Olur canım ben sana güveniyorum sen basarirsin.misafirlerim gelcek yarin 3gun bizdeler yatiya geliyorlar. Umarım onlar varken yemeği fazla kacirmam.cipse tatlıya bisküviye kisaca abur cubura hastayim.ama yemiyorum mümkün olduğunca tutuyorum kendimi
valla secilcim bugun isveç yaptım iki kahve ir türk kahvesi şekerli içtim su içtim ve akşam tavuk çorbası içtim bi tas ve marul oda hastayım die ama zor oldu ögle ve sabah bişi yemedim akşam bir corba marul geçiştirdim ha yeseydim o ögünlerimi dahda iyi olurdu yarın harfiyen uyucam benimde kv kp geliolar köyden :) bakalım yürüyüşe başlıcam inşallah temiz havada ve spora tekrar devam pazartesi ama daha abur cubur yemem zaten bu hafta ben çok kaçamk yaptım nerdeyse hep kaçamk la geçti günlerim spor çok yaptım için kurtuldum geçen haftadan bu hafta hiç yapamadım yahh azıcık bile olsa yapmalıydım
Merak ettim canım seni,bildirimde yapmıyorsun.Verirsin bende evlenmeden önce inceciktim.Ahh ahh!!Evlendikten sonra eşime tatlı,pasta,kek,kurabiye yap....oldum 86.Şimdi 72.8 kg salı günü.Verirsin canım sende.Dönersin eski sana..... :)
Oh maşallah erkenden yemek hazır seçildim hepiniz aynı diyeti mi yapıyor şunuzGünaydın kızlar sabah saat kalktım misafirlerim için yemek yaptım simdide kahvaltımi yapıyorum.sizlde ne var ne yok nasil gidiyo diyet salıya az kaldi
Âmin âmin ama kilo derdimiz de olmasıninşallah canım cok degil 60 olsam sonra eski halime az bişey kalır :) kışın zaten hep kilo alırım yazın verirdim neyse her halimize cok sükür tek derdimiz kilo olsun
Oh maşallah erkenden yemek hazır seçildim hepiniz aynı diyeti mi yapıyor şunuz
Âmin âmin ama kilo derdimiz de olmasınbende 60 olmak istiyorum evlendiğimde 60 kilo idim
Meraba canim bende 31 yaşındayım. Su anki kilolarimiz birbirine yakın . inşallah hep beraber kilolarimizdan kurtuluruz.hepimiz ayni diyeti yapmıyoruz.herkes kendi hayatina yaşam tarzina göre besleniyo.gunde 1 saat yürüyüş gayet iyiymiş. Bende mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum. Baya faydasi oluyodur. Aramıza katilmana sevindim.bu arada saat 8.30 dan beri kosturup duruyorum.yemegimi yaptim pilavimi yaptim.simdi de kek yapicam.evi topla duzenle baya kalori harcamisimdir :)
Maşallah ne güzel benim eşim fark etmede söylemez 10kilo verdim hiç zayıfladın falan demedi kendi çok kilolu kıskandı herhalKızlar sabah kahvaltida yesil cay, iki yumurtadan yaptığım omlet (haslanmis yumurta yiyemiyorum) , bir k.k.peynir, 3 zeytin yedim.yaninda 1.5 dilim tam buğday ekmeği yedim.sonra cok yoruldum diye annemin kaç gün önce getirdiği ve benim yemedigim kurabiyelerden iki tane yemek için tabağa koydum.bunu hakediyodum çünkü baya yorulmuştum.ama eşim gördü ve yeme dedi bana bak ne güzel kilo verdin dedi :))) bende bir tanesini yesim.o da farketmis kilo verdiğimi ve ne kadar dikkat ettiğimi :) inşallah gidecek bu kilolar
Dün tartışdım 75.1bakalım salı tekrar tartışacağım bu hafta kendi kafama göre yemeğime dikkat edeceğim ben kurallara yani diyet listelerine uyanmıyorum sizlerinde takip ederek kim ne yiyo Enka'dan vermiş ona göre bir düzen kuracağım inşallah
Maşallah ne güzel benim eşim fark etmede söylemez 10kilo verdim hiç zayıfladın falan demedi kendi çok kilolu kıskandı herhaldün akşam çayın yanında kurabiye var kendi yedi ben yemek istemiyorum dedikce kendi eliyle yedirdi
Ben 3 yıl önce kilo vermeye çalışırken eşim gündüz evde akşam işte oluyordu herşeyden az az yiyerek çok rahat vermiştim ama şimdi zor olacak biliyorum çok iştahı ama ben ona uymuyacagımGeçen akşam çikolata krizim tutmuştu yemedim ye dedi yemedim aksamlari kalorili şeyler yemek istemiyorum cok canım çekerse sabah yerim diye kendimi avutuyorum.benim eşim de kilolu ama yiyo valla ne bulursa:) ben tutmaua çalışıyorum kendi
Balık diyet için iyi bir besin ama uyguladığın bir diyet var herhaldeiyi günler kızlar dün yarım paket bisküvi yedimbugünde balık yiyecez bizim diyet yalan oldu 2 gündür:18:
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz:128:
Kızlarrr nasılsınız?Bugun yediklerim;sabah 1 yumurta,3 dilim peynir,4 zeytin,1 dilim ekmek,yarım kase mercimek corbası 1 bardak süt.Arada 2 ceviz,2 kurabiye,1 bardak meyve suyu.Aksam: sucuklu kereviz yemegi,yogurt ve 4 köfte,2 tane patates,yarım dilim ekmek...Şimdide yarım antepfıstıklı cikolata...Yarım saat yürüyüş yaptım.Bisiklete binemiyorumCok yedim bugun....
Pazargunleri biraz ipin ucu kaçıyor yarın telafi edersin
Herkese iyi akşamlar kızlar ben bugün kendimi çok şımarttım pazar kahvaltısındaama evde temizlik vardı sonra umarım az da olsa gitmiştir akşam zeytinyağlı yedim ama maalesef ekmek gene kullandım 2 dilim falan 3-4 kaşıkta kavrulmuş makarna ve karnım davul oldu öfff şimdi çay içiyorum canım çookkk tatlı istiyor çokkkk hem de şerbetli ama kendimi tutuyorum oy ne zormuşş yatmadan önce son kez egzersizde yapayım başka birşey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?