• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

benim diyet hikayem çok uzun aslında canım ama evet 70 kiloyla yeni başladım kasımın 4ünde başladım şimdi 62.2 kiloyum ilk 1 ay sadece kardio pilates yaptım spor olarak diyette diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum 1 ayda 5 kilo verdim 64.8e düştüm ikinci ayım tamamlanacak artık veremiyorum az veriyorum ilk 1 aydan sonra başladım bisiklete şimdi sabahları pilates akşamları yarım saat eliptik daha önce 88 kiloydum 2 senedır uğraşıyorum eliptik gerçektende iyi kilo verdiriyo :nazar:

maşallah ya ılk ay 5 kılo 2. ayındada 3 kılo vermsıın kı gayet dogal bence az dıye dusunme sakın !!! gayet orantılı ani fazla vermek zaten zararlı bılıyosun bence cok guzel gıdıyosun arkadasım tebrık edıyorum :nazar: benım hedefım 10 kılo vermek ılk 1 ay ıcınde bır 5 kılo vermek gerı kalan 5 kıloyu da zamana yayarak vermek :) başarılar inşallah hepımız ulaşırız kılolarımıza kızlar ya :) motıvasyonu hıc bozmayalım

Merhabalar:3: nasıl geçti gününüz ben 2 dilim ekmek çok az peynir zeytin domates ve salatalık yedim ara öğün 2-3 kuru kayısı ve form çay öğle sadece çorba çünkü yemek çok kötüydü 1 tane portakal yedim ara olarak yine kayısı ve yeşil çay içtim akşam bamya yemeği 3 dilim ekmek şimdi kızımla çay ve kurabiye:17:ama çok değil gece sporum birde tarçınlı su sonra uyuyacağım yıl başında bende haddimi aştım şimdi ne yapsam diye düşünüyorum önereceğiniz 2-3 günü geçmeyecek bir detoks programı var mı ? öpüldünüz:54:

Son düzenleme:
Benim oğlum 3 ay emmıstı sürümü yetmemıstı.etmeyi bıraktığını bende senin gibi kilo vermeyi kafama koymuştur ama kaç kilo verdim hatırlamıyorum sonra dikkat etmedim aldım.Ama şimdi fazlalıkları atıcam:21:

evet canım fazlalıklar gidicek bende bugun tekrar yürüdüm sabhın köründe herkes sıcaık yatkta yatıo ben kaltım bi saat normal tempoda yürüdüm :) ayaklarımsu topladı çünki ahah :( ve bugun 4 köfte yedim kaşarlı bir tabak dolusu salta bir dilim kek sabha kahve sadce gecede cipss yemicem dedim yedimm kocamı boğucam haaaaaaaaaaaaaaaaaaa almasaydı yemzdim isveçi bıraktım yapamıyorum zorrrrr
zaten hareketli yaşam tarzım var yapmadım yani kızlar bu hafta 62.9 veya 8 olmak dileğiyle belkide 62.5 olurum ahah :) :) yoğurt diyetini yaplım tekrardan o çok gzel :) feci tok tutuyor

Son düzenleme:
Mercimek yemeği yedim az önce 4kasik kadar.sonrasinda biraz fıstık ve 1 tane kestane vede 1 tane mandalina yedim.ekmek yok.oglende sadece 1 tabak kuru fasülye yedim tabi yine ekmek yok.kahvalti dışında bunlari tükettim.biraz sonrada bitki cayi içicem ve sonrasinda sütlü nescafe cok mu yemisim bilemedim

Bence fazla degil canım.Kestaneyide fazla tüketmemişsin nasılsa....

evet canım fazlalıklar gidicek bende bugun tekrar yürüdüm sabhın köründe herkes sıcaık yatkta yatıo ben kaltım bi saat normal tempoda yürüdüm :) ayaklarımsu topladı çünki ahah :( ve bugun 4 köfte yedim kaşarlı bir tabak dolusu salta bir dilim kek sabha kahve sadce gecede cipss yemicem dedim yedimm kocamı boğucam haaaaaaaaaaaaaaaaaaa almasaydı yemzdim isveçi bıraktım yapamıyorum zorrrrr
zaten hareketli yaşam tarzım var yapmadım yani kızlar bu hafta 62.9 veya 8 olmak dileğiyle belkide 62.5 olurum ahah :) :) yoğurt diyetini yaplım tekrardan o çok gzel :) feci tok tutuyor

Yoğurt diyeti yapalım canım hem tok tutuyo hem kilo verdiriyo hem ne yicem derdin olmuyo onumuzdeki hafta yapmayı planlıyorum beraber yaparız istersen. Şimdi kalkıp oglusumu doyurup yürüyüş yapıcam

Bence fazla degil canım.Kestaneyide fazla tüketmemişsin nasılsa....

