Günaydin kizlar ben dısardaym bugun biildirim yapiyim 66 kiloyum :-( cok uzgunum demek ki 3 gundur bogazimi tutmasam kac gelcekti. 2 haftada 1.5 kilo almisim.neyse haftaya cok guzel olucak biliyorum. Bide tuvalete cıkmypm hc onerilernzi soyleyin lutfen :-(
Tesekkür ederim canım.Gülcancım bende bu kadarını beklemiyordum.Hep 500_800 gr veriyordum.Bu hafta vücudumu sasıtmak için hergün 1 saat spor yaptım faydası olmuş demek.Sen yine benden öndesin :)))
Oov baya bi faydasi olmus canim ,cok az ondeyim bende 3gundur evde yuruyorum faydasi oluyor
Ceviz yagını hiç duymadım.Benim belimde olanlar kıpkırmızı derin catlaklar.
Evet yaa vücut ne yapsın?Erkeklerede neden nasip etmemiş şu özelligi?Şöyle bir güzel catlasalardı anlasalardı bizi :))
Ben çok merak ettim canım sonucunu.tartini hemen tamir yada yenisini al canim tartilmayinca insan kontrol den daha çabuk çıkabiliyo yani ben öyleyimbeslenme şeklinde cok doğru geldi bana
Kadınlarda daha yaygın ve daha kötü duruyor.Ben cevremde ki erkeklerde hic duymadım sahit olmadım.Ben catlayınca eşim,neden oldu?niye oldu?Gecmicek mi?....Ben sinir oluyorum bide o da beni sinir ediyor.Ondada olsaydı keske :)))))) Mümkün degil ama 10 senedir aynı kiloda.....Gecmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun.İyi mi şimdi?canım erkeklerde de var catlak bizzat eşimden biliyorum zamanında ergenlikten sonra aşırı kilo almış ve kollarında,bel bölgesinde onunda var hemde baya derinlerbu durumdan rahatsız ama suan yapılabilecek bişey yok.
Daha tam liste olmadı canım,bildirimler tamamlansın listeyi hazırlıycam.Toplu kg oldugu bir liste oluyor.Belli bir zorunlulugumuz yok canım.Sen kac kg vermek istiyorsun?Neler yapıyorsun?Uyguladıgın diyetin var mı?peki belli kurallarınız var mı kızlar..salı günleri kilo bildirimi başka ne zorunlu olan ? ayrıca liste hangi sayfada ben göremedim de..
Daha tam liste olmadı canım,bildirimler tamamlansın listeyi hazırlıycam.Toplu kg oldugu bir liste oluyor.Belli bir zorunlulugumuz yok canım.Sen kac kg vermek istiyorsun?Neler yapıyorsun?Uyguladıgın diyetin var mı?
Spor cok işe yarıyor.Sarkmadan ve sıkılasarak kilo veriyorsun.Dün ve bugun spor yapmadım.Bugun eşim gec gelicek,cok acıktım yemegimi yiyeyim.Sabahtan misafirin vardı.Ögleden sonra iş basvurusuna gittim.Bakalım inşallah olur...
Selam kızlar pazara gittim geldim spor yapmadım bugün yapmayada niyetim yoktu sabah fazla çıktım diye. Bugün gözüm döndü ne bulduysam yicem dedim ama yemedim kızlar diyete devam.belki daha farkli bi yol izlerim artik ara ögünlerimi kaçırmamaya çalışıcam karar verdim. Bide spora devam tabiki.ben daha önce 77-78 kilolarinda takılıp kalmıştım hep belki vücut direniyodur (yada ben öyle umuyorum) onun için pes etmek yok.ama bugün spor yapmicam pazarda baya yoruldum çünkücnm tartı reglın ılk 3 gunu 1 kıloya kadar fazla tartabılır mısolsun gıtsınde bu hafta degıl bıdahakı gunlerd ecıkar ortaya moral bozmak yok:)
Selam kızlar.Gecmişi okuyamadım.Misafirim var...Bildirimi yapayım. 70.8 kg....Gecen hafta 72 kg.Spor işe yaradı....
Hadi hayirlisi canim hersey gonlune gore olsun,.evde spor neler yapiyosun ?
teşekkür ederim canım sende bi kaç güne düşer canım malum gündendir üzülme
Spor cok işe yarıyor.Sarkmadan ve sıkılasarak kilo veriyorsun.Dün ve bugun spor yapmadım.Bugun eşim gec gelicek,cok acıktım yemegimi yiyeyim.Sabahtan misafirin vardı.Ögleden sonra iş basvurusuna gittim.Bakalım inşallah olur...
Dün 2.günümü yaptım ve bu sabah tartıldığımda 2 günde giden 1.700gr.Nasıl mutlu oldum.Hemen paylaşmak istedim.Gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Hepinize bol eksili günler...
Supersin canım spora devam
Merhaba kızlar benim kilo aynı Malesef 74.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?