• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Günaydin kizlar ben dısardaym bugun biildirim yapiyim 66 kiloyum :-( cok uzgunum demek ki 3 gundur bogazimi tutmasam kac gelcekti. 2 haftada 1.5 kilo almisim.neyse haftaya cok guzel olucak biliyorum. Bide tuvalete cıkmypm hc onerilernzi soyleyin lutfen :-(

Canım olsun zararın neresinden dönersen kardır..Tuvalete düzenli cıkamayıncada sişkinliktende fazla cıkmıssındır belki.Kefir iç hergün.Bol su ve sabah ac karnına kayısı ye canım...

Secil,serenimo kızlar bozmayın moralinizi.Regl olunca 1.2. Günler cok şiş oluyor insan.Tartıda farklılık olabiliyor....Secil moral bozmak yok,spora devammm.

Tesekkür ederim canım.Gülcancım bende bu kadarını beklemiyordum.Hep 500_800 gr veriyordum.Bu hafta vücudumu sasıtmak için hergün 1 saat spor yaptım faydası olmuş demek.Sen yine benden öndesin :)))

Oov baya bi faydasi olmus canim ,cok az ondeyim bende 3gundur evde yuruyorum faydasi oluyor

Oov baya bi faydasi olmus canim ,cok az ondeyim bende 3gundur evde yuruyorum faydasi oluyor

Spor cok işe yarıyor.Sarkmadan ve sıkılasarak kilo veriyorsun.Dün ve bugun spor yapmadım.Bugun eşim gec gelicek,cok acıktım yemegimi yiyeyim.Sabahtan misafirin vardı.Ögleden sonra iş basvurusuna gittim.Bakalım inşallah olur...

Ceviz yagını hiç duymadım.Benim belimde olanlar kıpkırmızı derin catlaklar.

Evet yaa vücut ne yapsın?Erkeklerede neden nasip etmemiş şu özelligi?Şöyle bir güzel catlasalardı anlasalardı bizi :))

canım erkeklerde de var catlak bizzat eşimden biliyorum zamanında ergenlikten sonra aşırı kilo almış ve kollarında,bel bölgesinde onunda var hemde baya derinler :( bu durumdan rahatsız ama suan yapılabilecek bişey yok.

peki belli kurallarınız var mı kızlar..salı günleri kilo bildirimi başka ne zorunlu olan ? ayrıca liste hangi sayfada ben göremedim de..

Ben çok merak ettim canım sonucunu.tartini hemen tamir yada yenisini al canim tartilmayinca insan kontrol den daha çabuk çıkabiliyo yani ben öyleyim ;) beslenme şeklinde cok doğru geldi bana

cnm sımdılık ıse yarıyor yanı ben bu ısı 4. gunumdur yapıyorum,bakalım neler olucak.ctesi diyetisyenden kesin cvp alcam:)

kızlar bugüne kötü basladım eşim sabah rahatsızlandı tansiyon problemi var hastaneye gittik öğleden sonrda işe geldim yani bugün kilo bildirimi yapamadım yarın sabah ilk işim Allah nasip ederse tartılmak olacak.

canım erkeklerde de var catlak bizzat eşimden biliyorum zamanında ergenlikten sonra aşırı kilo almış ve kollarında,bel bölgesinde onunda var hemde baya derinler :( bu durumdan rahatsız ama suan yapılabilecek bişey yok.
Kadınlarda daha yaygın ve daha kötü duruyor.Ben cevremde ki erkeklerde hic duymadım sahit olmadım.Ben catlayınca eşim,neden oldu?niye oldu?Gecmicek mi?....Ben sinir oluyorum bide o da beni sinir ediyor.Ondada olsaydı keske :)))))) Mümkün degil ama 10 senedir aynı kiloda.....Gecmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun.İyi mi şimdi?

Son düzenleme:
peki belli kurallarınız var mı kızlar..salı günleri kilo bildirimi başka ne zorunlu olan ? ayrıca liste hangi sayfada ben göremedim de..
Daha tam liste olmadı canım,bildirimler tamamlansın listeyi hazırlıycam.Toplu kg oldugu bir liste oluyor.Belli bir zorunlulugumuz yok canım.Sen kac kg vermek istiyorsun?Neler yapıyorsun?Uyguladıgın diyetin var mı?

Daha tam liste olmadı canım,bildirimler tamamlansın listeyi hazırlıycam.Toplu kg oldugu bir liste oluyor.Belli bir zorunlulugumuz yok canım.Sen kac kg vermek istiyorsun?Neler yapıyorsun?Uyguladıgın diyetin var mı?

ilk önce bir 5 kilo daha sonra bir 5 kilocuk daha:26:
bakalım insan zayıfladıkça hoşuna gider zaten hırs yapar zayıflar...ki ben genç kızlıgımda 52 53 civarlarındaydım..evlendim 58 oldum sonra hamilelikler ve sonuç 73:50:
60 olsam yeter..ama dediğim gibi kademe kademe..

Spor cok işe yarıyor.Sarkmadan ve sıkılasarak kilo veriyorsun.Dün ve bugun spor yapmadım.Bugun eşim gec gelicek,cok acıktım yemegimi yiyeyim.Sabahtan misafirin vardı.Ögleden sonra iş basvurusuna gittim.Bakalım inşallah olur...

Hadi hayirlisi canim hersey gonlune gore olsun,.evde spor neler yapiyosun ?

cnm tartı reglın ılk 3 gunu 1 kıloya kadar fazla tartabılır mıs:(olsun gıtsınde bu hafta degıl bıdahakı gunlerd ecıkar ortaya moral bozmak yok:)
Selam kızlar pazara gittim geldim spor yapmadım bugün yapmayada niyetim yoktu sabah fazla çıktım diye. Bugün gözüm döndü ne bulduysam yicem dedim ama yemedim kızlar diyete devam.belki daha farkli bi yol izlerim artik ara ögünlerimi kaçırmamaya çalışıcam karar verdim. Bide spora devam tabiki.ben daha önce 77-78 kilolarinda takılıp kalmıştım hep belki vücut direniyodur (yada ben öyle umuyorum) onun için pes etmek yok.ama bugün spor yapmicam pazarda baya yoruldum çünkü

Hadi hayirlisi canim hersey gonlune gore olsun,.evde spor neler yapiyosun ?

Evde eliptik bisikletim var.Onla yapıyorum sporumu.Bazen cıkıp dısarda yürüyorum.Plates lastiklerim var onlarlada yapıyorum.Arkadaslardan ic bacak sıkılastırmak için hareket önermelerini istemiştim,onu yapıyorum(gecmiş sayfalarda var)canım.

Insallah olur canim hayirlisi olsun.sen hangi sporu yaptin bisiklet mi

Dün 2.günümü yaptım ve bu sabah tartıldığımda 2 günde giden 1.700gr.Nasıl mutlu oldum.Hemen paylaşmak istedim.Gerçekten işe yarıyor arkadaşlar.Hepinize bol eksili günler...

Sende süpersin canım. 1.700 çok iyi bi rakam.tebrikler

Back