• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Selam kızlar fazla giremiyorum int.e evde misafir var ve geziyoruz.tabi bizim diyette yalan oldu.disarda mecburen kalorili şeyler yiyoruz gruba ayak uydurmak gerekiyo ben diyetteyim denmiyo. Bağırsaklarimda kac gündür calismiyo anlamiyorum neden.yarinli tartıldım dan pek umitli değilim.almiyimda kilo vermemeye raziyim :(
Misafir ler daha çok kalacak lar mı canım tabi zor misafir varken diyet olmuyor ama dikkat etsen yinede veremesen de almazsın inşallah

Güzel arkadaşlarım ne yaptınız ben sabah tost yaptım tam buğdaydan doktorlar kepekli pek önermiyorlar diye mümkün olduğu sürece tam buğday alıyorum sabah kahvaltısı iyi olunca öğlene kadar hiç atıştırmalık istemedi canım yemekte yine ekmek yemedim gerçi pilav vardı kimi kandırıyorsam bende:19: akşam ise köfte yedim çok az da kızartma ama regli gelecek galiba beni tatlıya saldırttı misket büyüklüğünde 2-3 tane tarçınlı kurabiye yedim şimdi ise zencefil biberiye sarımsak ve limon karışımlı çayı içtim akşam egzersizi ve uyku inşallah aslında 2 gündür yatmadan önce yoğurt yiyorum keten tohumlu:45::45: çünkü çok çay kahve tüketimi kalsiyum eksikliği yüzünden gece bacaklarıma kramp giriyor:14: Keten tohumlu yoğurt sindirim için çok iyi oldu ama tavsiye ederim:28::28: hepinizi de öperim gene çenem düştü:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
Keten tohumu hep duydum ama yemedim hiç ögütüyor musun canım yoksa Katar'dan aldığın halı ilemi kullanıyor sun

Günaydın kızlarrrr....Misafirim var 30 dk rötarlı bildirim yapıyorum....72 kg....Cok mutluyummmmmm.:3::46:
:46::46::46: darısı başıma

selam kızlar bende pek bi değişiklik yok:50: geçen hafta 62.4 bu hafta 62.2 hayır yani okadar spor yapıyorum nereye gidiyosa:44:

selam kızlar bende pek bi değişiklik yok:50: geçen hafta 62.4 bu hafta 62.2 hayır yani okadar spor yapıyorum nereye gidiyosa:44:

Canım moralini bozma yaA.Bizde bu kiloları hoop diye almadık demiştik.200 gr bile gitse bizim karımız...+ gecmedigimiz sürece problem yok.Spor saatini degiştir canım,vücudunu rutinden cıkar.

Kızlar günaydın bugün sabah sırf size bilgi vereceğim diye :1: tartıldım yine 58 :14::14: yani tamam kilo almamışım ama veremedim de aslında regli olacak belki de ondan şişkinliktir ya d kendimi kandırıyorum:36::36: neyse sabah sadece mısır gevreği ve süt vardı sizde ne var ne yok:34:

ne kadar zamandır 58 canım bi hafta oldumu

Canım moralini bozma yaA.Bizde bu kiloları hoop diye almadık demiştik.200 gr bile gitse bizim karımız...+ gecmedigimiz sürece problem yok.Spor saatini degiştir canım,vücudunu rutinden cıkar.

sağol canım bu hafta değiştirdim bakalım spor saatimi 59 oluyum diyetisyene gidicem son bi gidiş hakkım vardı

sekeda............65.3 kg
guzelimm......72.7 kg
secil.................77.7 kg
gülcan.............71.7 kg
cagla...............64.5 kg
hayalimsi.......84.4 kg
peldaplt.........68.3 kg
ddem89..........62.4 kg
melekbade......68.3 kg

canım evde yatılı misafir olduğu içinde tuvalet konusunda tedirgin olabilirsin..ben şahsen birisi varken tuvalete giremiyorum..kabızlık alıp başını gidiyor...
kilo bildirimine gelince 83 oldum..yani 1,5 kilo gitmiş gibi...ama işte pek dikkat edemiyorum..
sabah haşlanmış yumurta,2 dilim tam bugday domates salatalık falan yedim..bakalım haftaya..

