Kaldığımız yerden devam.

Ajan gibisiniz tebrik ederim :)
Kaldığınız yerden devam etmeden önce ki yeri okudum ve Gelin olarak ASLA ASLA ASLA kabul etmezdim öyle bir şeyi. Benim olmadığım evimde kimse de olamaz, NOKTA. Ama bütün görümceler sizin gibi sanırım, banlanmamak için söylemeyeceğim.

Ajan gibisiniz tebrik ederim :)
Kaldığınız yerden devam etmeden önce ki yeri okudum ve Gelin olarak ASLA ASLA ASLA kabul etmezdim öyle bir şeyi. Benim olmadığım evimde kimse de olamaz, NOKTA. Ama bütün görümceler sizin gibi sanırım, banlanmamak için söylemeyeceğim.
yok canım her gorumce aynı degıl
ben bı gorumce olarak utandım gelıne yapılan saygısızlıktan...

Mune Mune
hanı gelının evıne baskın gıbı habersız planlar yapan gorumce konusu var dı ya
arkadas bugunlerı onceden gormus bugunler ıcın onceden aldıgı uyelıgıyle gelmıs

merhaba ve hoscakal gorumce...

Ben demiştim görümce bu üyeden uzak durmak için herşeyi yapıyor araya mesafe koymak için tüm çabası demiştim doğru demişim bana aferin

Ayrıca her gorumce böyle değil benim ki pamuk gibidir dimi DepresifPolyanna DepresifPolyanna canım görümcem galp galp :)
ınanmam depresıf senın gorumcen mı

103 sayfalık brifing verilmiş hakkımda ona cevap yazdım cevapsız bırakmak sossuz spagettiye benzicekti.:süslü:
Cevap için 2. üyelikse cımbızlı katmer yemek gibi oluyor, 2. üyelik zaten yasakta banlıyken 2. üyelik ban süresini uzatır, hani ben diyeyim de sonra hain kadın banı uzattı, beni banladı denmesin, alınan diğer 2. Üyeliği de yakaladık o da gitti bilginize :KK14:

X