Kestaneyi eşim çok seviyo haftada bir pisiyo bizim evde eskiden oturur yerdim şimdi kilo yapıyo diye yemiyorum tutuyorum kendimi. Bi tane tadına baktım yeter dedim bitki çayi içtim

Merhabalar:3: nasıl geçti gününüz ben 2 dilim ekmek çok az peynir zeytin domates ve salatalık yedim ara öğün 2-3 kuru kayısı ve form çay öğle sadece çorba çünkü yemek çok kötüydü 1 tane portakal yedim ara olarak yine kayısı ve yeşil çay içtim akşam bamya yemeği 3 dilim ekmek şimdi kızımla çay ve kurabiye:17:ama çok değil gece sporum birde tarçınlı su sonra uyuyacağım yıl başında bende haddimi aştım şimdi ne yapsam diye düşünüyorum önereceğiniz 2-3 günü geçmeyecek bir detoks programı var mı ? öpüldünüz:54:

Yoğurt diyeti yapalım canım 2 günlük baya faydasını görmüştüm ben

Yoğurt diyeti yapalım canım hem tok tutuyo hem kilo verdiriyo hem ne yicem derdin olmuyo onumuzdeki hafta yapmayı planlıyorum beraber yaparız istersen. Şimdi kalkıp oglusumu doyurup yürüyüş yapıcam

Yogurt diyeti için malzemeler nasıldı?Bulgur nohut vardı....hatırladıgım.Sen bir cok kez yazdın,unuttum :( Gelinimizin 2 haftada 5 kilo vermesi lazım.Tüp bebek denemesi yapcak,kilo almışşş :( cok üzüldük.Sizler faydasınk gördünüz hem saglıklı onu yapsın.

Kızlar 1 saat sporumu yaptım.Kahvaltımı yaptım.Kahvaltım;3 dilim börek(eşime dün gece yaptım,gece yemedim kahvaltıda yedim.Yag olarak dönmesin bana...)3 dilim peynir,3 zeytin,1 bardak mürdüm erigi suyu.

Günaydın kızlar bugün öyle bir kahvaltı yaptım allahım:37: kahvaltıyı çok çok seviyorum diğer öğünler umurumda değil :17:

bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.alintidir

bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.alintidir

Tesekkür ederim canım.Emegine saglık.

Rica ederim canim.ben bakliyatlari haslamadan önce olcmustum.aklina bisey takilirsa sorabilirsin canim ben buralardayım ;)

Bakliyatları ayranı hepsini bir karıstırıp mı yicek?Yoksa verilen ölçüde bakliyatları ayrı bir yerde corba gibi yapıp,ayranı ayrı mı içecek.İyice anlayayımda kadıncagızın umutlarıyla oynamayayım....

Bakliyatları ayranı hepsini bir karıstırıp mı yicek?Yoksa verilen ölçüde bakliyatları ayrı bir yerde corba gibi yapıp,ayranı ayrı mı içecek.İyice anlayayımda kadıncagızın umutlarıyla oynamayayım....

Anlatiyim canim.ben tencereye önce 4 yemek kasigi nohutu koydum yumusayinca 4 yemek kasıgı mercimegi attim icine oda pismeye yakin 4 yemek kasigi bulguru attim icine.guzelce pistiler haslandilar.yicegim zaman bir kaseye göz kararı koydum üstüne ayran koydum .baharat koydum iategime göre nane yada isot.salatalik rendelenip konuyo bi de.her 2 saatte bir bu şekilde yeniyo.saat gece 10 dan sonra yemek yok . öğlen 12 gibi yemeye baslanicak. Sabah kahvaltı da kepekli ekmek peynir zeytin domates falan yeniyo hafif yani

Anlatiyim canim.ben tencereye önce 4 yemek kasigi nohutu koydum yumusayinca 4 yemek kasıgı mercimegi attim icine oda pismeye yakin 4 yemek kasigi bulguru attim icine.guzelce pistiler haslandilar.yicegim zaman bir kaseye göz kararı koydum üstüne ayran koydum .baharat koydum iategime göre nane yada isot.salatalik rendelenip konuyo bi de.her 2 saatte bir bu şekilde yeniyo.saat gece 10 dan sonra yemek yok . öğlen 12 gibi yemeye baslanicak. Sabah kahvaltı da kepekli ekmek peynir zeytin domates falan yeniyo hafif yani

Merhaba
Yeşillik ve salata yı sadece kahvaltıda yiyoruz değil mi?

Back