• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

nazlı ben sabah ve öğle yemekten önce,gece yatmadan önce içiyorum. önceden de bahsettim bal koymuyorum ama kokusunda tiksindiğim için,bir çay kaşığının ucu kadr azcık çikolata yada bal alıyorum hemen ağzıma=)

canım bende sabahları sirkeli ılık suyu duymuştum ama öğle akşam içildiğini bilmiyordum mideye bir zarar vermesin sonra

Guzeller iyi aksamlar nasilsiniz.5 gundur evde degildim antalyaya gittik gezmeye daha bugun donduk.dunde bildirim yapamadim .2gundur malesef bende abartim yedim mecburen su anda72geldim tok karna .uzuldum ama sadece ben degilim galiba ipin ucunu kaciran.yarin kaldigm yerden devam

İyi aksamlar rakibim hosgeldin kızz :)) Ohh ne güzel gezmişsiniz.Tatilde cok sıkıntı oluyor....Eşit şartlardayız tatlım.72 kg hadi bakalım yarısa var mısın?

eşim şimdi iki paket karşı koyamdım cipslerden almış ama yemicem bi kahve yapicam okadar bugunde bir haslanmış yumurta saltalık kıvırcık kahve içtim sabah ögle bir kaşık dolusu yoğurt iki portakal yedim aksam 1 tane büyük havuç saltası domatesli limonlu bukadar

Valla süpersin ya.Eşin sana tuzak kuruyor :) Benim eşimde sokella almış.Ben kasık kasık gece yarıları yerdim hep.Hiç yüzünd bile bakmadım.Akşam 1 sade kahve,3 baget tavuk.Karnım ac ama yemek yemiycem.

İyi aksamlar rakibim hosgeldin kızz :)) Ohh ne güzel gezmişsiniz.Tatilde cok sıkıntı oluyor....Eşit şartlardayız tatlım.72 kg hadi bakalım yarısa var mısın?
Hosbulduk canim tatil guzel ama diyetyapanlar icin sikinti...simdi denklesmisiz seninle yarisa varim mm hadi bakalim saliya kac olucaz

iyi akşamlar kızlar sporumu yaptım:8: yeşilçayımı içtim şimdide yoğurt ve galetamı yiyorum:56: sizler napıyosunuz seçilcim nasılsın

kızlar... mutlu yılllar...
l-carnitine
dıye bı yag yakıcı varmıs kullanananız varmı..
ablam spor salonuna gıdıyor
orda hep bunu ıcırıolar kadınlara
ay zararlı deılmı bu..
emzırende kullanabılıomu?

Canım l-cartinie sadece düzenli spor yapanların kullandığı ve yağ yakmayı hızlandırıcı bir besin takviyesi tek başına hiçbir faydası yok çünkü vücut aldığı gibi atıyor sadece düzenli sporda (en az 3 ay gibi) o zaman daha hızlı yağ yakmaya yardımcı oluyor seni terletiyor falan ben daha önce epey araştırmıştım:34:

iyi akşamlar kızlar sporumu yaptım:8: yeşilçayımı içtim şimdide yoğurt ve galetamı yiyorum:56: sizler napıyosunuz seçilcim nasılsın
Saol canım iyiyim oglusum biraz hasta öksürüyo.ne güzel canim sporunu yapıyorsun bende kaç gündür diyet yapamadım spor yapamadim birazda abarttim son günlerde.bakalim salıya napıcam. Vicdan azabı çekiyorum aimdi.umaeim bugüne kadarki emekler i m bosa gitmez:(

akşam baya yiyip eğlenmişsiniz:62::24: kızlar bende bi tepsi mısır patlatması yedim çay:7: bisküvi halley sonrada yattık uyuduk saat 12 olmadıydı daha

akşam baya yiyip eğlenmişsiniz:62::24: kızlar bende bi tepsi mısır patlatması yedim çay:7: bisküvi halley sonrada yattık uyuduk saat 12 olmadıydı daha

Biz baya oturduk canim hem misafirler varsi hemde annemle babam gelmisti.pasta falan yedik.cerez bisküvi derken koptuk yani.gece bi de korku filmi izledik.baya geç yattik.kendimi hala yorgun hissediyorum valla.yarina toplatip kendimi eski duzenime donmek istiyorum yarına bir sürüde işim var:(

Saol canım iyiyim oglusum biraz hasta öksürüyo.ne güzel canim sporunu yapıyorsun bende kaç gündür diyet yapamadım spor yapamadim birazda abarttim son günlerde.bakalim salıya napıcam. Vicdan azabı çekiyorum aimdi.umaeim bugüne kadarki emekler i m bosa gitmez:(

aynen canım benim oğlumda öksürüyo ateşi çıktı bugün:50: üzülme canım arada olur öyle kaçamaklar hem misafirin vardı keyif için bırakmadın önemli olan devam ettirmek şimdiden sonra yaparsın sporu diyeti:8:

Biz baya oturduk canim hem misafirler varsi hemde annemle babam gelmisti.pasta falan yedik.cerez bisküvi derken koptuk yani.gece bi de korku filmi izledik.baya geç yattik.kendimi hala yorgun hissediyorum valla.yarina toplatip kendimi eski duzenime donmek istiyorum yarına bir sürüde işim var:(

evet canım hemen toparlan vermesen bile alma dediğim gibi önemli olan devamlılık:10:

benim aklımdanda kötü kötü şeyler geçmiyo değil şöyle bi çiğ köfte istiyo canım patlayana kadar yemek lavaş nar ekşisiyle ooohh miss çok canım istiyo dedim eşime dün hemen alıyım dedi ben yok dedim oda çok sever ben yemeyince yemez birazdaha kilo vereyim yiycem az olunca gözüm doymuyo:52:

aynen canım benim oğlumda öksürüyo ateşi çıktı bugün:50: üzülme canım arada olur öyle kaçamaklar hem misafirin vardı keyif için bırakmadın önemli olan devam ettirmek şimdiden sonra yaparsın sporu diyeti:8:

Niye hasta oluyolar anlamıyorum o kadar da dikkat ediyoruz.yok canım birakmam diyeti.hazir heveslendim devam ettiririm.bu benim kaçamağım oldu.belki metabolizmayi sasirtma acisindan iyide olmuş olabilir. Yarin devam tam gaz.hedefim 65 şimdi 77 kiloyum.81.5 tan düştüm gerçi çok kilo vermemişim ama bu bile beni mutlu ediyo.1 1gitsin kilocuklar :) daha vermem gereken 12 kilo var.yaza kadar 65 olsam süper olur valla.uzun süre görmeyenler şaşırir kalır:) yazda çok rahat geçer bennim için istediğimi giyerim :)

benim aklımdanda kötü kötü şeyler geçmiyo değil şöyle bi çiğ köfte istiyo canım patlayana kadar yemek lavaş nar ekşisiyle ooohh miss çok canım istiyo dedim eşime dün hemen alıyım dedi ben yok dedim oda çok sever ben yemeyince yemez birazdaha kilo vereyim yiycem az olunca gözüm doymuyo:52:

Bende bayılırım.ama yok yemiyelim :) oglene yemek lazım:) atalım su kilolari sonra istediğimizi yeriz ama yine dikkatli yeriz kilo almamak için

Niye hasta oluyolar anlamıyorum o kadar da dikkat ediyoruz.yok canım birakmam diyeti.hazir heveslendim devam ettiririm.bu benim kaçamağım oldu.belki metabolizmayi sasirtma acisindan iyide olmuş olabilir. Yarin devam tam gaz.hedefim 65 şimdi 77 kiloyum.81.5 tan düştüm gerçi çok kilo vermemişim ama bu bile beni mutlu ediyo.1 1gitsin kilocuklar :) daha vermem gereken 12 kilo var.yaza kadar 65 olsam süper olur valla.uzun süre görmeyenler şaşırir kalır:) yazda çok rahat geçer bennim için istediğimi giyerim :)

bırakma tabikide 4,5 kilo vermişsin canım az değil hadi bi 4,5 kilo daha verirsen çok güzel olur sonra devamını getirirsin inşallah biraz sabır ve azim herşey olur :32:

bırakma tabikide 4,5 kilo vermişsin canım az değil hadi bi 4,5 kilo daha verirsen çok güzel olur sonra devamını getirirsin inşallah biraz sabır ve azim herşey olur :32:

Evet canim haklisin diyet yontemlerinde kara buğday diyeti siye bişey okudum.baya kilo verdiriyomus.ama int.pek bulamadim onu arastiriyodum.bilgin var mi

eşim şimdi iki paket karşı koyamdım cipslerden almış ama yemicem bi kahve yapicam okadar bugunde bir haslanmış yumurta saltalık kıvırcık kahve içtim sabah ögle bir kaşık dolusu yoğurt iki portakal yedim aksam 1 tane büyük havuç saltası domatesli limonlu bukadar

Süpersin canım ah su eşler yokmu sabote ediyorlar diyeti ama sen azımlısın böyle oyunlara gelmessın :9:

canımm saol :nazar: bebeğim 4 aylık oldu beni emmiyor amma :( :(
Benim oğlum 3 ay emmıstı sürümü yetmemıstı.etmeyi bıraktığını bende senin gibi kilo vermeyi kafama koymuştur ama kaç kilo verdim hatırlamıyorum sonra dikkat etmedim aldım.Ama şimdi fazlalıkları atıcam:21:

kızlar merhaba ben işten geleli 1 saat oluyor bugün sabah 67.8 i gördüm ama bebişte geliyor yine devam edicem çünkü fazla kilo almak istemiyorum geçen hamilelikte çok şiştim bunda dikkat edeceğim

Hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatini kucağına almayı Allah nasip etsin inşallah

Bizim kızlar nasılsınız???Ütümü yaptım,sporumu yaptım,mutfagı topladım.Döndüm yine topige.

Back