Misafir ler daha çok kalacak lar mı canım tabi zor misafir varken diyet olmuyor ama dikkat etsen yinede veremesen de almazsın inşallahSelam kızlar fazla giremiyorum int.e evde misafir var ve geziyoruz.tabi bizim diyette yalan oldu.disarda mecburen kalorili şeyler yiyoruz gruba ayak uydurmak gerekiyo ben diyetteyim denmiyo. Bağırsaklarimda kac gündür calismiyo anlamiyorum neden.yarinli tartıldım dan pek umitli değilim.almiyimda kilo vermemeye raziyim
Keten tohumu hep duydum ama yemedim hiç ögütüyor musun canım yoksa Katar'dan aldığın halı ilemi kullanıyor sunGüzel arkadaşlarım ne yaptınız ben sabah tost yaptım tam buğdaydan doktorlar kepekli pek önermiyorlar diye mümkün olduğu sürece tam buğday alıyorum sabah kahvaltısı iyi olunca öğlene kadar hiç atıştırmalık istemedi canım yemekte yine ekmek yemedim gerçi pilav vardı kimi kandırıyorsam bende akşam ise köfte yedim çok az da kızartma ama regli gelecek galiba beni tatlıya saldırttı misket büyüklüğünde 2-3 tane tarçınlı kurabiye yedim şimdi ise zencefil biberiye sarımsak ve limon karışımlı çayı içtim akşam egzersizi ve uyku inşallah aslında 2 gündür yatmadan önce yoğurt yiyorum keten tohumlu çünkü çok çay kahve tüketimi kalsiyum eksikliği yüzünden gece bacaklarıma kramp giriyor Keten tohumlu yoğurt sindirim için çok iyi oldu ama tavsiye ederim hepinizi de öperim gene çenem düştü
darısı başımaGünaydın kızlarrrr....Misafirim var 30 dk rötarlı bildirim yapıyorum....72 kg....Cok mutluyummmmmm.