• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Evde eliptik bisikletim var.Onla yapıyorum sporumu.Bazen cıkıp dısarda yürüyorum.Plates lastiklerim var onlarlada yapıyorum.Arkadaslardan ic bacak sıkılastırmak için hareket önermelerini istemiştim,onu yapıyorum(gecmiş sayfalarda var)canım.

Selam kızlar pazara gittim geldim spor yapmadım bugün yapmayada niyetim yoktu sabah fazla çıktım diye. Bugün gözüm döndü ne bulduysam yicem dedim ama yemedim kızlar diyete devam.belki daha farkli bi yol izlerim artik ara ögünlerimi kaçırmamaya çalışıcam karar verdim. Bide spora devam tabiki.ben daha önce 77-78 kilolarinda takılıp kalmıştım hep belki vücut direniyodur (yada ben öyle umuyorum) onun için pes etmek yok.ama bugün spor yapmicam pazarda baya yoruldum çünkü

Bende ara ogunlerimi atlamicm artik cunku metobolizmanin calisma acisindan onemli ben bu yuzdn weremdgmi dusunuyrum az ve sık 6 ogun yapcm artikg

3 yıl arayla 2 doğum ve gitmeyen kilolar ve kocaman göbek:25::25::43:
beni de alın kızlar martta kızkardeşimin düğünü var destek olun bana da:50:
boy 1.60 kilo 73:36:

Hosgeldin canım aramıza. Kızlarla beraber birbirimizi motive ederek kilo vermeye çalışıyoruz.kilo vermek tek basina cok sıkıcı ama paylasimla motivasyon artiyo.hem yaptigimiz yanlışları söylüyoruz birbirimize.marta kadar zaman var.incelirsin canım merak etme ;)

Oklavam var oklavayla calisiyim yürüyüş sonrasi 10 dakika yapsam hergün faydasi olur mu acaba
Olur tabi canım.Bir hareket daha yana esneme hareketleri.Saga ve sola esneme.

Bende ara ogunlerimi atlamicm artik cunku metobolizmanin calisma acisindan onemli ben bu yuzdn weremdgmi dusunuyrum az ve sık 6 ogun yapcm artikg

En güzeli canım.Saglıklısı bu.Sürekliligi olan her hareketin faydası var.

Spor cok işe yarıyor.Sarkmadan ve sıkılasarak kilo veriyorsun.Dün ve bugun spor yapmadım.Bugun eşim gec gelicek,cok acıktım yemegimi yiyeyim.Sabahtan misafirin vardı.Ögleden sonra iş basvurusuna gittim.Bakalım inşallah olur...

Hayırlısı canım Allah gönlüne göre bi iş nasib etsin

Evde eliptik bisikletim var.Onla yapıyorum sporumu.Bazen cıkıp dısarda yürüyorum.Plates lastiklerim var onlarlada yapıyorum.Arkadaslardan ic bacak sıkılastırmak için hareket önermelerini istemiştim,onu yapıyorum(gecmiş sayfalarda var)canım.
Tamam canim sagol

kızlar bugüne kötü basladım eşim sabah rahatsızlandı tansiyon problemi var hastaneye gittik öğleden sonrda işe geldim yani bugün kilo bildirimi yapamadım yarın sabah ilk işim Allah nasip ederse tartılmak olacak.

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldu?

kızlar bişey sormak istiyorum sizce en uygun spor saati nedir yarından itibaren 7 de kalkmaya başlıcam kahvaltıdan önce sporumu yapsam spordan 1 saat sonrada kahvaltı yapsam olur mu tok karnına mı yapmak gerekir çok kararsızım tavsiyelerinize ihtiyacım var

Cagla

Ben sabah işim olsun olmasın cok erken uyanıyorum ve uyumuyorum.Spor saatimi hep belirli bir saatte rutin olarak yapmıyorum.Bir gün sabah 06:30 da bir gün 08:00 bazen gece...Belirli bir saatim yok.Yemek yedikten sonra 2-3 saat sonra yapıyorum.Benim tavsiyelerim bunlar tatlım.

SECİL

amin inşallah hayırlısı olsun hakkımda.Nasipse olur.

Cagla

Ben sabah işim olsun olmasın cok erken uyanıyorum ve uyumuyorum.Spor saatimi hep belirli bir saatte rutin olarak yapmıyorum.Bir gün sabah 06:30 da bir gün 08:00 bazen gece...Belirli bir saatim yok.Yemek yedikten sonra 2-3 saat sonra yapıyorum.Benim tavsiyelerim bunlar tatlım.

SECİL

amin inşallah hayırlısı olsun hakkımda.Nasipse olur.

tamam canım çok teşekkür ederim :34:

Kadınlarda daha yaygın ve daha kötü duruyor.Ben cevremde ki erkeklerde hic duymadım sahit olmadım.Ben catlayınca eşim,neden oldu?niye oldu?Gecmicek mi?....Ben sinir oluyorum bide o da beni sinir ediyor.Ondada olsaydı keske :)))))) Mümkün degil ama 10 senedir aynı kiloda.....Gecmiş olsun canım eşine acil şifalar olsun.İyi mi şimdi?

sağolasın cnm suan ben işyerindeyim o evde dinleniyor aradıgımda iyiyim dedi bakalım nasıl..benim eşimde oluşmasının sebebi ergenlik döneminde aşırı kilo alması galiba yoksa erkeklerde fazla olmaz

$1551735_10152132097919111_2044155343_n.jpg umarım faydasını görürüm :)

Eki Görüntüle 923011 umarım faydasını görürüm :)

Görürsün canım programin güzel bende kendime bi plan yapıcam yarin . Şimdi eşimi bekliyorum yemek yicez bugün işi uzadı yemekte bu saate kaldı.ara öğün yapmayı unutuyorum ben hep telefonun alarmini kurucam ara öğün vaktine bide ne yemem gerekiyorsa onu yazıcam. Yapicagim sporlarida.ayni senin yaptığın gibi

Back