tebrik ediyorum canım:46: 1,5 kilo çok iyi bi kilo sabredersen başarırsın önemli olan devamlılık:8:

Bendende hep 500 gr 700 gr 800 gr gidiyor...Gitsinde nasıl giderse gitsin.Cikolataları yedim diye + olabilirim düşüncesindeydim ama cok şükür...Sporu hergun yapabilsem.Kızlar bugun yılbası.Hepinize mutlu bir yıl diliyorum.Seneye hayattan beklediginiz hersey sizinle olsun....İstediginiz kiloda fıstıklar olun inşallahhhhhh.

canım evde yatılı misafir olduğu içinde tuvalet konusunda tedirgin olabilirsin..ben şahsen birisi varken tuvalete giremiyorum..kabızlık alıp başını gidiyor...
kilo bildirimine gelince 83 oldum..yani 1,5 kilo gitmiş gibi...ama işte pek dikkat edemiyorum..
sabah haşlanmış yumurta,2 dilim tam bugday domates salatalık falan yedim..bakalım haftaya..
HAYALİMSİ TEBRİK TEBRİK ediyorum seni.Süpersin 1.5 kg cok cok iyi.Bak vermeye basladın.Devamı gelir.Ekmeklere veda...:46::46:

Bendende hep 500 gr 700 gr 800 gr gidiyor...Gitsinde nasıl giderse gitsin.Cikolataları yedim diye + olabilirim düşüncesindeydim ama cok şükür...Sporu hergun yapabilsem.Kızlar bugun yılbası.Hepinize mutlu bir yıl diliyorum.Seneye hayattan beklediginiz hersey sizinle olsun....İstediginiz kiloda fıstıklar olun inşallahhhhhh.
Âmin canım şu fıstık gibi olama dileğine 2 kere amin:34:

Ah aha 62yi hatta 6 lı rakamları görmeyelim 15 yıl oldu boyun kaç canım ben 1.68 60 kilo bana çok ideal oluyor allahım inşallah en kısa zamanda

Hava mükemmel güneşli ama ev berbat eşimi işe gönderdim temizlik yapacagım sonra yürüyüş inşallah kızlar şu İsveç diyetini sonuna kadar yapan varmı sonuç nasıl

Hava mükemmel güneşli ama ev berbat eşimi işe gönderdim temizlik yapacagım sonra yürüyüş inşallah kızlar şu İsveç diyetini sonuna kadar yapan varmı sonuç nasıl

Kolay gelsin canım.Bende aksama yemek hazırlıcam.Dün aksam misafirlerim vardı.Sabah gittiler :) .İsveci hiç bilmiyorum,diyet uygulamıyorum.Herseyden yiyorum.Uygulayan arkadaslar var cevremde,sürekliligi olursa verenler var.

saol canımm:))
herkese musmutlu yıllar,incecik sağlıklı bedenler dilerim:))

Evet canim ya..masallah 1.5 kilo gayet iyi tebrikler sana.

Âmin canım şu fıstık gibi olama dileğine 2 kere amin:34:

Ah aha 62yi hatta 6 lı rakamları görmeyelim 15 yıl oldu boyun kaç canım ben 1.68 60 kilo bana çok ideal oluyor allahım inşallah en kısa zamanda

boyum 1.62 canım 58 kilo olmak istiyorum ideal kilom 56 ama ben 58 olmak istiyorum:32:spora diyete devam:8:

Kızlar günaydın bugün sabah sırf size bilgi vereceğim diye :1: tartıldım yine 58 :14::14: yani tamam kilo almamışım ama veremedim de aslında regli olacak belki de ondan şişkinliktir ya d kendimi kandırıyorum:36::36: neyse sabah sadece mısır gevreği ve süt vardı sizde ne var ne yok:34:

Olsun canım ya.en azindan almamissin bu da bişey. Önümüzdeki hafta fazla verirsin siskinlik te olabilir

Back