Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Canlarım günaydın ben de ayran detokscuyum dün iyi geçti 9 seansını yemedim akşam canım istedemedi kaçamak olarak bir tane kurabiye bugün tartıldım yine aynı kiloyum 58 öfffffffffffffffffffff ama detoks için ikinci gün sonucu göreceksiniz diyorlar ya bakalım yarın görürüz ve size yazarım gerçi regliyim belki o da vardır hepinizi öptüm

Selam kızlar.Gecmişi okuyamadım.Misafirim var...Bildirimi yapayım. 70.8 kg....Gecen hafta 72 kg.Spor işe yaradı....

kızlar benım kılomda bır deısıklık yok malesef gecen vucut olcumlerımı yaptım bakalım haftaya kac cm ıncellıcem sporla

Dün 2.günümü yaptım ve bu sabah tartıldığımda 2 günde giden 1.700gr.Nasıl mutlu oldum.Hemen paylaşmak istedim.Gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Hepinize bol eksili günler...

Dün 2.günümü yaptım ve bu sabah tartıldığımda 2 günde giden 1.700gr.Nasıl mutlu oldum.Hemen paylaşmak istedim.Gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Hepinize bol eksili günler...

canım ayran detoksumu yaptın tebrikler cok iyi vermişin

tatlım benımde cok vardıe rgenlıkten basladı benım catlamalar sanırım ceviz yagı demıslerdı ama beyalayınca sanırım hıcbırı bı ıse yaramıyor

Ceviz yagını hiç duymadım.Benim belimde olanlar kıpkırmızı derin catlaklar.

çatlağın kralı bende çocukluğumdan beri kilo alıp verdiğim için kendimi bildim bileli var ama hamileyken dahada çoğaldı tabi 68le hamile kaldım 85le doğum yaptım vücut ne yapsın diymi ama

Evet yaa vücut ne yapsın?Erkeklerede neden nasip etmemiş şu özelligi?Şöyle bir güzel catlasalardı anlasalardı bizi :))

3 yıl arayla 2 doğum ve gitmeyen kilolar ve kocaman göbek
beni de alın kızlar martta kızkardeşimin düğünü var destek olun bana da
boy 1.60 kilo 73

3 yıl arayla 2 doğum ve gitmeyen kilolar ve kocaman göbek
beni de alın kızlar martta kızkardeşimin düğünü var destek olun bana da
boy 1.60 kilo 73

Hosgeldin canım aramıza.Salı günleri bildirim yapıyoruz.Saat 10:00 da.Hergün birbirimizi motive için topige ugruyoruz.Benim yaptıgım belirli bir diyet yok.Herseyden yiyorum.Az ve öz yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…