tmm cnm ben şimdiden söliim bu hafta gelemesem gelecek hafta mutlaka ordayım inş. ürünleri satmayasın
aaa olurmu oyle sey ürünlerı paketledım canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnm ben şimdiden söliim bu hafta gelemesem gelecek hafta mutlaka ordayım inş. ürünleri satmayasın
tmm canm teşekkür ederim istersen sen beni bekleme yakın zamanda seni davet edeyim gel bi çayımı içaaa olurmu oyle sey ürünlerı paketledım canım :)
tesekkur ederım ama bebegım hastatmm canm teşekkür ederim istersen sen beni bekleme yakın zamanda seni davet edeyim gel bi çayımı iç
geçmiş olsun canm ya hayırdır inş...tesekkur ederım ama bebegım hasta
geçmiş olsun canm ya hayırdır inş...
bizimde aynı sıkıntımız var malesef habire burnu akıyo kendi silmeye çalışıyo yavrucak olsun canm rabbim başka dert vermesin soğuk algınlığı geçer inş... ALLAH şifa versin cümlemizeburun akıntısı oksuruk hapsırık var canım bı sorunu yokken kontrole goturdum fakat hastahanede hasta oldu kızım
bizimde aynı sıkıntımız var malesef habire burnu akıyo kendi silmeye çalışıyo yavrucak Olsun canm rabbim başka dert vermesin soğuk algınlığı geçer inş... Allah şifa versin cümlemize
canm anasayfanın en altında deneme tahtası var oraya yaz istersenresimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin
resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. Bu yüzden kusura bakmayin yolladigim mesaj icin
11 aylık erkek canmamın ıns sızede gecmıs olsun senınkı ne kadarlık kız mı erkek mı
onemlı degıl canım :))))))
canm anasayfanın en altında deneme tahtası var oraya yaz istersen
11 aylık erkek canm
cümlemizinkini inş.. canmallah bagışlasın ıns
Ayşe hanım mailden değilde burdan gönderiyorum resimlri.toplu alımda çok guzel ındırım yaparım arkadaşlar