- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi NightStalker
Evet birazdan banlanicam banlanmadan önce özellikle senin için bir iki yazı karaladim okudun mu
aman bende cıddıye aldım okudumhemen bakayım nerde goremedım
yav he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet birazdan banlanicam banlanmadan önce özellikle senin için bir iki yazı karaladim okudun mu
aman bende cıddıye aldım okudumhemen bakayım nerde goremedım
Demek ki:)) sonuç olarak sıkıldım. Haklı olan yok iki taraf da haksız.Kötü günler içinmiş meğerse
yok canım her gorumce aynı degılAjan gibisiniz tebrik ederim :)
Kaldığınız yerden devam etmeden önce ki yeri okudum ve Gelin olarak ASLA ASLA ASLA kabul etmezdim öyle bir şeyi. Benim olmadığım evimde kimse de olamaz, NOKTA. Ama bütün görümceler sizin gibi sanırım, banlanmamak için söylemeyeceğim.
Etmeyin... Neyse 13 u ban açılıyor o zaman görüşürüz başka bi konudaK.i.B e yumulanlar el kaldırsın.
Ben sağ baştan başlayım.
aman yeter kı gelın haklı olmasın dımıDemek ki:)) sonuç olarak sıkıldım. Haklı olan yok iki taraf da haksız.
Tamam sen gelinsin anladık. Ayrıca o yemek mevzuunu da amma buyuttün ben gidince de devam etmişsin maşallahaman yeter kı gelın haklı olmasın dımı
ınanmam depresıf senın gorumcen mıBen demiştim görümce bu üyeden uzak durmak için herşeyi yapıyor araya mesafe koymak için tüm çabası demiştim doğru demişim bana aferin
Ayrıca her gorumce böyle değil benim ki pamuk gibidir dimi DepresifPolyanna canım görümcem galp galp :)
hayır ben hem eltı hem gorumce hem gelınımTamam sen gelinsin anladık. Ayrıca o yemek mevzuunu da amma buyuttün ben gidince de devam etmişsin maşallah
Yok iki taraf değil sen haksızsın ve bu hırs öfke kin sendeyken sadece gelini değil abini de kaybedersin yapmaDemek ki:)) sonuç olarak sıkıldım. Haklı olan yok iki taraf da haksız.
Cevap için 2. üyelikse cımbızlı katmer yemek gibi oluyor, 2. üyelik zaten yasakta banlıyken 2. üyelik ban süresini uzatır, hani ben diyeyim de sonra hain kadın banı uzattı, beni banladı denmesin, alınan diğer 2. Üyeliği de yakaladık o da gitti bilginize103 sayfalık brifing verilmiş hakkımda ona cevap yazdım cevapsız bırakmak sossuz spagettiye benzicekti.