanız meselesi değil..
isteyen topik açar,isteyen istediği yere yazar..
elbette ki bunun bir acayipliği yoktur..

mesele;
dejavunun benim çok yakınım olması ve benim herşeyden bir haber olmam..
topiği terketmesi,yeni topik açması.. bunlara kırıldım ne yalan söyleyeyeyim..
iletişim için ise,kk ye gerek bile yok,biz dejavuyla telefonla da görüşüyoruz çünkü..
ama birşeyden haberim yok işte maalesef..
konu tamamen dejavu ve benimle alakalı..
kimin nereye yazdığıyla falan değil..
vs vs vs

yanlış anlaşılmış olmak en istemediğim şey..
konu uzamasın olur mu..

bi kaç sayfa geriye bak kuzum orda yazıyo sabah sabah şok oldum yani :KK53::KK53:

günaydınn cnm nasılsın

Günaydın canımm
Ohhh süpür gel valla benimde süpürmem lazım ama azıcık daha oturayım ondan sonra süpürürüm
Şuan hiç canım istemiyor :KK52:

byzglm+, ASEMB+, EsmGzl,merhaba canlar

benimi merak etmişsin asembim aldınmıı dünkü mesajımı balım.

günaydınn cnm nasılsın

gördüm evet gülüm karışmış ama boşa karışıyo yeter artık yaa kız yeni topik açtı özgür olarak kimse kırılmadı kırılan tek bir kişi var oda dejavu meg bazı şeyleri gamzeden dinledi direk geldi çıkıştı ama anlamadıki tek suçlu gamze herkes şahit yine biz olay büyümesin diye sustuk nedir bu gamzenin özelliği anlamıyorum remen bize bağırduı tmm sorun aramızda madem çok içerlemişti benden özürdileseydi hep sessiz kaldı gitti bizleri suçlu çıkardı arkada nelere sebep oldu topiği böldü gitti ben de herkeste birbirimizi çok seviyoruz ne o topikten gittik nede burda dejavumu yalnız bırakırım kimse kimsenin emir kulu değğil herkes özgür biz megide seviyoruz ama o gün olayı anlamadan öyle bir giriş yaptıki gamzeyi savundu değerli dedi peki ya dejavu o neler yaşıyo hakkı savundu diyemi bu hale geldi en azından gamze gibi yaşananların arkasına sığınarak acıtasyon yapmadı artık yeter şu konuyu kapatın dedikçe uazdıda uzadı gamze haksız bana bağırdı ben bekledim haksız olmasına rağmen özürdiledim istediki herkesi yönetsin ama kusura bakmasında herkes özgür ben istediğimi yaparım daha hala o gün ben olay büyümesin diye konuştum gamzeyle bin defa dedimki özür bekledim bir kere bile demedi herkesin sorunu var neler yaşıyoruz sadece gamze değil tamam meg savunabilir biz saygı duyuyoruz ama bize de saygı duyulmasını bekliyoruz şu konu kağpatıldsın biz haklı olmamıza rağmen sustuk kapattık sizde kapatın gamzenin gitmesinin sorumlusu biz değiliz ama dejavunun gitmesine gamze sorumlu madem çok seviyodu bizi çok üzülüyodu önce hatalarını düzeltseydi gitme ayakları çekeceğine yeter artık megim ben seni seviyorum o gün çıkışmana rağmen saygıısızlık etmedim buda saygısızlık değil ama bunaldık üzüldük nefes almak istiyoruz tıopik bölünmedi yok bölündü diyosan önce sen gittin gitmeseydin dursaydın başımızda gittin saygı duyduk geldin itaamlarla yine saygı duyduk ama hey şeyde bir yere kadar herkes özgür bak kimseyi kırmadan saygı dolu günler geçiriyoruz hepimizde birbirimizi seviyoruz biraz olsun saygınız varsa bizide seviyosanız şu konuyu kapatın gamze başlattı gitti hala daha devam yeter ya iz buraya kimsenin tafralarını çekmeye üzülmeye gelmiyoruz mutlu olmaya dertleşmeye geliyoruz saygı duyun kanuyu kapatın bir insanın üzerinede bu kadar gelinmez gerçekten kapansın herkeste kaldığı yerden devam etsin kimse çocuk değil kimse kimsenin ağzına bakarak hareket etmiyo kim ne istiyosa istediği gibi yaşamaya özgürdür ayıp günah değil burda olmak iki taraftada arkadaşlarımızı kırmadan bir yol bulduk hep birlikteyiz biz yine kimse kimseden kopmadı lütfen rüica ediyorum artık yeter

