kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu?haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?
canım 2,5 3 litre su iç abur cuburu yemehamur işi yeme ekmeği azalt bide akşamları ağır yeme emeğine yazık biraz dikkat edersen verirsin diye düşünüyorum mesela ben bişey yiycem zaman okadar bisiklet sürdüm yazık olcak diye yemiyorum
günaydın arkadaşlar:)))
bugün sabha 2 dilim bugday ekmeği,2 bardak çay yumurta biraz peynir yedim..akşam eve çok aç düşmesem vercemde..
bu arada bende yarıyıla kadar 78 falan olmalıyım..ailemin yanına gidicem beni bu kiloda görürlerse hayatlının şokunu yaşarlar..:)))
Canım alıntı yapamıyorum yine...Eliptike ilk basladıgımda 15 dk zor dayanıyordum,bünyem zamanla alıştı.Benim bisikletim tv karsısında müzik acıyorum orta sertlikte önce son 10 dk zorda yapıyorum.Eskiden sabah ac bir yudum içemiyordum.Şimdi susayarak uyanıyorum.Dr. Danıstım vücudun su istedikçe iç bişey olmaz vücudun temizlenir dedi.Günde en fazla kısın 3 3.5 litre su tüketmek gerekliymiş.Sporla daha cok su tüketiliyor.
haklısın canım ama sınavım var ona çalısttığım için sıkı diyet uygulayamıyorum o yuzden yoksa diyette yapsam emınnım cok ıyı sonuc alırım :) sende yapıyosun galıba eliptık tebrık ederım 70 kılodan 62 ye eliptıkle mı dustun bırde ne kadar surede :)
Oy oy maşallah tam sevmelik öpme lil tir oRabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Aslında kilo almakta çok kolay değil sınır lafı zorlamasak arada kaçamak tan bir şey olmaz aslında ben bazen çok abartıyorum
:26:bende çok severim ama midem rahatsız yiyemiyorum çok nadir sinin yazını okuyunca bile ağzım sulandı
Oh maşallah Hamarat hanım bende
Olur inşallah canım şuna kaç kilo sun
Çok iyi geliyor dün bende lesli le power walk la yürüdüm müthiş Birşey bu video yü daha önce hiç yapmamıştım 58 dakika ama heryerim yandı resmen ama fazla geldi hala bacaklarım ağrıyor
Kızlar diger topiklerde alıntı yapabiliyorum.Fakat burda olmuyor....Dikkat et canım yasın cok genc.Su içmeye özen göster.Su içmeyince kabızlık,kilo,bagırsak düzensizligi,mide krampları,midede yanma....Herseye neden oluyormuş.Ben kendime ayrı bir şise yaptım.Evde herkes bilir o şisefen içmez.Ben onu gelir gider içerim.Diget türlü ne kadar su tükeettigimi bilemiyorum.Bu şekilde iyi su içiyorum.
haklısın canım ama sınavım var ona çalısttığım için sıkı diyet uygulayamıyorum o yuzden yoksa diyette yapsam emınnım cok ıyı sonuc alırım :) sende yapıyosun galıba eliptık tebrık ederım 70 kılodan 62 ye eliptıkle mı dustun bırde ne kadar surede :)
Kızlar diger topiklerde alıntı yapabiliyorum.Fakat burda olmuyor....Dikkat et canım yasın cok genc.Su içmeye özen göster.Su içmeyince kabızlık,kilo,bagırsak düzensizligi,mide krampları,midede yanma....Herseye neden oluyormuş.Ben kendime ayrı bir şise yaptım.Evde herkes bilir o şisefen içmez.Ben onu gelir gider içerim.Diget türlü ne kadar su tükeettigimi bilemiyorum.Bu şekilde iyi su içiyorum.
Kızlar şimdi dinledim.Prof.dr ibrahim saracoglu der ki"Kahve cesitleri selülit yapar,vücutta yag depolanmasını arttırır,cok içilince kilo aldırır,kahve tok tutar diye söylenti tamanen yanlış"der....Eeee kahve içmicez mi yani?Ben günde 1 fincan içiyorum.İçipte selüliti artan var mı kızlar?
Afiyet olsun.Sana bir önerim var canım.Buzdolabın üstüne koyabilecegin boşlugun varsa su şisesini üstüne koy gördükçe içersin.Yada dolaba su iç yazan magnet yapıştır böyle böyle vücut alışıyor.Ben calıştıgım dönemde günde en fazla 4 bardak su içiyordum.Hem susuzluk hissetmedigimden,hemde su içmeye alışkın olmadıgımdan içmiyordum.Calıştıgım pc su iç diye yapıştırmıştım,evde dolaba.Zamanla oturttum bu alışkanlıgımı.
kızlar akşam yemeğimi yiyorum1 kase mercimek çorbası 1 tane salatalık 1 tane domates 1 saat sonra spor 7 30 da spordan sonrada 2 yk yoğurt 1 galeta yiyorum
benim diyet hikayem çok uzun aslında canım ama evet 70 kiloyla yeni başladım kasımın 4ünde başladım şimdi 62.2 kiloyum ilk 1 ay sadece kardio pilates yaptım spor olarak diyette diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum 1 ayda 5 kilo verdim 64.8e düştüm ikinci ayım tamamlanacak artık veremiyorum az veriyorum ilk 1 aydan sonra başladım bisiklete şimdi sabahları pilates akşamları yarım saat eliptik daha önce 88 kiloydum 2 senedır uğraşıyorum eliptik gerçektende iyi kilo verdiriyo
Kızlar şimdi dinledim.Prof.dr ibrahim saracoglu der ki"Kahve cesitleri selülit yapar,vücutta yag depolanmasını arttırır,cok içilince kilo aldırır,kahve tok tutar diye söylenti tamanen yanlış"der....Eeee kahve içmicez mi yani?Ben günde 1 fincan içiyorum.İçipte selüliti artan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?