• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Secılsecıl günaydın bugun erkencisin.Nasılsın
Gunaydin...Hastayim canım ya bütün gece doğru düzgün uyuyamadim. Oglusum eşim ve ben olmak uzere hepimiz oksuruyoruz.bende ayrica halsizlikte var.beni düşündüğün icin tesekkur ederim saol canım

Günaydın kızlar:16:

Yok canım eksik değil ama benim koyduğum emojileri göremiyorsunuz sanırım:26:

Bugün tartıldım ve moralim bozuldu çok geçen çarşambadan bu yana 100gr gitmiş şaka gibi olduğum yerde sayıyorum
Geçen hafta 69.2 bugün 69.1 :47::47:
Diyeti bırakıcam diye korkuyorum bu gidişle :19:
Bakalım salı tekrar tartılıcam durum nasıl olucak:44:

Sakın birakma canım ben daha once 13-14 kilo zayiflamistim ama sonra dikkat etmediğim için bi kısmını geri aldım. O dönem de nerdeyse 2 hafta kadar tartida oynama olmadı ama pes etmedim devam ettim ve başardım onun için sende vazgeçme canım

kızlar bana da bir yardımcı olurmusunuz.5-6 kilo kadar versem yeter ama veremiyorum,doğumdan sonra 20 kiloyu çok hızlı verdim ama artık veremiyorum sanırım emzirdiğim için çabuk vermişim.şuanda da çok hareket edemiyorum genelde evdeyim.kolay bir diyet varmı acaba benim işime yarayabilecek?

Hoşgeldin canım biz her salı tartilip kilo kontrolü yapicaz.kim daha cok kilo verdiyse o hafta be yaptigini ne yediğini bize anlaticak.su an için benim uyguladigim kolay bir diyet daha dogrusu diyet diye biseyim yok.sadece yediklerime dikkat ediyorum. Abur cuburu kestim tatli yememeye çalışıyorum bide gunde 1 saat yürüyüş yapıyorum canım

kızlar merak ediyorum spor olarak neler yapıyosunuz sabahmı akşammı kaç dk bide kendinize özel listeniz varmı yoksa kafanıza göremi yapıyosunuz diyeti

Ben aklına gelebil
ecek herseyi yedim.Önce diyetisyene gittim neyle ne yiyecegimi ögrendim.Sonra bıraktım,her ay aynı seyi yapıyorsun.Az ve ölçülü yiyerek 86 kilodan,74.3 düştüm.Eliptik bisiklete belirli günler bindim.Türk kahvesini bal gibi içiyordum,şimdi sade içiyorum.Abur cubur yok.Saglıklı zayıf olmaya karar verdigimden beri hayatımda hersey daha güzel.Sürekli yemek yiyip şişko biri olcagıma zayıf ama fıstık olmayı tercih ediyorum.Benim sloganım herseyi ye az ye zayıfla.
bende şubat ayında diyetisyene gittim 74le başladım 5 ayda 59a düştüm ama bırakınca ho
op geri aldım 70 olmuştum şimdi 64.8 im 58 olmak istiyorum çok çalışıyorum ben sabahları kardio plates 21 günde yağlarından kurtul dvdsi aksamda yarım saat eliptik bısiklet öyle işte

kızlar bana da bir yardımcı olurmusunuz.5-6 kilo kadar versem yeter ama veremiyorum,doğumdan sonra 20 kiloyu çok hızlı verdim ama artık veremiyorum sanırım emzirdiğim için çabuk vermişim.şuanda da çok hareket edemiyorum genelde evdeyim.kolay bir diyet varmı acaba benim işime yarayabilecek?

Hoşgeldin canım. Benimde öyle bir diyet listem yok ama hergün kahvaltııda 1 haşlanmış yumurta yiyorum akşam 5 den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum. Ara öğünlerimi yapıyorum. Aslında az ama sık sık devamlı birşeyler yiyorum. 3 aydan beri ağzıma bir tane bile cips almadım abur cuburu tamamen kestim anlıycan. Yanına bide spor tabi o olmayınca bende çok değişiklik olmuyo.

Hoşgeldin canım biz her salı tartilip kilo kontrolü yapicaz.kim daha cok kilo verdiyse o hafta be yaptigini ne yediğini bize anlaticak.su an için benim uyguladigim kolay bir diyet daha dogrusu diyet diye biseyim yok.sadece yediklerime dikkat ediyorum. Abur cuburu kestim tatli yememeye çalışıyorum bide gunde 1 saat yürüyüş yapıyorum canım

teşekkür ederim hoşbuldum.şimdi işe rekabet falan karıştımı daha iyi dimi insan hırs falan yapar gibi geldi :1: ozaman bende şimdiden başlayayım yediklerime dikkat etmeye(aç kalmaya) :1: salı günü de size katılırım.

