Gayet iyi canım 1.300gr Tebrikler en azindan benim gibi artı değilsin
Selam kızlar.Gecmişi okuyamadım.Misafirim var...Bildirimi yapayım. 70.8 kg....Gecen hafta 72 kg.Spor işe yaradı....
Selam kızlar.Gecmişi okuyamadım.Misafirim var...Bildirimi yapayım. 70.8 kg....Gecen hafta 72 kg.Spor işe yaradı....
Dün 2.günümü yaptım ve bu sabah tartıldığımda 2 günde giden 1.700gr.Nasıl mutlu oldum.Hemen paylaşmak istedim.Gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Hepinize bol eksili günler...
Dün 2.günümü yaptım ve bu sabah tartıldığımda 2 günde giden 1.700gr.Nasıl mutlu oldum.Hemen paylaşmak istedim.Gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Hepinize bol eksili günler...
Benimde simitlerim erisesinir oluyorum simitlerime pantolonlarım bollasmaya başladı ama simitler hala var
tatlım benımde cok vardıe rgenlıkten basladı benım catlamalar sanırım ceviz yagı demıslerdı ama beyalayınca sanırım hıcbırı bı ıse yaramıyor
çatlağın kralı bende çocukluğumdan beri kilo alıp verdiğim için kendimi bildim bileli var ama hamileyken dahada çoğaldı tabi 68le hamile kaldım 85le doğum yaptım vücut ne yapsın diymi ama
çok iyisin canım sen bi haftada vermişsin ben iki haftada senin kadar ancak verdim
Wuuu supersin ya tebrik ederim
çok iyisin canım sen bi haftada vermişsin ben iki haftada senin kadar ancak verdim
Wuuu supersin ya tebrik ederim
3 yıl arayla 2 doğum ve gitmeyen kilolar ve kocaman göbek
beni de alın kızlar martta kızkardeşimin düğünü var destek olun bana da
boy 1.60 kilo 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?