• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Günaydın topiğin fıstıklari size gunaydin demeden gidemedim. Annemlere kahvaltiya gidiyoruz söz fazla yemicem :) dünkü çikolatayla savasimi ben kazandim :)

tatlıyla fazla arm yok tek adet oldumda savastım kazanamadım ama dün cips yedimm çok pişmanmıyım hayır eger o yarım paketi yemeseydim diyet daha yapamıcaktım çünki zor bir diyete başaldım bugun isveç insallah 25 şine kadar 58 57 olurum bu diyet sayesinde eger olmasam bile 60 59 inşallah 6 7 kg gitse hedefime çok yaklaşmış olucamm

Son düzenleme:
Canlar iyi geceler.Bedenen,ruhen cok yorgunum.İyi bir uyku istiyorum....İyi geceler.Öpüyorum sizleri
canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin :( üzme dicem ama sen biraz takıp unutamayanlardansın ama önce saglık önce kendin sonra onları eger haladilmicek gbiyse :S yapicak bişi ok yıpratma kendini güzellim seviyoruz seni canımm rabbim sana yar ve yardımcın olsun inşllh

Selam Kızlar:3: Şimdi geldim eve biraz çarşıda işlerim vardı tabii ki yürüyerek hallettim:34: İsveç diyetine öncelikle bir anda karar verdim ve klasik bir pazartesi sabahı başladım hafta sonu misafir falan malum... Ispanaklarımı bifteklerimi depoladım... Zaten bu diyete kış diyeti diyorlar yazın mevsim sebzesinin az bulunması ve gündüz saatlerinin uzunluğu açısından çok daha zor oluyormuş...İlk haftam çok zor oldu sabah sıkıntı yok çünkü içtiğimiz kahve (sade nescafe) kafein açısından sana bayağı bir enerji ve dinçlik katıyor ilk günün öğle yemeği de doyurucu çay müptelası değilsen:2: sadece su da çok zor değil ama ben haftada 3 gün geç vakte kadar çalıştığım için zor oluyordu hem hazırlayıp oraya götürmek hem de soğuk soğuk yemek zaten perşembe öğünü az 7.gün ise öğün değiştirdim yani öğlen yemedim balık haşlama fırsatım olmadı light ton balığı yedim 2.hafta ıspanak yoktu bende çünkü haşlanmış tuzsuz tatsız midemi bulandırıyordu onun yerine 1 meyve yerine 2 meyve yedim ama diğerlerini yedim bir de ben bazı kaçamaklar yaptım mesela geç saatlerde çalışırken şekerim düşünce 2-3 kayısı kurusu ara sıra fındık yiyordum kızın yarım bıraktığı ekmeği ağzıma atıyordum falan:26: ilk haftam biraz kötüydü ama 2.hafta daha iyi geçti yine de bence uzun vadeli diyetler çok daha iyi aman ne çok konuştum öptüm hepinizi:16:

Canim ne guzel anlatmissin cok tesekurler.isvec diyetini yapanlar hep ayni seyi soylemis 1.hafta zor geciyomus 2.hafta cok rahat oluyomus bünye alisiyo sanirim.

Kesinlikle arkadaşım hem bünye alışıyor hem de sona yaklaşma heyecanı oluyor zaten sayılı gün çabuk geçermiş:1: ama ne yalan söyleyeyim benim diyet esnasında havalar çok soğuktu o zaman sıcak çayımı ve tarçınlı kurabiyemi nasıl aramıştım işte şimdi olsa o kadr canım istemez yani:56:

Kesinlikle arkadaşım hem bünye alışıyor hem de sona yaklaşma heyecanı oluyor zaten sayılı gün çabuk geçermiş:1: ama ne yalan söyleyeyim benim diyet esnasında havalar çok soğuktu o zaman sıcak çayımı ve tarçınlı kurabiyemi nasıl aramıştım işte şimdi olsa o kadr canım istemez yani:56:

diyet piskolojisi sanırım ya :D 13 gün bana uzun gelmiyo çabuk geçer biter yanınada sporuda yaptım mı dahada ii olcak bu yaza inşallah fit gireriz çok istiyorum. geçen yaz dışarı bile çıkmıyodum denize hiç gitmedim bu yaz utancımdan kendime bidaha o duyguları yaşatmıcam çok değil 2-3 ayda gider kilolar sonrada korudum mu süper olur yapamıcak hiç bişey yok azcık sabır diliyorum hepimize yedik te ne oldu yani :D çok zor iradeye sahip olmak hemde çok zor ama yapmak gerek mecburuz :32::50:

ooo süpermiş bu gün ilk günüm ıspanak almadım marul yerim bir porsioyn çokk saol canım canım bende bugun başladım kahvemi içtim dün yarım paket cips yedim sabah tartıldım 65 o çıktım 65 le başladım diyim sporda yapmadım biraz kırgınlık varda halim yok pzrtesi iyi olm onada başlıcam yürüyüş yapicam inşallah hadi yarlısı sen neler yaptın bugun kaçıncı günündesin

