- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Aile dostları tanıştırdı ikimizinde niyeti ciddi ilişki idi tel de bi süre flört ettik yüzyüze gelince adsm beni cinsel obje gordu
burda bırcok kez erkek uye takılıyor bunu ustune alınmayın ki hepside geri şutlanıyor.Sorun ben de değilmiş sorun şu zihniyettemis gorun
elbette tavır onemlı yuz vermek degıl bu kapalı acık gıyımle alakalı bı gorsel
http://galeri2.uludagsozluk.com/375/sorun-acik-bas-mi-abaza-erkek-mi-sorunsali_474496_m.jpg
yüz vermişsin bilmemne diyen hemcinslerim için de şu görseli şuraya bırakıyorum.
elbette tavır onemlı yuz vermek degıl bu kapalı acık gıyımle alakalı bı gorsel
http://galeri2.uludagsozluk.com/375/sorun-acik-bas-mi-abaza-erkek-mi-sorunsali_474496_m.jpg
yüz vermişsin bilmemne diyen hemcinslerim için de şu görseli şuraya bırakıyorum.
simdi adam labali konusuyorsa sonucunda bu gelir en basta duvarın olacak ki kimse sana bısey demesın bi pardon sen kımsın diyebilsingiyimine laf edenler de olmuş.
simdi adam labali konusuyorsa sonucunda bu gelir en basta duvarın olacak ki kimse sana bısey demesın bi pardon sen kımsın diyebilsin
Sen adamları beğenirken kalp güzelliği karnesini mi dikkate alıyorsun sanki? İnsanların ne olduğu az çok bellidir, sorun senin aday olarak seçtiğin kişilerin kriterlerinde . Düzgün adamlarla görüş.Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi
Bu sey ya, onun duvarlari yok AMA BAK BENİM VAR. En iyisi de benim en guzeli de benim, en ciddiyetli olani da benim, en namuslu benim benim.tamam aynen sen haklısın.
Bu sey ya, onun duvarlari yok AMA BAK BENİM VAR. En iyisi de benim en guzeli de benim, en ciddiyetli olani da benim, en namuslu benim benim.
Sayfalardir yaris var resmen. Bana kimse bunu diyemez, cantayi kafaya geciririm, bana kimse sunu diyemez cunku ben en superim en harikayim.
bende senle aynı düşünüyorum canım.benim adamın tipi hoşuma gitmişti yalan söyleyemem.evlenince onun topu , kahvesi, sorumsuzluğu, inatçılığı,laftan anlamazlığı ile de evlenmiş oldum.baştan zor geldi hatta kopma noktasına geldik.sonra öyle böyle idare ediyoruz bakalım.Bakıyorum da tüm hem cinslerim beni suçlamiş sorun benim giyimimdeymis sorun benim de secimlerimdeymis siz omrumuzde hiç mi yanlış insanlara denk gelmediniz cok merak ediyorum. Ben zaten kendimi suçlarken burdaki yazılanlar daha üzdü beni. İnsan kavun değil ki içinden ne çıkacağını bilmiyorsun bunu karakter meselesi daha önce de görüştüklerm oldu ama adam gözü me bakıyordu doğru dürüst yani şey düşkün u adamsa konuyu oraya getiriyor ya da tek derdi seni yatağa atmak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?