• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Evet canim haklisin diyet yontemlerinde kara buğday diyeti siye bişey okudum.baya kilo verdiriyomus.ama int.pek bulamadim onu arastiriyodum.bilgin var mi

hiç duymadım canım ben değişik diyetler aramıyorum diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ama sizin yazdıklarınıza ve uyguladıklarınıza bakıyorum isveç diyetine baktım çok zormuş ama bildiğin aç yaşıyosun

Evet canim haklisin diyet yontemlerinde kara buğday diyeti siye bişey okudum.baya kilo verdiriyomus.ama int.pek bulamadim onu arastiriyodum.bilgin var mi

Karabuğday Diyeti
1.Gün
Kalkınca : 2 su bardağı su+ 2-3 adet kuru erik
Sabah Kahvaltısı: Yağsız tost+2 adet tam ceviz
1 su bardağı süt(şekersiz,tarçınlı )
Öğle Yemeği: 120 gram yağsız dana eti
Detoks Ayranı
Bol yeşillikli salata
İkindi Öğünü: 1 kase zencefilli yoğurt kürü
Akşam Yemeği: Yoğurtlu Karabuğday Kürü
1 kase sebze çorba
Gece Öğünü: 1 büyük boy kivi
2.Gün
Kalkınca : 2 su bardağı su+ 2 adet gün kurusu
Sabah Kahvaltısı: 1 haşlanmış yumurta+ 1 tatlı kaşığı bal
2 dilim kepekli etimek
1 fincan beyaz çay(şekersiz)
Öğle Yemeği: Sınırsız balık(Izgara veya fırında tercih edilmeli)
1 kase mercimek çorba
Bol roka salatası
İkindi Öğünü: 10 adet badem+10 adet fındık
Akşam Yemeği: Cevizli Karabuğday Salatası
Detoks ayranı
Gece Öğünü: 2 ince dilim ananas
3.Gün
Kalkınca : 2 su bardağı su+ 2 adet tam ceviz
Sabah Kahvaltısı: 1 kase Karabuğdaylı süt karışımı
Öğle Yemeği: Sınırsız tavuk ızgara
Cevizli Karabuğday Salatası
İkindi Öğünü: 2 kepekli bisküvi+1 fincan sütlü kahve
Akşam Yemeği: Yoğurtlu karabuğday kürü
1 kase sebze çorba
Gece Öğünü: 1 çay bardağı nar suyu

hiç duymadım canım ben değişik diyetler aramıyorum diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ama sizin yazdıklarınıza ve uyguladıklarınıza bakıyorum isveç diyetine baktım çok zormuş ama bildiğin aç yaşıyosun

Bu diyetten ziyade bi kaç gün uygulanan bi kür canim arastirdim biraz baya kilo veren olmuş bende kara buğday bulursam uygulayabilirim diye düşündüm. İsveç diyeti banafa ağır gibi geldi.bakalim kızlar sonuçları ni alırlar inşallah

günaydın arkadaşlar:)))
bugün sabha 2 dilim bugday ekmeği,2 bardak çay yumurta biraz peynir yedim..akşam eve çok aç düşmesem vercemde..
bu arada bende yarıyıla kadar 78 falan olmalıyım..ailemin yanına gidicem beni bu kiloda görürlerse hayatlının şokunu yaşarlar..:)))

selam canım benimde 13 yaşımdan beri hep kilo sorunum var 24 yaşındayım şuan hala aynı en son doğumdan so nra 88i gördüm 2senedir devam ediyorum diyete ve spora şimdi 64 8 kiloyum tabi hep diyet yapmıyorum uzun zaman bozuyorum verdiğimid e geri alıyorum sana tavsiyem hayatından hamur işini abur cuburu çıkar bol bol su iç geç saatte yemek yeme en son akşam yemeğin 6 olmalı sonra acıkırsan yoğurt salatalık yersin ama şunuda söylemeliyimki sporsuz olmaz zor evde bi aletin olsaydı bbisiklet koşu bandı rahat verebilirdin

ip aldım evde düzenli ip atlamaya başladım destekleriniz için teşekkür ederim evet gerçekten irade lazım ve ben bunu başaramazsam kendime çok kızacağım işyerinde olduğum için kahvaltı yapmıyorum öğlen yemeği 12:30 da orda birdilim ekmekle yemeğimi yiyorum akşam eve dershanem olmadığında 6 gibi dershanem olduğunda 7:30 gibi giriyorum eve geldiğimde pek birşey yememeye çalışıyorum daha çok meyve tüketiyorum havalar biraz iyileşsin yürüyüşlere başlıycam nekadar geç olursa olsun :)

bugün sabha 2 dilim bugday ekmeği,2 bardak çay yumurta biraz peynir yedim..akşam eve çok aç düşmesem vercemde..
bu arada bende yarıyıla kadar 78 falan olmalıyım..ailemin yanına gidicem beni bu kiloda görürlerse hayatlının şokunu yaşarlar..:)))

