- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
ben tartıldımama salıya kalsın bu gidişle süper süper ole diyeyim cesaret ortaklarım seviom hepinizi sayenizde şu boğazımı tuttum
Korkmak iyidir canım frenlersin kendini sz yersinvardir canım tabi o kadar emek veriyoruz
İnşallah canım. Yarın size söylerim bakalım verebilmişmiyim. 😊
Ya bu arada aç karnına kahve nasıl içiyorsunuz benim midemi bulandırıyo çok. Bide şekersiz içerim normalde ama aç karnına hiç çekilmiyo.☕️
kızlar merak ediyorum spor olarak neler yapıyosunuz sabahmı akşammı kaç dk bide kendinize özel listeniz varmı yoksa kafanıza göremi yapıyosunuz diyeti
Evet canım çabamızın mükafatını çok güzel bir şekilde alıcaz inşallah. Kaç kilo verdin şimdiye kadar ve ne kadar zamanda?Simdiden cok merak ediyorum. Salida büyük gün mkahve benim midemi bulandirmiyo ac karninada olsa icebiliyorum.kahvenin her çeşidini büyük bir keyifle icerim bide beni tok tutuyor. Oglusum kurabiye istedi ona kurabiye yaptım ama tadına bile bakmadim tutuyorum kendimi valla biraz zorlanıyorum ama değecek biliyorum
kızlar merak ediyorum spor olarak neler yapıyosunuz sabahmı akşammı kaç dk bide kendinize özel listeniz varmı yoksa kafanıza göremi yapıyosunuz diyeti
Evet canım çabamızın mükafatını çok güzel bir şekilde alıcaz inşallah. Kaç kilo verdin şimdiye kadar ve ne kadar zamanda?
Canım ben akşam spor salonuna gidiyorum pilates yapıyorum toplamda 30 dakikalıkta yürüyüşüm oluyor👍
ben tartıldımama salıya kalsın bu gidişle süper süper ole diyeyim cesaret ortaklarım seviom hepinizi sayenizde şu boğazımı tuttum
Ben aklına gelebil
ecek herseyi yedim.Önce diyetisyene gittim neyle ne yiyecegimi ögrendim.Sonra bıraktım,her ay aynı seyi yapıyorsun.Az ve ölçülü yiyerek 86 kilodan,74.3 düştüm.Eliptik bisiklete belirli günler bindim.Türk kahvesini bal gibi içiyordum,şimdi sade içiyorum.Abur cubur yok.Saglıklı zayıf olmaya karar verdigimden beri hayatımda hersey daha güzel.Sürekli yemek yiyip şişko biri olcagıma zayıf ama fıstık olmayı tercih ediyorum.Benim sloganım herseyi ye az ye zayıfla.
Ohh ne güzel herseyin süper olması.Kaldı 2 gün....Diyetisyenlere göre ayda 2.5-3 kg göre vermek normal.Bunu hafta hesabına dusurursek yarım kg 1 kg vermiş olmamız lazım.Fazlasu vucuttan giden su olabilir....Haydi hanımlar diyete devam.Ben aksam hicbirşey yemedim bol su ile geceyi kapattım.Pazartesi tartıya cıkcam cok meraktayım kilom konusunda.
Günaydın kızlarYagmuruuum mesajlarının arasında bosluk var eksik mi mesajların?
Ben aklına gelebil
ecek herseyi yedim.Önce diyetisyene gittim neyle ne yiyecegimi ögrendim.Sonra bıraktım,her ay aynı seyi yapıyorsun.Az ve ölçülü yiyerek 86 kilodan,74.3 düştüm.Eliptik bisiklete belirli günler bindim.Türk kahvesini bal gibi içiyordum,şimdi sade içiyorum.Abur cubur yok.Saglıklı zayıf olmaya karar verdigimden beri hayatımda hersey daha güzel.Sürekli yemek yiyip şişko biri olcagıma zayıf ama fıstık olmayı tercih ediyorum.Benim sloganım herseyi ye az ye zayıfla.
süpersin açıklamanda bende biraz kötüş bi huy var şimdi anladım tardı hemen 3 4 kilo vericem motive olucam sonra düzene giricem zamanla sağlıklı bi şekilde aynı şuankı açıklamadan devam edrek vericem .s başı kötü ama öbür türlü dendim hafta 1 kiloyu hemen pes ettim ama 3 4 kilo olsun bana gaz geldini anladımşimdi salıdan sonra şok yok normal var
Ben aklına gelebil
Süper kilo vermiştin tebrik ederim canım
Benim kilo vermem yavaşladısende öyle bişey olmadı mı
Günaydın kızlar
Yok canım eksik değil ama benim koyduğum emojileri göremiyorsunuz sanırım:26:
Bugün tartıldım ve moralim bozuldu çok geçen çarşambadan bu yana 100gr gitmiş şaka gibi olduğum yerde sayıyorum
Geçen hafta 69.2 bugün 69.1
Diyeti bırakıcam diye korkuyorum bu gidişle
Bakalım salı tekrar tartılıcam durum nasıl olucak:44:
salı günü konuşucaz bu konu üzerine kim ne yapmış etmiş die ama ben şimdi sorayım bol su içtinmi hergün ve hareketsiz bi ortamda olduysan .s olmaz ama sakın üzlme bi iki akşam yemek yeme sade salta ve kahve iç şekersiz farkedersin amacımız fazla deil 1.5 2.5 kilo arsı haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?