Sakın birakma canım ben daha once 13-14 kilo zayiflamistim ama sonra dikkat etmediğim için bi kısmını geri aldım. O dönem de nerdeyse 2 hafta kadar tartida oynama olmadı ama pes etmedim devam ettim ve başardım onun için sende vazgeçme canım

Valla canım ben ilk 2 ay 10 kilo verdim 3. Ay hep gram gram farkediyo
Ne zaman canlanacak bu vücut anlayamadım gitti yesem veremem anladımda yemiyorum :44:

teşekkür ederim hoşbuldum.şimdi işe rekabet falan karıştımı daha iyi dimi insan hırs falan yapar gibi geldi :1: ozaman bende şimdiden başlayayım yediklerime dikkat etmeye(aç kalmaya) :1: salı günü de size katılırım.
Burda paylasimda bulunarak motive ediyoruz birbirimizi böylece kaçamak larimiz azaliyo

Hoşgeldin canım. Benimde öyle bir diyet listem yok ama hergün kahvaltııda 1 haşlanmış yumurta yiyorum akşam 5 den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum. Ara öğünlerimi yapıyorum. Aslında az ama sık sık devamlı birşeyler yiyorum. 3 aydan beri ağzıma bir tane bile cips almadım abur cuburu tamamen kestim anlıycan. Yanına bide spor tabi o olmayınca bende çok değişiklik olmuyo.

hoşbuldum.ben çok yiyen biri değilim aslında ama işte şu abur cubur işi beni bitiriyor.cips falan da değil çikolata daha çok,engel olamıyorum bir kaşıktan birşey olmaz diyip yiyorum sonrada pişman oluyorum :(

Gunaydin...Hastayim canım ya bütün gece doğru düzgün uyuyamadim. Oglusum eşim ve ben olmak uzere hepimiz oksuruyoruz.bende ayrica halsizlikte var.beni düşündüğün icin tesekkur ederim saol canım

Geçmiş olsun canım bu arada hepinize de. Havalar mahvediyor herkesi.

hoşbuldum.ben çok yiyen biri değilim aslında ama işte şu abur cubur işi beni bitiriyor.cips falan da değil çikolata daha çok,engel olamıyorum bir kaşıktan birşey olmaz diyip yiyorum sonrada pişman oluyorum :(

Mecburen tutuyorum canım bende çikolatayla aşk yaşayan biriydim resmen 2 ay öncesinde. Tabi ki hala arada kaçamaklarım oluyor(daha sonra pişmanlıktan mahfaluyorum tabi) ama o kadarda olur yani.

Ben gunde 1 saat koşu bandı nda yürüyorum canim 5 km den fazla yürümüş oluyorum ama 2 gündür yuruyemedim.rahatsizim biraz.ozel listem yok.abur cuburu kestim aksam atistirmalarini kestim.sabahlari abartma F an istedigimi yiyorum oglenleri belli olmuyo bugun sadece 1 kahve ictim aksamda 1 tanak bulgur pilavı nin üstüne az bezelye yemegi koyup yedim sonrasinda bitki cayi ictim.su icmeye ozen gosteriyorum.onun dışında yaptığım ekstra bişey yok canım

süpersin canım ama benim diyetisyenim akşam sadece saat 6da çorba salata ye diyodu 8 gibide 2yk yoğurt galeta yoğurt yağ yakımını hızlandırıyomuş sporda akşam yemeginden 1 saat sonra yarım saat bisiklet sür diyodu ben sabahları platesde yapıyorum

süpersin canım ama benim diyetisyenim akşam sadece saat 6da çorba salata ye diyodu 8 gibide 2yk yoğurt galeta yoğurt yağ yakımını hızlandırıyomuş sporda akşam yemeginden 1 saat sonra yarım saat bisiklet sür diyodu ben sabahları platesde yapıyorum

Ben biraz kafama göre takılıyorum. Ara öğün yapamıyorum. Yemekleri de az yemeye calisiyorum.sadece düzen li yapmak istediğim yürüyüş. Spor olmadan gitmiyo kilolar.

Mecburen tutuyorum canım bende çikolatayla aşk yaşayan biriydim resmen 2 ay öncesinde. Tabi ki hala arada kaçamaklarım oluyor(daha sonra pişmanlıktan mahfaluyorum tabi) ama o kadarda olur yani.

Zaten kadınların 2 derdi var.1.si tatlı 2
.side bağırsak tembelligi :)

Back