gördüm evet gülüm karışmış ama boşa karışıyo yeter artık yaa kız yeni topik açtı özgür olarak kimse kırılmadı kırılan tek bir kişi var oda dejavu meg bazı şeyleri gamzeden dinledi direk geldi çıkıştı ama anlamadıki tek suçlu gamze herkes şahit yine biz olay büyümesin diye sustuk nedir bu gamzenin özelliği anlamıyorum remen bize bağırduı tmm sorun aramızda madem çok içerlemişti benden özürdileseydi hep sessiz kaldı gitti bizleri suçlu çıkardı arkada nelere sebep oldu topiği böldü gitti ben de herkeste birbirimizi çok seviyoruz ne o topikten gittik nede burda dejavumu yalnız bırakırım kimse kimsenin emir kulu değğil herkes özgür biz megide seviyoruz ama o gün olayı anlamadan öyle bir giriş yaptıki gamzeyi savundu değerli dedi peki ya dejavu o neler yaşıyo hakkı savundu diyemi bu hale geldi en azından gamze gibi yaşananların arkasına sığınarak acıtasyon yapmadı artık yeter şu konuyu kapatın dedikçe uazdıda uzadı gamze haksız bana bağırdı ben bekledim haksız olmasına rağmen özürdiledim istediki herkesi yönetsin ama kusura bakmasında herkes özgür ben istediğimi yaparım daha hala o gün ben olay büyümesin diye konuştum gamzeyle bin defa dedimki özür bekledim bir kere bile demedi herkesin sorunu var neler yaşıyoruz sadece gamze değil tamam meg savunabilir biz saygı duyuyoruz ama bize de saygı duyulmasını bekliyoruz şu konu kağpatıldsın biz haklı olmamıza rağmen sustuk kapattık sizde kapatın gamzenin gitmesinin sorumlusu biz değiliz ama dejavunun gitmesine gamze sorumlu madem çok seviyodu bizi çok üzülüyodu önce hatalarını düzeltseydi gitme ayakları çekeceğine yeter artık megim ben seni seviyorum o gün çıkışmana rağmen saygıısızlık etmedim buda saygısızlık değil ama bunaldık üzüldük nefes almak istiyoruz tıopik bölünmedi yok bölündü diyosan önce sen gittin gitmeseydin dursaydın başımızda gittin saygı duyduk geldin itaamlarla yine saygı duyduk ama hey şeyde bir yere kadar herkes özgür bak kimseyi kırmadan saygı dolu günler geçiriyoruz hepimizde birbirimizi seviyoruz biraz olsun saygınız varsa bizide seviyosanız şu konuyu kapatın gamze başlattı gitti hala daha devam yeter ya iz buraya kimsenin tafralarını çekmeye üzülmeye gelmiyoruz mutlu olmaya dertleşmeye geliyoruz saygı duyun kanuyu kapatın bir insanın üzerinede bu kadar gelinmez gerçekten kapansın herkeste kaldığı yerden devam etsin kimse çocuk değil kimse kimsenin ağzına bakarak hareket etmiyo kim ne istiyosa istediği gibi yaşamaya özgürdür ayıp günah değil burda olmak iki taraftada arkadaşlarımızı kırmadan bir yol bulduk hep birlikteyiz biz yine kimse kimseden kopmadı lütfen rüica ediyorum artık yeter

cnm kocanı ikna etmiştin gittinzmi doktora?

