Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

valla secilcim bugun isveç yaptım iki kahve ir türk kahvesi şekerli içtim su içtim ve akşam tavuk çorbası içtim bi tas ve marul oda hastayım die ama zor oldu ögle ve sabah bişi yemedim akşam bir corba marul geçiştirdim ha yeseydim o ögünlerimi dahda iyi olurdu yarın harfiyen uyucam benimde kv kp geliolar köyden :) bakalım yürüyüşe başlıcam inşallah temiz havada ve spora tekrar devam pazartesi ama daha abur cubur yemem zaten bu hafta ben çok kaçamk yaptım nerdeyse hep kaçamk la geçti günlerim spor çok yaptım için kurtuldum geçen haftadan bu hafta hiç yapamadım yahh azıcık bile olsa yapmalıydım

Günaydın kızlar sabah saat kalktım misafirlerim için yemek yaptım simdide kahvaltımi yapıyorum.sizlde ne var ne yok nasil gidiyo diyet salıya az kaldi

Gözün aydin canım oh ne güzel rahat rahat sporunu da yapicaksın süper olcak senin için gitsin kilolar

inşallah canım cok degil 60 olsam sonra eski halime az bişey kalır :) kışın zaten hep kilo alırım yazın verirdim neyse her halimize cok sükür tek derdimiz kilo olsun

Çok teşekkür ederim hepiniz ze
Kendimi tanıtayım
3çocuk annesi ev hanımı yım çok hareketli bir hayatım var 31 yaşında yım
Nasıl kilo verdim anlatayım valla çok zor olmadı hiç diyet yapmadım yapamadım evde çok fazla yemek pişiriyordum birde kendime özel birşeyler hazırlamak zor oluyordu hergüne en az 1saat yürüyüş yaptım 75 e kadar düştüm sonra millet yeter çok zayıfladın deyince bana bir rahatlık çöktüve bıraktım tekrar kilo almayışımın sebebi de akşam 5 den sonra Birşey yenemek
Ama artık 65 olmak istiyorum tabi ilk hedefim Bunu sizlerinde destegi ile başara bilirsem 60 kilo olmak istiyorum

Günaydın kızlar sabah saat kalktım misafirlerim için yemek yaptım simdide kahvaltımi yapıyorum.sizlde ne var ne yok nasil gidiyo diyet salıya az kaldi
Oh maşallah erkenden yemek hazır seçildim hepiniz aynı diyeti mi yapıyor şunuz

inşallah canım cok degil 60 olsam sonra eski halime az bişey kalır :) kışın zaten hep kilo alırım yazın verirdim neyse her halimize cok sükür tek derdimiz kilo olsun
Âmin âmin ama kilo derdimiz de olmasın bende 60 olmak istiyorum evlendiğimde 60 kilo idim

Oh maşallah erkenden yemek hazır seçildim hepiniz aynı diyeti mi yapıyor şunuz

Âmin âmin ama kilo derdimiz de olmasın bende 60 olmak istiyorum evlendiğimde 60 kilo idim

Meraba canim bende 31 yaşındayım. Su anki kilolarimiz birbirine yakın . inşallah hep beraber kilolarimizdan kurtuluruz.hepimiz ayni diyeti yapmıyoruz.herkes kendi hayatina yaşam tarzina göre besleniyo.gunde 1 saat yürüyüş gayet iyiymiş. Bende mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum. Baya faydasi oluyodur. Aramıza katilmana sevindim.bu arada saat 8.30 dan beri kosturup duruyorum.yemegimi yaptim pilavimi yaptim.simdi de kek yapicam.evi topla duzenle baya kalori harcamisimdir :)

Kızlar sabah kahvaltida yesil cay, iki yumurtadan yaptığım omlet (haslanmis yumurta yiyemiyorum) , bir k.k.peynir, 3 zeytin yedim.yaninda 1.5 dilim tam buğday ekmeği yedim.sonra cok yoruldum diye annemin kaç gün önce getirdiği ve benim yemedigim kurabiyelerden iki tane yemek için tabağa koydum.bunu hakediyodum çünkü baya yorulmuştum.ama eşim gördü ve yeme dedi bana bak ne güzel kilo verdin dedi :))) bende bir tanesini yesim.o da farketmis kilo verdiğimi ve ne kadar dikkat ettiğimi :) inşallah gidecek bu kilolar

