Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

ben tartıldım ama salıya kalsın bu gidişle süper süper ole diyeyim cesaret ortaklarım seviom hepinizi sayenizde şu boğazımı tuttum

Ben tatlı canavarı olarak yemiyorum valla korkumdan hep siz geliyosunuz aklıma hemen vazgeciyorum yemekten :)

Korkmak iyidir canım frenlersin kendini sz yersin vardir canım tabi o kadar emek veriyoruz

İnşallah canım. Yarın size söylerim bakalım verebilmişmiyim. 😊
Ya bu arada aç karnına kahve nasıl içiyorsunuz benim midemi bulandırıyo çok. Bide şekersiz içerim normalde ama aç karnına hiç çekilmiyo.☕️

Simdiden cok merak ediyorum. Salida büyük gün mkahve benim midemi bulandirmiyo ac karninada olsa icebiliyorum.kahvenin her çeşidini büyük bir keyifle icerim bide beni tok tutuyor. Oglusum kurabiye istedi ona kurabiye yaptım ama tadına bile bakmadim tutuyorum kendimi valla biraz zorlanıyorum ama değecek biliyorum

kızlar merak ediyorum spor olarak neler yapıyosunuz sabahmı akşammı kaç dk bide kendinize özel listeniz varmı yoksa kafanıza göremi yapıyosunuz diyeti

kızlar merak ediyorum spor olarak neler yapıyosunuz sabahmı akşammı kaç dk bide kendinize özel listeniz varmı yoksa kafanıza göremi yapıyosunuz diyeti

Ben gunde 1 saat koşu bandı nda yürüyorum canim 5 km den fazla yürümüş oluyorum ama 2 gündür yuruyemedim.rahatsizim biraz.ozel listem yok.abur cuburu kestim aksam atistirmalarini kestim.sabahlari abartma F an istedigimi yiyorum oglenleri belli olmuyo bugun sadece 1 kahve ictim aksamda 1 tanak bulgur pilavı nin üstüne az bezelye yemegi koyup yedim sonrasinda bitki cayi ictim.su icmeye ozen gosteriyorum.onun dışında yaptığım ekstra bişey yok canım

Evet canım çabamızın mükafatını çok güzel bir şekilde alıcaz inşallah. Kaç kilo verdin şimdiye kadar ve ne kadar zamanda?

Canım ben akşam spor salonuna gidiyorum pilates yapıyorum toplamda 30 dakikalıkta yürüyüşüm oluyor👍

Ben daha yeni basladim canım 81.5 tum sali günü 80.5 kiloyla topige katıldım

abur cubur yag şeker ekmek kendime kesinlikle yasak ettim onun harıcınde akşam bol yeşil salata 3 4 sate acıkıorum snrada şekersiz klasık kahve bol su bol hareket budur yani şimdiden mutluyum salı günü büyük gun bakıcaz kim ne yapmış ne etmiş hadi kızlar tempo

salı günü sabırsızlıkla bekliorum

ben tartıldım ama salıya kalsın bu gidişle süper süper ole diyeyim cesaret ortaklarım seviom hepinizi sayenizde şu boğazımı tuttum

Ohh ne güzel herseyin süper olması.Kaldı 2 gün....Diyetisyenlere göre ayda 2.5-3 kg göre vermek normal.Bunu hafta hesabına dusurursek yarım kg 1 kg vermiş olmamız lazım.Fazlasu vucuttan giden su olabilir....Haydi hanımlar diyete devam.Ben aksam hicbirşey yemedim bol su ile geceyi kapattım.Pazartesi tartıya cıkcam cok meraktayım kilom konusunda.

Yagmuruuum mesajlarının arasında bosluk var eksik mi mesajların?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

fazla olmasada verdimin müzdesini edeyim sizlere

Yagmuruuum mesajlarının arasında bosluk var eksik mi mesajların?
Günaydın kızlar

Yok canım eksik değil ama benim koyduğum emojileri göremiyorsunuz sanırım:26:

Bugün tartıldım ve moralim bozuldu çok geçen çarşambadan bu yana 100gr gitmiş şaka gibi olduğum yerde sayıyorum
Geçen hafta 69.2 bugün 69.1
Diyeti bırakıcam diye korkuyorum bu gidişle
Bakalım salı tekrar tartılıcam durum nasıl olucak:44:

salı günü konuşucaz bu konu üzerine kim ne yapmış etmiş die ama ben şimdi sorayım bol su içtinmi hergün ve hareketsiz bi ortamda olduysan .s olmaz ama sakın üzlme bi iki akşam yemek yeme sade salta ve kahve iç şekersiz farkedersin amacımız fazla deil 1.5 2.5 kilo arsı haftada

Canım ben hergün düzenli spor yapıyorum
Yani benim içtiğim suyu filler içmiyodur ya 3 4 litreyi falan geçiyo yanındaki yeşilçayları sade sodaları katmıyorum bile
Akşam yemek yemiyorum yiyorsam bile en geç 5 de bir çeşit yemek oluyor
Ne yapıcam bilemiyorum başta yaptıklarımın aynısını yapıyorum
Haftada 1 kilo versem yetecek ama gitmiyorlar artık

kızlar bana da bir yardımcı olurmusunuz.5-6 kilo kadar versem yeter ama veremiyorum,doğumdan sonra 20 kiloyu çok hızlı verdim ama artık veremiyorum sanırım emzirdiğim için çabuk vermişim.şuanda da çok hareket edemiyorum genelde evdeyim.kolay bir diyet varmı acaba benim işime yarayabilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…