evet canm bunlar ama henüz bebişimiz doğmadığı için acelesi yok eğer ekliceğiniz başka şeyler varsa bekletebilirizteyit edelim canım almak istediklerın bunlar demi
evet canm bunlar ama henüz bebişimiz doğmadığı için acelesi yok eğer ekliceğiniz başka şeyler varsa bekletebiliriz
hım anladım canım ama bende başka yok kızım buyudukce eklerım ıns ama gene bakayım bı
bi bak canm süslü şeyler bul bana
peki canm sen kurcala çıkanlardan beğendiğim olursa eklerizay keske olsaydı canım ama kızımı oyle susleyemedım ben( burdan satıs yapınca ıns alıcam suslulerden:)
peki canm sen kurcala çıkanlardan beğendiğim olursa ekleriz
0 3 ay takım 7 tl
evet canım arkadasa ayırdım o tulumu canım 40 tl ye anlastık
fakat bıraz kızım hasta ve burda hava kotu yagmurlu uygun bı gunde gondersem olurmu
bıde adres bılgılerınızı ozelıme yazarsanız sevınırım
geçmiş olsun sorun değil acelemiz yok ..2 kırmızı elbise beyaz ceket minik ayakkabı ve 5li takıma bir de bu takımı ekleyerek 6 parçaya 45 tl verebilirim. Uygunsa bilgilerimi yollayayım
Sırasıyla fiyatları
1= 1 YAŞ İÇİN 15 TL SIFIRDIR
2= 3 6 AYA UYGUN ÜST 5 TL,
3=0 3 AY YELEK 2 TL
4= 6 12 TAYT 4 TL
5= SIFIR YELEK 7 TL
6= 03 AY TAKIM SIFIR 9 TL
7= ÇİFT KATLI TAKIM 7 TL
8= YELEK 2 TL
9= INCE PİJAMA TAKIMI SIFIR 5 TL
10= 06 AY SIFIR ÇITÇITLI BADY 6 TL
11=0 6AY SIFIR ALT 6TL
12=03AY TULUM 5TL
13=03 AY TULUM 5TL
14=03 AY TULUM5 TL
15=2 YAŞ ELBİSE SIFIR 13 TL
16= YEŞİL KADİFE TULUM 6 TL
17= PEMBE TAKIM 0 3 AY 5 TL
18=03 AY TULUM 9 TL
19=06 AY TULUM 15TL
canm sen bana msj at yada beni ara ki numaranı kaydedeyim senn tarafa geçince sana ulaşabileyim
bulunduğum yerde çekmiyo canm ya msj at yada tekrar araaradığım kısıye ulasamıyorum kı:))))))
canm çok pardon şarjım bitmiş ve şarj aletini bulamıyorumaradığım kısıye ulasamıyorum kı:))))))
canm çok pardon şarjım bitmiş ve şarj aletini bulamıyorumEşim götürmüş olmalı geldiğinde açarım telefonu özür dilerim
tmm cnm ben şimdiden söliim bu hafta gelemesem gelecek hafta mutlaka ordayım inş. ürünleri satmayasınonemlı degıl canım acınca gorusuruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?