Canım evinde zencefil varsa zencefil demleyip iç.Cok yedikten sonra,rahatsızlık duyuyorsan cok rahatlatıyor...Sindirimi kolaylasturıyor.Ekmekle makarna olmamış....
Haklısın KV de olunca öyle tabi haklısın benim KV de öyle yemeyince üzülüyor mecbur yiyorum bende hele annemKv geldik.Kv bize hadi bayatlamayan kurabiyeden yapta yiyelim dedi.Onlara 2 tepsi kurabiye yaptım.2 tane yedim.Kendi evimde olunca dikkat ediyorum.Kv olmuyor.Kızartma yemiyorum mesala onlar cok seviyor.Bugun sadece kırılmasın diye 2 dilim patates,4 köfte yedim....Bende seker hiç tüketmiyorum.Sahlep içtim 2 gün üst üste.O günden sonra sürekli cikolata istiyorum....Cokta yiyemiyorum,içim bayılıyor.
Canım tarçın seviyor san ılık suya biraz kat iç tatlı kırizlerine iyi geliyorHerkese iyi akşamlar kızlar ben bugün kendimi çok şımarttım pazar kahvaltısındaama evde temizlik vardı sonra umarım az da olsa gitmiştir akşam zeytinyağlı yedim ama maalesef ekmek gene kullandım 2 dilim falan 3-4 kaşıkta kavrulmuş makarna ve karnım davul oldu öfff şimdi çay içiyorum canım çookkk tatlı istiyor çokkkk hem de şerbetli ama kendimi tutuyorum oy ne zormuşş yatmadan önce son kez egzersizde yapayım başka birşey istemem
Inşallah canım maşallah azimlisinooo bakiorum muhabetler koyu misalıı kızlarr bu haftada fazla spor yapamadım biliosunuzkv kp geldiler bugun normal geçti isveç diyetini uyguluyorum sabah kahve haslanmıs yuumrta ögle akşam tavuk göüsünden çorba yaptım eşimede patates kızarması salata çorba köfte :) pilav güzldi ama suan açım ama yemicem :) bugun 2 günüm hadi hayırlısı salıya fazla vermiş olmuyourum bu hafta durdu kilo vermem ama ben pes etmem şu iveci dibine kadar uygulicam :)salıya 63.9 görsem çok güzel olur ayın 25 şine kadar 60 59 olucam bekle beni ocak 25
Selam kızlar fazla giremiyorum int.e evde misafir var ve geziyoruz.tabi bizim diyette yalan oldu.disarda mecburen kalorili şeyler yiyoruz gruba ayak uydurmak gerekiyo ben diyetteyim denmiyo. Bağırsaklarimda kac gündür calismiyo anlamiyorum neden.yarinli tartıldım dan pek umitli değilim.almiyimda kilo vermemeye raziyim
Kızlar günaydın bugün sabah sırf size bilgi vereceğim diyetartıldım yine 58 yani tamam kilo almamışım ama veremedim de aslında regli olacak belki de ondan şişkinliktir ya d kendimi kandırıyorum neyse sabah sadece mısır gevreği ve süt vardı sizde ne var ne yok
Günaydın kızlar
Tartıldım 74.9 iki günde 200 gr vermişim :44: haftaya hedef 74.0 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?