Arkadaşlar son bir kez meramımı yazayım,bir daha da benden konuyla ilgili tek kelime duyamıycaksınız..

mesele,
dejavunun başka bir topik açması,sizlerin buraya da yazar olmanız meselesi değil..
isteyen topik açar,isteyen istediği yere yazar..
elbette ki bunun bir acayipliği yoktur..

mesele;
dejavunun benim çok yakınım olması ve benim herşeyden bir haber olmam..
topiği terketmesi,yeni topik açması.. bunlara kırıldım ne yalan söyleyeyeyim..
iletişim için ise,kk ye gerek bile yok,biz dejavuyla telefonla da görüşüyoruz çünkü..
ama birşeyden haberim yok işte maalesef..
konu tamamen dejavu ve benimle alakalı..
kimin nereye yazdığıyla falan değil..
vs vs vs

yanlış anlaşılmış olmak en istemediğim şey..
konu uzamasın olur mu..

megim biz seni anlıyoruz ama çok yorulduk sen geldin gamze değerli dedin ama mademki dejavuda bu kadar değerliydi sevdiğin görüştüğün insandı neden suçlamak yerine bir kerede onu dinlemedin herkes suçlu olablir ama problem öylesine saçma konuki ben o kıza yazdım diye gamze beni azarladı buna rağmen ben özürdiledim diyorum bu birşey ifade ediyomu sana yaptığın gerçekten ayırımcılıktı bak o gün konu uzamsın diye seni kırmamak için konuştum gamzeyle senin hatırın için çünkü seni sevirim aramıza döndün kapansın istedim ama karşılığında dedinmiki gamze bak elif sanaa küs değilmiş özür beklemiş özürdilede bitsin şu kavga hep bizden bekledin nedir bu gamzeye ayırımcılık o bizi kırdı dioruz farkına varırmısın artık burada dostluğumuz zarar gördü bana ailem bile bu yönde konuşamazken ben gamzeden azar yedim senin yapacağın tek şey gelip dinlemek olayı ona göre orta yolu bulmak bak mesela puffy da aramızı düzeltmek için uğraştı sağolsun ama dinledi önce baktıki olylar olucak gbi değil tmm deidi ama kimseyi kırmadı birini tutupta birini atmadı sen geldin direkt kim üzdü gamze çok önemli dedin bizi ne kadar kırdın sen gittin diye üzüldük biz altta adını gördüm 1-2 kere nasıl sevindim yazdım sen gördüğünüb bizi takip ettiğğiniz söyledin madem öyle sana delirdiğimizi sevindiğimizde gördün ses etmedin sadece gamze için geldin bunca zamandır topikteydin gördüm açıktın bir slm verdinmi madem değerliyiz senin için gamze sorunu olmasaydı geleceğinde yoktu sorunlar yaşaıyomuşun gamzede yaşıyomuş haberin varmı peki dejavuda yaşıyo hemde ne sorunlar görüştüğün sevdiğim dediğin arkadaşın neler yaşıyo biliyomusun gamzeye verdiğin önemi ilgiyi dajavuyada vermeyi denedinmi olayı bilmdden bizleri kırdın yine ses etmedim ama kusura bakmada sen suçlu olan gamzeyi savunuyosun bizim sesimiz çıkmıyoda haklı olan dejavuyumu bırakıcaz yalnız bizim topiğimiz artık 2 tane bölünmedik herkesi canım gibi seviyorum hepsi çok özel ama dejavumda özel bak gamzenin yıkıp gittiği topiği ayakta tutmaya çalışanlar biziz kırılmadan bahsetme bizim kırılganlıklarımız yanında az kalır lütfen daha fazla kimse sorun yaşamazsın herkes özgür kimseyi terk etmedik etmeyizde sende bizi daha fazla üzme kırma biraz olsun hatırımız varsa yaşanmışlaıkların hatırına şu kouyu herkes kapatsın yetrince huzursuz olduk üzülmek istemiyoruz:KK43::KK43::KK43::KK43:

