Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık kapanmayi bile düşünüyorum bi elbise giyemez oldum bu tarz sozler duymaktan
Tam olarak böyle oldu zaten ne ara bu noktaya geldik ondan bu üzüntümEn azından çok iyi birisin hoşlandım diye başlayıp seviyorum diyip aklinizi bulandirdiktan sonra boyle seyler soyleyip kendinizi aptal yerine konmuş gibi hissettirmedi. Çoğunun düşüncesi bir aslında ama kimse bu kadar açık sözlü olamıyor. Yalandansa baştan açık sözlü olup niyetlerini belli etmeleri daha guzel kızmıyorum böylelerine. Siz de kendinizi kullan at gibi hissetmeyin lutfen bu tarz insanlarla buradaki çoğu kadın yaşamıştır zaten.
Ne münasebet yahu!Artık kapanmayi bile düşünüyorum bi elbise giyemez oldum bu tarz sozler duymaktan
Sanırım karşı tarafa ciddi duramıyorum dursam böyle söylemeye cesaret edemezdiki hafif kız görüntusu verck ne yaptım acaba diyorumEn densizi, en olmamışı bile öyle demez karşıdan açıkca sinyal almadan... Strateji hatası yapıyor olabilir misin?
Benim yaşadiklarimın tıpkısını yaşayanı görünce yorum yapmadan geçemedim :) aynı şeyleri yaşadim ve hala yaşiyorum bu açiklik kapalilik mevzusu değil zira bende kapalıyım açıkken hep derdimki kapaninca belki böyle tipler musallat olmaz :) ama hiçbise değmedi ha bu arada kapanırken asla böyle salaklar bana artik farklı baksin diye de kapanmadim kendi tercihimdir .Sorun bizim karşimiza cikanlarin böyle olması neyazakkiArtık kapanmayi bile düşünüyorum bi elbise giyemez oldum bu tarz sozler duymaktan
Sürekli bu tipler çıkar mı insanın karşısina ben de bıktım artık bu tarzlar ınsanlar yüzünden kendime küstümBenim yaşadiklarimın tıpkısını yaşayanı görünce yorum yapmadan geçemedim :) aynı şeyleri yaşadim ve hala yaşiyorum bu açiklik kapalilik mevzusu değil zira bende kapalıyım açıkken hep derdimki kapaninca belki böyle tipler musallat olmaz :) ama hiçbise değmedi ha bu arada kapanırken asla böyle salaklar bana artik farklı baksin diye de kapanmadim kendi tercihimdir .Sorun bizim karşimiza cikanlarin böyle olması neyazakki
Bence ilk görüşmeye mümkün olduğunca mutaassıp kıyafetlerle git. Bir de görüşeceğim insanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi ol.
Bende ayni soruyu soruyorum kendime devir kötü canm iy niyetli insana rastlamak okadar zor ki erkeklerin egolari tavan şuan onlar çünkü 40 ında bile 20 yaşındaki birSürekli bu tipler çıkar mı insanın karşısina ben de bıktım artık bu tarzlar ınsanlar yüzünden kendime küstüm
Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi