Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Kızlar bende bugün baya bi kaçırdım galiba😠 çok kızıyorum şuanda kendime. Kahvaltıda hem patlıcanlı Gül böreği yedim hemde 1 dilim ekmek yedim öğlen yine iyiydi bir tabak kuru fasülye yanında limonlu marul salatası sabahla öğlen arasında 2 mandalina 2 kayısı 2 hurma 1 avuç kadarda badem fındık yemişimdir. Çok yiyorum ya napıcam bilmem önceki iradem yok gibi😞 şuanda karnım acayip tok (bu kadar yemeye bide aç olaydı)ama spora gitmeden önce yine bişeyler yerim çünkü spordan gelince hiçbirşey yemiyorum.🍴🍴

bugun muhlama yaptım bol teryaglı eşime ama yemedim yemeee tut kendini yada azıcık kenarından al kendi nefsini kandır arada öle yapiom iyi oluyo bakın kendinizi sart koyun ben hemen gelip siteye giriorum suanda oldu gbi canım bişi cektimi okuyorum yazılanları bi bakmışım isteğim gitmiş yani anlık

akşama fırında kızartma yapıcam yanına da yogurt koyarım birde ortaya salata yaptım mı tamamdır.bugün bende kaçırdım öğlen yemeginde akşama yemesem de olur tabii boğazımı tutarsam..

akşama fırında kızartma yapıcam yanına da yogurt koyarım birde ortaya salata yaptım mı tamamdır.bugün bende kaçırdım öğlen yemeginde akşama yemesem de olur tabii boğazımı tutarsam..

Fırında kızartma nasıl yapıyorsun?Bende dün eşime kızartma yaptım yagda o bir güzel yedi.Bense kabak kavurdum kendime.Kızartma yasak bana yiyemiyorum zaten.

Fazla kacirmamissin.arada bi baklavada olucak o kadar hic yemesen de aklin kalirdi en iyisini yapmışsın :)

yedikten sonra kendimi suçlu hissediyorum acaba diyet psikolojisi mi :18: bende bugün kahve,yeşil cay,nescafe,su derken baya sıvı tükettim akşama da yine çay demlerim 2 bardak daha içerim :)

Öyle tadımlık yapıyodum börek çörek tatlı falan yaptığımda ama bugün gözüm döndü resmen😃 ya dile kolay geliyo ama 3aydır diyetteyim bıkkınlık geldi artık🙊 toparlanmam lazım gerçekten👍🙏🙏
Şimdide 1 nar ,yarım yeşil elma(tarçınlı) yiyorum akşama bişey yok👍

Fırında kızartma nasıl yapıyorsun?Bende dün eşime kızartma yaptım yagda o bir güzel yedi.Bense kabak kavurdum kendime.Kızartma yasak bana yiyemiyorum zaten.

patates,patlıcan(tuzlu suda bekletiyorum),biber,havuç,kabak ve domates(evde sebze ne varsa) hepsini doğruyorum az yağ döktüğüm borcama diziyorum 180 derece fırında 40-45 dk pişiriyorum en son domatesi kekik ile karıştırıp üzerine döküyorum sarımsak da koyabilirsin güzel oluyor..

Eşim yemez bu sekilde ama ben bunu tavukla fırında yapıyorum kendime.Kızartma seklinde alternatif olarakta degerlendireyim.

Eşim yemez bu sekilde ama ben bunu tavukla fırında yapıyorum kendime.Kızartma seklinde alternatif olarakta degerlendireyim.

ah ah o eşlerimiz yok mu nerde yağlı nerde kalorisi yüksek şey varsa onu severler bilmiyorum benim eşim öyle :) maşallah iştahlıdır sebze yemeği pek sevmez et türü şeyler olsun kızartma olsun ona :) tavuklu deneyim bakalım bende öyle de güzel olur

:S evet uzun süredir yapiosun belkide ondan hadi canım sana güveniom bu akşam yemek yok bunların haricinde ben hep sizi düşünüorum ama kaçamağı haftada bi kereden fazla yapmayalım yoksa tın kilolar aynı yerde sayar hadi kızlar bol salatalı günler

Kizlar nasil gidiyor tartiliyo musunuz hiç? Bizim topik kahveci olmus bende acikinca hemen kahve iciyorum super tok tutuyo

yedikten sonra kendimi suçlu hissediyorum acaba diyet psikolojisi mi :18: bende bugün kahve,yeşil cay,nescafe,su derken baya sıvı tükettim akşama da yine çay demlerim 2 bardak daha içerim :)

Diyet psikolojisi canım :) ama bu psikolojisiyle daha güzel kilo vericeksin.surekli kendini frenliceksin ben sana güveniyorum

Kizlar nasil gidiyor tartiliyo musunuz hiç? Bizim topik kahveci olmus bende acikinca hemen kahve iciyorum super tok tutuyo

Ben en son geçen Çarşamba tartılmıştım canım bu hafta tırstım tartılmaya😞 ama yarın tartılıcam korkunun ecele faydası yok👍👍👍
Umarım ilerleme vardır 🙏🙏🙏 hepimizdede inşallahh 🙏

ben tartıldım ama salıya kalsın bu gidişle süper süper ole diyeyim cesaret ortaklarım seviom hepinizi sayenizde şu boğazımı tuttum

Korkmak iyidir canım frenlersin kendini sz yersin vardir canım tabi o kadar emek veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…