yok gülüm gitmedik daha bu hafta gidicektik de şu nevruz olayları oldu yaa heran göreve alabilirler diye erteledi haftaya inş bunların asıl bayram ktlaması yarın olucakmış ya mıhtemelen yarı fuul görevli olucak meleğim nasılsın sen bakalım ben test yaptım bugün çıkmadı adette olmadım ama sancılarım fazlalaşıyo gliyo yani:KK50::KK50::KK50:

yok gülüm gitmedik daha bu hafta gidicektik de şu nevruz olayları oldu yaa heran göreve alabilirler diye erteledi haftaya inş bunların asıl bayram ktlaması yarın olucakmış ya mıhtemelen yarı fuul görevli olucak meleğim nasılsın sen bakalım ben test yaptım bugün çıkmadı adette olmadım ama sancılarım fazlalaşıyo gliyo yani:KK50::KK50::KK50:

Evet işi zor kocanın allahım kolaylık versin ya bugünmü bat buğünse çıkmaya bilir benim 3günde biliyorsun hafif çizgi çıkmıştı cnm. daha kırmızalr gelemden bişi diyemeyiz. hakkında en güzeli olsun balım.

Günaydın canımm
Ohhh süpür gel valla benimde süpürmem lazım ama azıcık daha oturayım ondan sonra süpürürüm
Şuan hiç canım istemiyor :KK52:

süpürdüm cnmcım anam ağladı ama piştim yahu :KK9:
annem gelmese hiç kımıldamazdım bugun ama mecburen temizlik yapıorum :KK9:
canın isterse yap cnmcım istemezsede salla gitsin

byzglm+, ASEMB+, EsmGzl,merhaba canlar

benimi merak etmişsin asembim aldınmıı dünkü mesajımı balım.

kuzummm hele şükür seni gördüm
msjını aldım cnmcım evi süpürdüm geldim şimdi
salak bi dr a çatmışsın kuzum 3 ün altı zaten normal
anormal değil yani neyseki asıl dr un senı rahatlatmıs
eminim kanda iyi çıkcak sen içini ferah tut kuzum benım :KK48::KK48:

Evet işi zor kocanın allahım kolaylık versin ya bugünmü bat buğünse çıkmaya bilir benim 3günde biliyorsun hafif çizgi çıkmıştı cnm. daha kırmızalr gelemden bişi diyemeyiz. hakkında en güzeli olsun balım.

malesef gülüm zor rabbim tüm polislerimiz askerlerimizi korusun AMİNNNNNNNNN dündü canım batım çıkmadı yok ben biliyorum sancılarım geliyo valla bu ayda olmadı meleğim:KK48:

süpürdüm cnmcım anam ağladı ama piştim yahu :KK9:
annem gelmese hiç kımıldamazdım bugun ama mecburen temizlik yapıorum :KK9:
canın isterse yap cnmcım istemezsede salla gitsin

kuzummm hele şükür seni gördüm
msjını aldım cnmcım evi süpürdüm geldim şimdi
salak bi dr a çatmışsın kuzum 3 ün altı zaten normal
anormal değil yani neyseki asıl dr un senı rahatlatmıs
eminim kanda iyi çıkcak sen içini ferah tut kuzum benım :KK48::KK48:

inşallah tatlım bakalım cumaya çıkar heralde sonucum.sen ne yapıyorsun annen geliyormuş benimkide mayıstada gelçek 1, ay adar kalır sonra doğuma gelir inşallah ayrı şehirde olmak ta zor yaaaaaaaaaaaa

dejavu gel kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin sen :KK54:

X