2.günümdyim canım yemekleri bölerek yemek daha mantıklı hepsini bi öğünde yiyince akşama kadar halsizlik oluyo dün benim öle oldu menüye aynen uyuyorum sadece ufak değişiklikler yapıyorum ıspanak yerine marul gibi falan :1:

bende zayıflamak istiyorum:3: 3 yıl önce 10 kilo verdim ve 10 kilo daha vermek istiyorum çok morelim bozuluyor sürekli aklımda fazla kilolar artık yeter dedim ve nette dolaşırken deli gibi tum diyetlei incelerken kadınlar kulübünü gördüm yazdıgınız yazılarıda okudum ve bu işin arkadaş destegi ile daha kolay olacak diye düşünüyorum

bende guruba katıla bilirmiyim :26:

Son düzenleme:
bende zayıflamak istiyorum:3: 3 yıl önce 10 kilo verdim ve 10 kilo daha vermek istiyorum çok morelim bozuluyor sürekli aklımda fazla kilolar artık yeter dedim ve nette dolaşırken deli gibi tum diyetlei incelerken kadınlar kulübünü gördüm yazdıgınız yazılarıda okudum ve bu işin arkadaş destegi ile daha kolay olacak diye düşünüyorum

Hosgeldin cnim tabiki katilabilirsin:-) bencede tek basina cok zor oluyo arkadaslarla destek olarak paylasim yaparak psikolojik olarak rahatliyo insan ;-) sali günleri saat 10 da bildirim yapiyoruz simdidn kolay gelsin

Güzelim çok çokt geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
Sagol canım benim.Cok teşekkür ederim.

Hosgeldin canım,salı günü bildirim yapıyoruz saat 10 dA.Bildirimini ve azmini bekliyorum canım....

Kafaya taktıgını yapan birisin demekki cok güzel kiloda verebilirsin.Bende 8 kilo daha versem iyi.10 kilo olsa cok cok iyi olur.Tekrar hosgeldin.

canım cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin :( üzme dicem ama sen biraz takıp unutamayanlardansın ama önce saglık önce kendin sonra onları eger haladilmicek gbiyse :S yapicak bişi ok yıpratma kendini güzellim seviyoruz seni canımm rabbim sana yar ve yardımcın olsun inşllh

Sagol canım.Bende sizleri seviyorum.Sanal destekçilerim,canlarım benim.Cok tesekkür ederim.Kafama cok takıyorum,kendime yapıyorum ama elimde degil....

Canım keske aynı sehirlerde olsak :) Canım valla bir gamsız olsam hersey rahat olcak...Geniş degilim.Ama kendime yapıyorum,agrıyı,derdi ben cekiyorum.Bakalım stressiz bir hayat temenni ediyorum kendime yeni yılda... :) Bu sene benim senem degildi.
Haklisin canım. Yeni sene hepimize iyilikler güzellikler getirsin canim . Allah huzuurumuzu eksik etmesin.bol bol ve sağlıkla zayıflayalim ve zayıf kalalim yeni senede.seviyoruz seni unutma ;)

tatlıyla fazla arm yok tek adet oldumda savastım kazanamadım ama dün cips yedimm çok pişmanmıyım hayır eger o yarım paketi yemeseydim diyet daha yapamıcaktım çünki zor bir diyete başaldım bugun isveç insallah 25 şine kadar 58 57 olurum bu diyet sayesinde eger olmasam bile 60 59 inşallah 6 7 kg gitse hedefime çok yaklaşmış olucamm

Olur canım ben sana güveniyorum sen basarirsin.misafirlerim gelcek yarin 3gun bizdeler yatiya geliyorlar. Umarım onlar varken yemeği fazla kacirmam.cipse tatlıya bisküviye kisaca abur cubura hastayim.ama yemiyorum mümkün olduğunca tutuyorum kendimi

Hosgeldin canım aramıza. 10 kilonu veritsin canim 1er 2ser gider inşallah. Burda paylaşımda bulunmaya calis mümkün olduğunca böylece motivasyonun artar :)daha önceki 10 kilonu nasıl verdin canım şimdi kac kilosun

hoşşşgeldin aramıza canım benim :) nasıl verdin kilolarını ne yedin içtin :) anlat bize ihtiyacımız var boy kaç kg kaç buarda yaş nerdensin :)

Back