Akşam eve gitmeden önce yoğurt süt yada biraz badem ceviz fındık falan yada meyve tuketirsen eve fazla aç gitmezsin canım. Insan cok aç olunca gözü dönüyo fazla yiyoruz.en tehlikelisi aksam yemegi canim dikkat etmek lazim.yariyila 78 olursun canım bence biraz dikkat etsen yeter;)

Sabah kahvaltım yesil çay, yarim simit, 2 yumurtadan yaptığım omlet, peynir ve 5 tane siyah zeytin.kahvaltimi yeni yaptim.simdi kalkip yataklari toplayıp yürüyüş yapicam

Evet yürüyüşte tamam şimdi evin güzelce toplanmasi var.ama once yesil cayimi içicem. 3km yürüdüm ve hala terliyorum müthiş ter atıyorum valla

Slm kızlar.Sabah 5 bardak su.Sonra kahvaltı;1 yumurta 3 dilim kasar,2 dilim ekmek.Şimdi yemegimi yapıp,evimi toparlayacagım.Ögleden sonra 1 saat spor yapmayı planlıyorum.

kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? :5: haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?

kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? :5: haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?

Olur tabi canım.Hareketin faydası cok.Su içmeyi arttır canım.Zencefil cayı iç.Topigimizdeki kızlar yeşil cay içiyorlar.

Kızlar 1 saat eliptik bindim.Temizligimi yaptım.Yemegimi yaptım.4 gibi bulgur pilavı yapacagım....Spor yapmayı özlemişim........

canımm saol :nazar: bebeğim 4 aylık oldu beni emmiyor amma :( :(
Oy oy maşallah tam sevmelik öpme lil tir o:16: Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin:nazar:

Tesekkür ederim canım.Erimiş erimiş cok sükür,oynamakla enerjimi harcamışım.Şimdi tartıldım 72.1 kg +100 gr almışım.Sabah 73 kg görünce cok üzülmüştüm :( .Bu hafta nasipse hergün 1 saat spor yapmayı planlıyorum.

Aslında kilo almakta çok kolay değil sınır lafı zorlamasak arada kaçamak tan bir şey olmaz aslında ben bazen çok abartıyorum:37:

benim aklımdanda kötü kötü şeyler geçmiyo değil şöyle bi çiğ köfte istiyo canım patlayana kadar yemek lavaş nar ekşisiyle ooohh miss çok canım istiyo dedim eşime dün hemen alıyım dedi ben yok dedim oda çok sever ben yemeyince yemez birazdaha kilo vereyim yiycem az olunca gözüm doymuyo:52:
:26:bende çok severim ama midem rahatsız yiyemiyorum çok nadir sinin yazını okuyunca bile ağzım sulandı :9::9:

Bizim kızlar nasılsınız???Ütümü yaptım,sporumu yaptım,mutfagı topladım.Döndüm yine topige.
Oh maşallah Hamarat hanım bende

Olur inşallah canım şuna kaç kilo sun

Evet yürüyüşte tamam şimdi evin güzelce toplanmasi var.ama once yesil cayimi içicem. 3km yürüdüm ve hala terliyorum müthiş ter atıyorum valla
Çok iyi geliyor dün bende lesli le power walk la yürüdüm müthiş Birşey bu video yü daha önce hiç yapmamıştım 58 dakika ama heryerim yandı resmen ama fazla geldi hala bacaklarım ağrıyor

Ben cok cabuk alıyorum canım.2 gün üst üste hareketsiz bir şekilde fazla yersem hoop tartıda + oluyorum hemen.Bu yüzden herseyden yiyorum ama ölçülü ve bol hareketli....

Slm kızlar.Sabah 5 bardak su.Sonra kahvaltı;1 yumurta 3 dilim kasar,2 dilim ekmek.Şimdi yemegimi yapıp,evimi toparlayacagım.Ögleden sonra 1 saat spor yapmayı planlıyorum.

canım aç karnına 5 bardak su çok fazla değilmi hadi 3 olsun zararı olabilir bende içiyorum aç karnına ama 2 bardak falan

Kızlar 1 saat eliptik bindim.Temizligimi yaptım.Yemegimi yaptım.4 gibi bulgur pilavı yapacagım....Spor yapmayı özlemişim........

canım tebrik ediyorum seni 1 saat nasıl biniyosun maşaallah:nazar: deyimde nazar değmesin:46: ben yarım saat gerçekten zor dayanıyorum tempo nasıl zordamı yapıyosun kolaydamı yani hafif sertlikmi ben iyice yorulunca hafifletiyorum iyice zaten önemli olan hafif tempoda daha uzun süreli olmasıymış yağ yakımıiçin

Back