• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? :5: haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?

canım 2,5 3 litre su iç abur cuburu yeme:56: hamur işi yeme ekmeği azalt bide akşamları ağır yeme emeğine yazık biraz dikkat edersen verirsin diye düşünüyorum mesela ben bişey yiycem zaman okadar bisiklet sürdüm yazık olcak diye yemiyorum:20:

canım 2,5 3 litre su iç abur cuburu yeme:56: hamur işi yeme ekmeği azalt bide akşamları ağır yeme emeğine yazık biraz dikkat edersen verirsin diye düşünüyorum mesela ben bişey yiycem zaman okadar bisiklet sürdüm yazık olcak diye yemiyorum:20:

haklısın canım ama sınavım var ona çalısttığım için sıkı diyet uygulayamıyorum o yuzden yoksa diyette yapsam emınnım cok ıyı sonuc alırım :) sende yapıyosun galıba eliptık tebrık ederım 70 kılodan 62 ye eliptıkle mı dustun bırde ne kadar surede :):nazar:

günaydın arkadaşlar:)))
bugün sabha 2 dilim bugday ekmeği,2 bardak çay yumurta biraz peynir yedim..akşam eve çok aç düşmesem vercemde..
bu arada bende yarıyıla kadar 78 falan olmalıyım..ailemin yanına gidicem beni bu kiloda görürlerse hayatlının şokunu yaşarlar..:)))

sabah kahvaltın çok güzel canım kesinlikle ara öğün yapmalısın seçilin yazdığı yiyecekler mesela ben hergün ara öğün yapıtorum yoksa çok acıkıyorum benim ara öğünüm 3tane diyet bisküvi 1 tane meyve arada değiştiriyorum leblebi ceviz falan sürekli bişeyler yersen 1 saat 1,5 saat arayla o kadar çok acıkmazsın ayrıca metabolizmanın canlı durması için önemli uzun süre aç kalıp birden yersen direk yağ oluşur

Canım alıntı yapamıyorum yine... :( Eliptike ilk basladıgımda 15 dk zor dayanıyordum,bünyem zamanla alıştı.Benim bisikletim tv karsısında müzik acıyorum orta sertlikte önce son 10 dk zorda yapıyorum.Eskiden sabah ac bir yudum içemiyordum.Şimdi susayarak uyanıyorum.Dr. Danıstım vücudun su istedikçe iç bişey olmaz vücudun temizlenir dedi.Günde en fazla kısın 3 3.5 litre su tüketmek gerekliymiş.Sporla daha cok su tüketiliyor.

Canım alıntı yapamıyorum yine... :( Eliptike ilk basladıgımda 15 dk zor dayanıyordum,bünyem zamanla alıştı.Benim bisikletim tv karsısında müzik acıyorum orta sertlikte önce son 10 dk zorda yapıyorum.Eskiden sabah ac bir yudum içemiyordum.Şimdi susayarak uyanıyorum.Dr. Danıstım vücudun su istedikçe iç bişey olmaz vücudun temizlenir dedi.Günde en fazla kısın 3 3.5 litre su tüketmek gerekliymiş.Sporla daha cok su tüketiliyor.

Ben fazla su icemiyorum ya dikkat etmem lazım aslinda.1 saat süpermişş baya da bi kalori yaktiriyo

haklısın canım ama sınavım var ona çalısttığım için sıkı diyet uygulayamıyorum o yuzden yoksa diyette yapsam emınnım cok ıyı sonuc alırım :) sende yapıyosun galıba eliptık tebrık ederım 70 kılodan 62 ye eliptıkle mı dustun bırde ne kadar surede :):nazar:

Diyet yapmasanda canim yediklerine dikkat et.birazda hareketi arttirirsan kolaylikla verirsin.abur cubur hamur işi bisküvi çikolata yeme canim baya bi kalori var onlarda

Oy oy maşallah tam sevmelik öpme lil tir o:16: Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin:nazar:

