evet doğru ben yürüken arada ayklarıma bakiorum yeşilçay ne severim ne sevmem ama çok faydasını gören arkadaşlar var ooo sen ne diosun o duştan sonra bi tatlı uku çöküo insanın üstünebugun dışarıya çıktım kızımla hava güzeldi alışveriş yaptık ona nerdeyse 2 saat bebek arabası sürdüm kendimi çok dinç hissediorum sabah bir dilim peynir 4 zeytin bi parçada ekmek şekersiz çay :: saat altı daha acıkmadım salata yaparım daha sonrada kahve bugünde böle biter inşallah
Iyi yapmışsın canim yürümek iyi geliyo insana bi de alışveriş olunca daha bi guzel oluyo :)))
pek diyet konusunda bilgim oldugunu söyleyemem canım diyetlerim pazartesi başlayıp salı sonlandırmışımdır iradeli bi yapım var ama birazda psikolojik bi durum sanırsam :) sen spor yapıyormusun?
Hoşbulduk canım teşekkür ederim inşallah istediğimiz kiloya hep beraber kavuşuruz h edefim 58 olmakHosgeldin canım aramıza. İnşallah hep beraber fıstık gibi olucaz
Valla bilmiyorum ki canım umarım yağdan gitmiştir :26: belki ilk ay su sonrakiler yağdır :13: 10 kilom daha kaldı vücut korumaya geçti sanırım ne yapsamda hızlandırsam bilmiyorum önerin var mı?
Hosgeldin canım.Salıdan sonra yazıyorum senide.İyi kilo vermişsin.Yeşil cay içebilirsen iç,tarcın ve zencefil cayı.Vücudundaki sekeri yakmak için.Günde 1 fincandan fazla içme.Hipoglisemi olma sonra.Su içmeyi arttır ve yedigin herseyi bir eksik olarak yemege devam et faydasını görürsün...
Doyuyor musun sadece salatayla?Ben sadece aksam salata yesem,dolapla o gece kanka olurum herhalde...yeşilik salatası akşam yemeğim bu
Gider canım 10 kilo vermişsin devamıda gelir.Metobolizman biraz direniyor su anda.Spor yapıyorum demişsin spor saatini degiştirmeni tavsiye ederim.Hergün aynı saatte yapmak vucudu rutine alıştırıyor.Teşekkür ederim canım. Yeşilçay içiyorum günde 2 veya 3 bardak ama diğerini denemedim hiç. Onuda deniycem. İnşallah gider şu kilolar.
ölçülü yemeye çalışıcam ama kayınvalidem ısrar eder durur işten geldin yesene diye bende o zman derim öğlen fazla kaçırmışım :1 : diyetteyim demem çünkü eltim de diyette onu kıskanıyorum sanmasın :) eltim 90 kiloydu 6 kilo vermiş 10 gün önce görüştüğümüzde öyle demişti bakalım değişiklik var mı?
ben 18 yaşındayım 1 ay sonra 19 uma giricem 160 BOY 60 kilom var sarım sak ayı içmeye başladım vücudum çok zor kilo veriyo çok çabuk kilo alıyor diyetisyene gittim herşeyi yasak etti büyüme çağında olduğumdan verdiği diyeti uygulamadım bunalıma giricem kilo veremiyorum irade sıfır hareket sıfır sıtaj görüyorum 8 den 5 e kadar iş yerinde masa başındayım sonra eve gidip ygs ye çalışmam gerekiyo yada okadar yorgun oluyorum ki uyuya kalıyorum buyüzden sporda yapamıyrum yaza mezuniyetim var ama ben bu kilolarla oraya asla gidemem 10 kilo fazlam var yardımcı olun lütfennn..
ben 18 yaşındayım 1 ay sonra 19 uma giricem 160 BOY 60 kilom var sarım sak ayı içmeye başladım vücudum çok zor kilo veriyo çok çabuk kilo alıyor diyetisyene gittim herşeyi yasak etti büyüme çağında olduğumdan verdiği diyeti uygulamadım bunalıma giricem kilo veremiyorum irade sıfır hareket sıfır sıtaj görüyorum 8 den 5 e kadar iş yerinde masa başındayım sonra eve gidip ygs ye çalışmam gerekiyo yada okadar yorgun oluyorum ki uyuya kalıyorum buyüzden sporda yapamıyrum yaza mezuniyetim var ama ben bu kilolarla oraya asla gidemem 10 kilo fazlam var yardımcı olun lütfennn..
hoşbulduk teşekkùr ederimSeni salıdan sonra dahil edelim,hosgeldin aramıza.Büyük güne az bir vakit var.Eşit olmak için salıdan sonra ekleyelim.
hoşbulduk teşekkùr ederim
bişey sorucam neden salı günümü başladınız hani hep pazartesi yada cuma oluyoya
hoşbulduk teşekkùr ederim
bişey sorucam neden salı günümü başladınız hani hep pazartesi yada cuma oluyoya
kendime bişe almadım aslında bebeğime ama kendime almıştan daha mutluyumhem güzel zayıflıyalım ben ozaman ansını aglatıcam kocamın
Ne yaptın bacım yemeklere dayanabildin mi????
tarçında iştah kesiomuş arkadaşım diet yaparken tarçın çubuğu kulaniıdu her ne çayı içerse iştahımı kapatıo bu olmsa yerim diodu ama bende şu tarçını agır buluorum nebilim ayh bi acaip oldum aslında kilo verme uğruna değer[/QUOT
tarcın kabuk olucak 3-4 tane de karanfil at içine tadı güzel oluyor ben içerken keyif alıyorum kokusu da güzel :) dene derim kurtulalım kilolardan
Fazla kacirmamissin.arada bi baklavada olucak o kadar hic yemesen de aklin kalirdi en iyisini yapmışsın :)dayandım sayılır :) yarım kase mercimek çorbası ,yarım tabak mantı ekmek yemedim ama kayınvalidem göbete yapmış ufak parcada ondan yedim bir de salata.. kızmak yokbirde 1 adet baklava yedim eşim almış dayanamam tatlıya napcam bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?