Günaydın topiğin fıstıklari size gunaydin demeden gidemedim. Annemlere kahvaltiya gidiyoruz söz fazla yemicem :) dünkü çikolatayla savasimi ben kazandim :)
canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versinCanlar iyi geceler.Bedenen,ruhen cok yorgunum.İyi bir uyku istiyorum....İyi geceler.Öpüyorum sizleri
Dikkat et canim kendine çok geçmiş olsun
ayy unuttumher öğleden sonra yeşil çay içtim kızlar tabii etkisi var mı bilemem
Canim ne guzel anlatmissin cok tesekurler.isvec diyetini yapanlar hep ayni seyi soylemis 1.hafta zor geciyomus 2.hafta cok rahat oluyomus bünye alisiyo sanirim.
Kesinlikle arkadaşım hem bünye alışıyor hem de sona yaklaşma heyecanı oluyor zaten sayılı gün çabuk geçermişama ne yalan söyleyeyim benim diyet esnasında havalar çok soğuktu o zaman sıcak çayımı ve tarçınlı kurabiyemi nasıl aramıştım işte şimdi olsa o kadr canım istemez yani
ooo süpermiş bu gün ilk günüm ıspanak almadım marul yerim bir porsioyn çokk saol canım canım bende bugun başladım kahvemi içtim dün yarım paket cips yedim sabah tartıldım 65 o çıktım 65 le başladım diyim sporda yapmadım biraz kırgınlık varda halim yok pzrtesi iyi olm onada başlıcam yürüyüş yapicam inşallah hadi yarlısı sen neler yaptın bugun kaçıncı günündesin
bende zayıflamak istiyorum3 yıl önce 10 kilo verdim ve 10 kilo daha vermek istiyorum çok morelim bozuluyor sürekli aklımda fazla kilolar artık yeter dedim ve nette dolaşırken deli gibi tum diyetlei incelerken kadınlar kulübünü gördüm yazdıgınız yazılarıda okudum ve bu işin arkadaş destegi ile daha kolay olacak diye düşünüyorum
bende guruba katıla bilirmiyim :26:
Sagol canım benim.Cok teşekkür ederim.Güzelim çok çokt geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
bende zayıflamak istiyorum3 yıl önce 10 kilo verdim ve 10 kilo daha vermek istiyorum çok morelim bozuluyor sürekli aklımda fazla kilolar artık yeter dedim ve nette dolaşırken deli gibi tum diyetlei incelerken kadınlar kulübünü gördüm yazdıgınız yazılarıda okudum ve bu işin arkadaş destegi ile daha kolay olacak diye düşünüyorum
Iyi geceler canim dinlen guzelce acil sifalar diliyorum sana
canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versinüzme dicem ama sen biraz takıp unutamayanlardansın ama önce saglık önce kendin sonra onları eger haladilmicek gbiyse :S yapicak bişi ok yıpratma kendini güzellim seviyoruz seni canımm rabbim sana yar ve yardımcın olsun inşllh
Haklisin canım. Yeni sene hepimize iyilikler güzellikler getirsin canim . Allah huzuurumuzu eksik etmesin.bol bol ve sağlıkla zayıflayalim ve zayıf kalalim yeni senede.seviyoruz seni unutmaCanım keske aynı sehirlerde olsak :) Canım valla bir gamsız olsam hersey rahat olcak...Geniş degilim.Ama kendime yapıyorum,agrıyı,derdi ben cekiyorum.Bakalım stressiz bir hayat temenni ediyorum kendime yeni yılda... :) Bu sene benim senem degildi.
tatlıyla fazla arm yok tek adet oldumda savastım kazanamadım ama dün cips yedimm çok pişmanmıyım hayır eger o yarım paketi yemeseydim diyet daha yapamıcaktım çünki zor bir diyete başaldım bugun isveç insallah 25 şine kadar 58 57 olurum bu diyet sayesinde eger olmasam bile 60 59 inşallah 6 7 kg gitse hedefime çok yaklaşmış olucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?