Aslında kilo almakta çok kolay değil sınır lafı zorlamasak arada kaçamak tan bir şey olmaz aslında ben bazen çok abartıyorum:37:

:26:bende çok severim ama midem rahatsız yiyemiyorum çok nadir sinin yazını okuyunca bile ağzım sulandı :9::9:

Oh maşallah Hamarat hanım bende

Olur inşallah canım şuna kaç kilo sun

Çok iyi geliyor dün bende lesli le power walk la yürüdüm müthiş Birşey bu video yü daha önce hiç yapmamıştım 58 dakika ama heryerim yandı resmen ama fazla geldi hala bacaklarım ağrıyor

Leslie yle uzun süredir görüşemiyoruz ;) hareketlerini seviyorum baya bi keyifli guzelde terletiyo 7 günlük programı vardı hergün için ayrı ayrı onu yapiyodum bi ara.tekrar başlasam iyi olur aslinda

Kızlar diger topiklerde alıntı yapabiliyorum.Fakat burda olmuyor....Dikkat et canım yasın cok genc.Su içmeye özen göster.Su içmeyince kabızlık,kilo,bagırsak düzensizligi,mide krampları,midede yanma....Herseye neden oluyormuş.Ben kendime ayrı bir şise yaptım.Evde herkes bilir o şisefen içmez.Ben onu gelir gider içerim.Diget türlü ne kadar su tükeettigimi bilemiyorum.Bu şekilde iyi su içiyorum.

Kızlar şimdi dinledim.Prof.dr ibrahim saracoglu der ki"Kahve cesitleri selülit yapar,vücutta yag depolanmasını arttırır,cok içilince kilo aldırır,kahve tok tutar diye söylenti tamanen yanlış"der....Eeee kahve içmicez mi yani?Ben günde 1 fincan içiyorum.İçipte selüliti artan var mı kızlar?

Kızlar diger topiklerde alıntı yapabiliyorum.Fakat burda olmuyor....Dikkat et canım yasın cok genc.Su içmeye özen göster.Su içmeyince kabızlık,kilo,bagırsak düzensizligi,mide krampları,midede yanma....Herseye neden oluyormuş.Ben kendime ayrı bir şise yaptım.Evde herkes bilir o şisefen içmez.Ben onu gelir gider içerim.Diget türlü ne kadar su tükeettigimi bilemiyorum.Bu şekilde iyi su içiyorum.

Evet canım haklısın au içmem lazım. Bardagimi elime aldım içiyorum şimdi.bizim evde pek ayri şişe olayı olmuyo canim ya.benim eşim bulunca iciyo.sofrada bile bi ara ekmeğimi yerdi.yarim ekmeğimi falan yerdi bende kızardım.yeme diye ne kadar yediğimi anlamıyorum diye :) şimdi aksamlari falan ekmek yemiyorum genelde tabi.

Afiyet olsun.Sana bir önerim var canım.Buzdolabın üstüne koyabilecegin boşlugun varsa su şisesini üstüne koy gördükçe içersin.Yada dolaba su iç yazan magnet yapıştır böyle böyle vücut alışıyor.Ben calıştıgım dönemde günde en fazla 4 bardak su içiyordum.Hem susuzluk hissetmedigimden,hemde su içmeye alışkın olmadıgımdan içmiyordum.Calıştıgım pc su iç diye yapıştırmıştım,evde dolaba.Zamanla oturttum bu alışkanlıgımı.

benim diyet hikayem çok uzun aslında canım ama evet 70 kiloyla yeni başladım kasımın 4ünde başladım şimdi 62.2 kiloyum ilk 1 ay sadece kardio pilates yaptım spor olarak diyette diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum 1 ayda 5 kilo verdim 64.8e düştüm ikinci ayım tamamlanacak artık veremiyorum az veriyorum ilk 1 aydan sonra başladım bisiklete şimdi sabahları pilates akşamları yarım saat eliptik daha önce 88 kiloydum 2 senedır uğraşıyorum eliptik gerçektende iyi kilo verdiriyo :nazar:

aynen canım benimde evde 1,5 litre şişem var hergün 2 kere bitiriyorum bazen geçiyo bile eşimde kendine şişe yaptı artık oda öyle içiyo su mide rahatsızlıklarına hazımsızlığa çok iyi geliyo

