canm ben senn numaranı kaydetmeyi unuttum ve operatörümü değiştirdim yeni hattı takıncada arama kaydı silindi ve ben cumartesi günü bozyakadaydım numaram aynı sen müsait bi zamanda beni ara görüşelim canm olmadı konakta buluşuruz
canm ben senn numaranı kaydetmeyi unuttum ve operatörümü değiştirdim yeni hattı takıncada arama kaydı silindi ve ben cumartesi günü bozyakadaydım numaram aynı sen müsait bi zamanda beni ara görüşelim canm olmadı konakta buluşuruz
konakta buluşmak için cumartesi günü olmaz canm bu ara havalarda güzel istersen bozyakadan dolmuşa bin eşrefpaşada buluşalım banada sanada tek vesair olmuş olur konağa kadar 2 vesair yapma yada eşinin gelmesine gerek kalmaz pazartesi ve cumartesi harici müsaitim ben sana uyarsa anlaşalım buarada beni ara numaranı kaydedeyim canm
canm içimde kalmasın diye yazıyorum çünkü aklıma geldikçe üzülüyorum benm aldığım ürünleri burdan başka arkadaştan aynı fiyata aldığını keşke söyleseydin hatta belki daha bile uyguna almışsın işin parasında değilimde keşke biliyo olsaydım ona göre alışveriş yapardım bence diğer ürünlerinde de başkasından aldıkların varsa söyle arkadaşlar bilmek isticektir benm diğer konularıma bakarsan kimden ne kadara aldıysam yazıyorum ayrıca fiyatlarınıda yazıyorum herkeste böyle yapıyo
canm içimde kalmasın diye yazıyorum çünkü aklıma geldikçe üzülüyorum benm aldığım ürünleri burdan başka arkadaştan aynı fiyata aldığını keşke söyleseydin hatta belki daha bile uyguna almışsın işin parasında değilimde keşke biliyo olsaydım ona göre alışveriş yapardım bence diğer ürünlerinde de başkasından aldıkların varsa söyle arkadaşlar bilmek isticektir benm diğer konularıma bakarsan kimden ne kadara aldıysam yazıyorum ayrıca fiyatlarınıda yazıyorum herkeste böyle yapıyo
senn aldıgın urunlerın sadece ıkı tanesını burdan aldım ve kızıma gıydırmedım cunku olmadı dıgerlerı ıse kızımn kıyafetlerı yanı uzulmene gerek yok ben sana hepsını ındırımlı verdım..3 tane urun dısında hepsı bebegımın kıyafetlerı yıne gıydıremedıklerımden onlarıda belırtırım..satısımı yuzyuze yaptım ve sen orda urunlerın baskasından alınmıs oldugunu soyledın bana bende evet gıyılmedı dedım..ben satıslarıma yenı basladgım bunu pek onemsememıs olabılırım ama kımsenın hakkına asla ve asla gırmem..