Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

yeşilik salatası akşam yemeğim bu

Son düzenleme:

Iyi yapmışsın canim yürümek iyi geliyo insana bi de alışveriş olunca daha bi guzel oluyo :)))

Iyi yapmışsın canim yürümek iyi geliyo insana bi de alışveriş olunca daha bi guzel oluyo :)))

kendime bişe almadım aslında bebeğime ama kendime almıştan daha mutluyum hem güzel zayıflıyalım ben ozaman ansını aglatıcam kocamın

pek diyet konusunda bilgim oldugunu söyleyemem canım diyetlerim pazartesi başlayıp salı sonlandırmışımdır iradeli bi yapım var ama birazda psikolojik bi durum sanırsam :) sen spor yapıyormusun?

Spor yapıyorum canım zaten o olmasaydı kilo veremezdim sanırım. Hareketsiz olunca istediğim kadar diyet yapayım olduğum yerde sayıyorum çünkü. 5 sene öncede yürüyüşle zayıflamıştım.

Valla bilmiyorum ki canım umarım yağdan gitmiştir :26: belki ilk ay su sonrakiler yağdır :13: 10 kilom daha kaldı vücut korumaya geçti sanırım ne yapsamda hızlandırsam bilmiyorum önerin var mı?

Hosgeldin canım.Salıdan sonra yazıyorum senide.İyi kilo vermişsin.Yeşil cay içebilirsen iç,tarcın ve zencefil cayı.Vücudundaki sekeri yakmak için.Günde 1 fincandan fazla içme.Hipoglisemi olma sonra.Su içmeyi arttır ve yedigin herseyi bir eksik olarak yemege devam et faydasını görürsün...

Teşekkür ederim canım. Yeşilçay içiyorum günde 2 veya 3 bardak ama diğerini denemedim hiç. Onuda deniycem. İnşallah gider şu kilolar.

yeşilik salatası akşam yemeğim bu
Doyuyor musun sadece salatayla?Ben sadece aksam salata yesem,dolapla o gece kanka olurum herhalde...

Teşekkür ederim canım. Yeşilçay içiyorum günde 2 veya 3 bardak ama diğerini denemedim hiç. Onuda deniycem. İnşallah gider şu kilolar.
Gider canım 10 kilo vermişsin devamıda gelir.Metobolizman biraz direniyor su anda.Spor yapıyorum demişsin spor saatini degiştirmeni tavsiye ederim.Hergün aynı saatte yapmak vucudu rutine alıştırıyor.

Son düzenleme:

Ne yaptın bacım yemeklere dayanabildin mi????

ben 18 yaşındayım 1 ay sonra 19 uma giricem 160 BOY 60 kilom var sarım sak ayı içmeye başladım vücudum çok zor kilo veriyo çok çabuk kilo alıyor diyetisyene gittim herşeyi yasak etti büyüme çağında olduğumdan verdiği diyeti uygulamadım bunalıma giricem kilo veremiyorum irade sıfır hareket sıfır sıtaj görüyorum 8 den 5 e kadar iş yerinde masa başındayım sonra eve gidip ygs ye çalışmam gerekiyo yada okadar yorgun oluyorum ki uyuya kalıyorum buyüzden sporda yapamıyrum yaza mezuniyetim var ama ben bu kilolarla oraya asla gidemem 10 kilo fazlam var yardımcı olun lütfennn..

Hosgeldin canım biz daha yeni basladık ilk bildirimlerimiz salı gunu yapılcak,en cok kilo veren ve en az kilo veren arkadasların 1 hafta neyi dogru neyi yanlış yaptıgını konuscaz.Bu seklde birbirimizi motive ederek zayıflıycaz....Önce inan canım,psikoloji ne kadar iyi olursa yaglar o kadar kolay gidiyor,diyet ve sporla.Basarırsın inan buna.Salıdan sonra listedesin sende....Azim,istek herseyi basarırsın.Diyetisyen senin 18-19 yasında oldugunu bilerek diyetini ona göre ayarlıyor.Diyette hersey yasaksa baska diyetisyene git canım.Yasak dedigin şeyler kola,cips,.....gibi abur cubursa güzel ve fit vucut için sende biraz fedakarlık gösterceksin artık.....

Son düzenleme:

selam canım benimde 13 yaşımdan beri hep kilo sorunum var 24 yaşındayım şuan hala aynı en son doğumdan so nra 88i gördüm 2senedir devam ediyorum diyete ve spora şimdi 64 8 kiloyum tabi hep diyet yapmıyorum uzun zaman bozuyorum verdiğimid e geri alıyorum sana tavsiyem hayatından hamur işini abur cuburu çıkar bol bol su iç geç saatte yemek yeme en son akşam yemeğin 6 olmalı sonra acıkırsan yoğurt salatalık yersin ama şunuda söylemeliyimki sporsuz olmaz zor evde bi aletin olsaydı bbisiklet koşu bandı rahat verebilirdin

hoşbulduk teşekkùr ederim
bişey sorucam neden salı günümü başladınız hani hep pazartesi yada cuma oluyoya

Ben bu fikri salı günü sundum,topik aktif olsun istedim.Ne yedigimizi her dk yazamıyoruz...Diger arkadaslar önerimi kabul ettiler bu yüzden salı günü diye basladım yazmaya salı günü kilo bildirimi yapmaya karar verdik....Böylece 1 haftadan 1 haftaya bildirim yapcaz.

hoşbulduk teşekkùr ederim
bişey sorucam neden salı günümü başladınız hani hep pazartesi yada cuma oluyoya

Ben bu fikri salı günü sundum,topik aktif olsun istedim.Ne yedigimizi her dk yazamıyoruz...Diger arkadaslar önerimi kabul ettiler bu yüzden salı günü diye basladım yazmaya salı günü kilo bildirimi yapmaya karar verdik....Böylece 1 haftadan 1 haftaya bildirim yapcaz.Baska bir topic acayım ordan devam edelim diye düşündüm,konu sahibi ben olmadıgım için.Arkadaslar burdan devam edelim dedi.Zaten amacımız aynı burdan devam ediyoruz ve kiloları verecegizzzzzzzz

Son düzenleme:
Ne yaptın bacım yemeklere dayanabildin mi????

dayandım sayılır :) yarım kase mercimek çorbası ,yarım tabak mantı ekmek yemedim ama kayınvalidem göbete yapmış ufak parcada ondan yedim bir de salata.. kızmak yok birde 1 adet baklava yedim eşim almış dayanamam tatlıya napcam bilmem.

Fazla kacirmamissin.arada bi baklavada olucak o kadar hic yemesen de aklin kalirdi en iyisini yapmışsın :)

Kizlar bugün topik daha bi aktif. Superiz valla. Dayanisma halinde kilolarimizdan kurtulucaz ben kahvaltida bugun ufak bi parca borek yedim 10 tane kadarda badem yaninda5 i 1 yerde cayimi ictim.az once arkadastaydim o da pogca yapmis sagolsun diyetteyim dedim kucucuk bi parca tadina baktim 2 fincan şekersiz çay içtim. Simdi yemek yapıyorum. Sonrada bir fincan kahve icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…