Kızlar şimdi dinledim.Prof.dr ibrahim saracoglu der ki"Kahve cesitleri selülit yapar,vücutta yag depolanmasını arttırır,cok içilince kilo aldırır,kahve tok tutar diye söylenti tamanen yanlış"der....Eeee kahve içmicez mi yani?Ben günde 1 fincan içiyorum.İçipte selüliti artan var mı kızlar?

ben 3ü 1 aradalar selülit yapıyo diye biliyorum canım türk kahvesini duymadım enerji veriyo diye duymuştum ebru şallı içiyodu program yapmadan önce enerji veriyo için diyodu ben türk kahvesini sütlü içiyorum zaten öyle çok içmem diyetisyene danışmıştım bişey olurmu diye günde 1 bardaktan fazla içme demişti yarı süt yarı suyla yap kalori fazla değil bişey olmaz demişti:51:

kızlar akşam yemeğimi yiyorum:56: 1 kase mercimek çorbası 1 tane salatalık 1 tane domates 1 saat sonra spor 7 30 da spordan sonrada 2 yk yoğurt 1 galeta yiyorum :56:

Afiyet olsun.Sana bir önerim var canım.Buzdolabın üstüne koyabilecegin boşlugun varsa su şisesini üstüne koy gördükçe içersin.Yada dolaba su iç yazan magnet yapıştır böyle böyle vücut alışıyor.Ben calıştıgım dönemde günde en fazla 4 bardak su içiyordum.Hem susuzluk hissetmedigimden,hemde su içmeye alışkın olmadıgımdan içmiyordum.Calıştıgım pc su iç diye yapıştırmıştım,evde dolaba.Zamanla oturttum bu alışkanlıgımı.

Evet canim yapabilirim aslinda magnetle yapistirmakta guzel bi fikir.deneyebilirim.simdi yemek vakti. Bizimkiler pirinç pilavi yiyorlar yemeğin yaninda ama ben yemicem. Bakim kendime gore bi menü uyduriyim.sadece yemek yesem olur sankim :)

benim diyet hikayem çok uzun aslında canım ama evet 70 kiloyla yeni başladım kasımın 4ünde başladım şimdi 62.2 kiloyum ilk 1 ay sadece kardio pilates yaptım spor olarak diyette diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum 1 ayda 5 kilo verdim 64.8e düştüm ikinci ayım tamamlanacak artık veremiyorum az veriyorum ilk 1 aydan sonra başladım bisiklete şimdi sabahları pilates akşamları yarım saat eliptik daha önce 88 kiloydum 2 senedır uğraşıyorum eliptik gerçektende iyi kilo verdiriyo :nazar:

Maşallah canım ne kadar güzel kilo vermişsin darisi hepimizin basina ;)

Ben kahve içiyorum canım hem turk kahvesi hemde sütlü nescafeyi severek içiyorum ve beni gerçekten tok tutuyo belki psikolojiktir bilemiyorum ama aksamları atistirmami engelliyo.cok tuketmeyince fazla etkisi olmaz sanirim.tabi bu benim fikrim

Mercimek yemeği yedim az önce 4kasik kadar.sonrasinda biraz fıstık ve 1 tane kestane vede 1 tane mandalina yedim.ekmek yok.oglende sadece 1 tabak kuru fasülye yedim tabi yine ekmek yok.kahvalti dışında bunlari tükettim.biraz sonrada bitki cayi içicem ve sonrasinda sütlü nescafe cok mu yemisim bilemedim

Back