• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalcalarin çok güzel dedi

ben mi hatalıyım bilmiyorum ama sen nasıl ağız verdiysen artık o o lafı söylemeye cesaret etmiş canım bence sendede hata var :KK14:

Karsı cinste aradığım tek kriter BEYİN.Keşke senin de beynin güzel olsaydı.. Deseydiniz . :63: Sinir herif:mapus:

Tanımadığmiz bir insana yaklaşırken bence samimiyet kurulmamali yaklaşım yokken durup dururken neden desin yoksa gerçekten sapık olmalı size zayıf tarafinizdan yakalamış olabilir erkekler zaten dışarı fazla açık olduğu için böyle şeylere fazla dikkat ediyorlar. aslında üzüldüm bnce bidaha hiç onunla gorusmeyin niyeti baştan belliymis

Ben bu tarz meselelerde güzellik,cekicilikten ziyade tavrin önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette gayet hoş bir bayansinizdir ama karşı cinse tavrınız nasıl mesela ? O adamlar size bu şekilde yaklaşmaya ne hakla cesaret ediyor ? Bazi kadinlar oyle bir sınır çizerki karsidaki insan konuşurken esas durusa geçer. Kimiside ister güzel olsun ister çirkin direk o enerjiyi verir. İster istemez o sohbetin sonu cinsellige varır. Konusmaniz,gulmeniz,sohbetinizin icerikleri nasıl mesela ? Bi dahaki sefere bütün bunlara dikkat ederek görüşmenizi gerçekleştirin. Bakalım değişme olacak mı ?

biraz yüz versen hemen şımarıyolar ..
bence sende hata yok belki sıcak kanlı birisin bundan cesaret almıştır . netten falan tanıştıysan da bunlar başına gelebilir . bence biriyle tanışmak istiyorsan aracı falan sok araya o zaman mesafeli davranıyorlar erkekler . ama netten tanışıyorsan maalesef ikinci buluşmaya kalmadan böyle densiz bir şekilde konuşuyorlar . istedikleri olmayıncada ortadan kayboluyorlar . bende çok sıkıldım böyle şeyler benimde başıma geliyor halbuki hiç de sıcak davranmıyorum . mesafeliyim ama yinede oluyor yani ...

Ben bu tarz meselelerde güzellik,cekicilikten ziyade tavrin önemli olduğunu düşünüyorum. Elbette gayet hoş bir bayansinizdir ama karşı cinse tavrınız nasıl mesela ? O adamlar size bu şekilde yaklaşmaya ne hakla cesaret ediyor ? Bazi kadinlar oyle bir sınır çizerki karsidaki insan konuşurken esas durusa geçer. Kimiside ister güzel olsun ister çirkin direk o enerjiyi verir. İster istemez o sohbetin sonu cinsellige varır. Konusmaniz,gulmeniz,sohbetinizin icerikleri nasıl mesela ? Bi dahaki sefere bütün bunlara dikkat ederek görüşmenizi gerçekleştirin. Bakalım değişme olacak mı ?
mesafeli davransanız da karşınızdaki adamın niyeti belliyse değişmez canım .. size hep doğru adamlar rastlamıştır ondan böyle konuşuyorsunuz ..

mesafeli davransanız da karşınızdaki adamın niyeti belliyse değişmez canım .. size hep doğru adamlar rastlamıştır ondan böyle konuşuyorsunuz ..
Hayır canım ne alakası var ? Ben hiç yaşamadım gibi bir şey söylemedim ki. Elbette benimde başıma geldi. Ama cogunlugunda benim hatam vardı. Çok soguk olduğum söyleniyordu mesela. Biraz sıcak oluyum dedim ayarı tutturamamistim :KK45:

Kesin ve kesinlikle katılıyorum:sus:

Erkeklere kolay kolay güven olmaz ki, açık sözlü olması bi nebze iyi olmuş. Kendini güzel sözlerin altında kamufle edip ilişkiyi ilerlettikten sonra gerçek yüzünü gösterseydi daha koyardı sana. Yavaş yavaş bağlanırdın çünkü. Umudunu kaybetme ama temkinli de ol ;)

Biraz nereden tanıştığınızla da ilgili olabilir. Normalde insanların sex partneri aradığı bir yolla tanıştıysanız o da sizin düşüncenizi öyle zannetmiştir. Belki buluşmadan önce düşüncenizi belli edebilirsiniz bundan sonra ama nasıl tanıştığınızı bilmiyorum o yüzden somut bir yol öneremeyeceğim.
Aile dostları tanıştırdı ikimizinde niyeti ciddi ilişki idi tel de bi süre flört ettik yüzyüze gelince adsm beni cinsel obje gordu

Bu soruları ben de kendime soruyorum zaten tüm Öfkem bundan kendime sorun bende diye bu adama nasıl böyle deme hakkini verdim diye

Belirtmek isterim buraya kadar buraya hiç fake konu yazmadım üyelik tarihime bakın . Ben yuva kurmak isteyen ama sürekli ysnlis adamlara denk gelmis biriyim

Back