Dün tartışdım 75.1bakalım salı tekrar tartışacağım bu hafta kendi kafama göre yemeğime dikkat edeceğim ben kurallara yani diyet listelerine uyanmıyorum sizlerinde takip ederek kim ne yiyo Enka'dan vermiş ona göre bir düzen kuracağım inşallah

Maşallah ne güzel benim eşim fark etmede söylemez 10kilo verdim hiç zayıfladın falan demedi kendi çok kilolu kıskandı herhal dün akşam çayın yanında kurabiye var kendi yedi ben yemek istemiyorum dedikce kendi eliyle yedirdi

Geçen akşam çikolata krizim tutmuştu yemedim ye dedi yemedim aksamlari kalorili şeyler yemek istemiyorum cok canım çekerse sabah yerim diye kendimi avutuyorum.benim eşim de kilolu ama yiyo valla ne bulursa:) ben tutmaua çalışıyorum kendi

iyi günler kızlar dün yarım paket bisküvi yedim bugünde balık yiyecez bizim diyet yalan oldu 2 gündür:18:

Ben 3 yıl önce kilo vermeye çalışırken eşim gündüz evde akşam işte oluyordu herşeyden az az yiyerek çok rahat vermiştim ama şimdi zor olacak biliyorum çok iştahı ama ben ona uymuyacagım
iyi günler kızlar dün yarım paket bisküvi yedim bugünde balık yiyecez bizim diyet yalan oldu 2 gündür:18:
Balık diyet için iyi bir besin ama uyguladığın bir diyet var herhalde
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz:128:

Sagol canım teşekkürler

Kızlarrr nasılsınız?Bugun yediklerim;sabah 1 yumurta,3 dilim peynir,4 zeytin,1 dilim ekmek,yarım kase mercimek corbası 1 bardak süt.Arada 2 ceviz,2 kurabiye,1 bardak meyve suyu.Aksam: sucuklu kereviz yemegi,yogurt ve 4 köfte,2 tane patates,yarım dilim ekmek...Şimdide yarım antepfıstıklı cikolata...Yarım saat yürüyüş yaptım.Bisiklete binemiyorum Cok yedim bugun....

Ben neler yetmişim bir bakalım:26:
Sabah 1 boyoz 1 simit kahvaltıdan önce guruba alındığımı öğrenseydim asla yemez dim bunları

Bol bol su içtim saat 4 de çok açıktım 1 elma yedim
Akşam biraz ızgara balık bol salata birazdan çay içeceğim

Pazargunleri biraz ipin ucu kaçıyor yarın telafi edersin

Kendimi tanınır ken en önemli şeyi unutmuş un
Ben tabir tatlı cıyım allahım yemek asla aramam tatlı varsa tamam
Ama çikolata cips çerkezlerden birtek çidem ve fındık severim asiti içecek asla içmem 1 yıl yemesem aklıma gelmeZ

Pazargunleri biraz ipin ucu kaçıyor yarın telafi edersin

Kv geldik.Kv bize hadi bayatlamayan kurabiyeden yapta yiyelim dedi.Onlara 2 tepsi kurabiye yaptım.2 tane yedim.Kendi evimde olunca dikkat ediyorum.Kv olmuyor.Kızartma yemiyorum mesala onlar cok seviyor.Bugun sadece kırılmasın diye 2 dilim patates,4 köfte yedim....Bende seker hiç tüketmiyorum.Sahlep içtim 2 gün üst üste.O günden sonra sürekli cikolata istiyorum....Cokta yiyemiyorum,içim bayılıyor.

Herkese iyi akşamlar kızlar ben bugün kendimi çok şımarttım pazar kahvaltısında ama evde temizlik vardı sonra umarım az da olsa gitmiştir akşam zeytinyağlı yedim ama maalesef ekmek gene kullandım 2 dilim falan 3-4 kaşıkta kavrulmuş makarna ve karnım davul oldu öfff şimdi çay içiyorum canım çookkk tatlı istiyor çokkkk hem de şerbetli ama kendimi tutuyorum oy ne zormuşş yatmadan önce son kez egzersizde yapayım başka birşey istemem

Canım evinde zencefil varsa zencefil demleyip iç.Cok yedikten sonra,rahatsızlık duyuyorsan cok rahatlatıyor...Sindirimi kolaylasturıyor.Ekmekle makarna olmamış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…