- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Canım yürüyüş simitleri eritmiyor.oklavayla yapılan hareketleri öneririm sana.Yada tvist varsa o cok daha iyi.
Evde eliptik bisikletim var.Onla yapıyorum sporumu.Bazen cıkıp dısarda yürüyorum.Plates lastiklerim var onlarlada yapıyorum.Arkadaslardan ic bacak sıkılastırmak için hareket önermelerini istemiştim,onu yapıyorum(gecmiş sayfalarda var)canım.
Selam kızlar pazara gittim geldim spor yapmadım bugün yapmayada niyetim yoktu sabah fazla çıktım diye. Bugün gözüm döndü ne bulduysam yicem dedim ama yemedim kızlar diyete devam.belki daha farkli bi yol izlerim artik ara ögünlerimi kaçırmamaya çalışıcam karar verdim. Bide spora devam tabiki.ben daha önce 77-78 kilolarinda takılıp kalmıştım hep belki vücut direniyodur (yada ben öyle umuyorum) onun için pes etmek yok.ama bugün spor yapmicam pazarda baya yoruldum çünkü
3 yıl arayla 2 doğum ve gitmeyen kilolar ve kocaman göbek
beni de alın kızlar martta kızkardeşimin düğünü var destek olun bana da
boy 1.60 kilo 73
Kızlar bizim sekeda nerelerde?Misafiri vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Secil,serenimo kızlar bozmayın moralinizi.Regl olunca 1.2. Günler cok şiş oluyor insan.Tartıda farklılık olabiliyor....Secil moral bozmak yok,spora devammm.
Olur tabi canım.Bir hareket daha yana esneme hareketleri.Saga ve sola esneme.Oklavam var oklavayla calisiyim yürüyüş sonrasi 10 dakika yapsam hergün faydasi olur mu acaba
Bende ara ogunlerimi atlamicm artik cunku metobolizmanin calisma acisindan onemli ben bu yuzdn weremdgmi dusunuyrum az ve sık 6 ogun yapcm artikg
Spor cok işe yarıyor.Sarkmadan ve sıkılasarak kilo veriyorsun.Dün ve bugun spor yapmadım.Bugun eşim gec gelicek,cok acıktım yemegimi yiyeyim.Sabahtan misafirin vardı.Ögleden sonra iş basvurusuna gittim.Bakalım inşallah olur...
Tamam canim sagolEvde eliptik bisikletim var.Onla yapıyorum sporumu.Bazen cıkıp dısarda yürüyorum.Plates lastiklerim var onlarlada yapıyorum.Arkadaslardan ic bacak sıkılastırmak için hareket önermelerini istemiştim,onu yapıyorum(gecmiş sayfalarda var)canım.
kızlar bugüne kötü basladım eşim sabah rahatsızlandı tansiyon problemi var hastaneye gittik öğleden sonrda işe geldim yani bugün kilo bildirimi yapamadım yarın sabah ilk işim Allah nasip ederse tartılmak olacak.
Saol canım ya umarım öyledir. O kadar emek harciyorum . sonuç böyle olunca sinir oldum valla
Kızlar bizim sekeda nerelerde?Misafiri vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bende merak ettim en hizli kilo verenimizdi
Cagla
Ben sabah işim olsun olmasın cok erken uyanıyorum ve uyumuyorum.Spor saatimi hep belirli bir saatte rutin olarak yapmıyorum.Bir gün sabah 06:30 da bir gün 08:00 bazen gece...Belirli bir saatim yok.Yemek yedikten sonra 2-3 saat sonra yapıyorum.Benim tavsiyelerim bunlar tatlım.
SECİL
amin inşallah hayırlısı olsun hakkımda.Nasipse olur.
Kadınlarda daha yaygın ve daha kötü duruyor.Ben cevremde ki erkeklerde hic duymadım sahit olmadım.Ben catlayınca eşim,neden oldu?niye oldu?Gecmicek mi?....Ben sinir oluyorum bide o da beni sinir ediyor.Ondada olsaydı keske :)))))) Mümkün degil ama 10 senedir aynı kiloda.....Gecmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun.İyi mi şimdi?
Eki Görüntüle 923011 umarım faydasını görürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?