• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Kv geldik.Kv bize hadi bayatlamayan kurabiyeden yapta yiyelim dedi.Onlara 2 tepsi kurabiye yaptım.2 tane yedim.Kendi evimde olunca dikkat ediyorum.Kv olmuyor.Kızartma yemiyorum mesala onlar cok seviyor.Bugun sadece kırılmasın diye 2 dilim patates,4 köfte yedim....Bende seker hiç tüketmiyorum.Sahlep içtim 2 gün üst üste.O günden sonra sürekli cikolata istiyorum....Cokta yiyemiyorum,içim bayılıyor.
Haklısın KV de olunca öyle tabi haklısın benim KV de öyle yemeyince üzülüyor mecbur yiyorum bende hele annem

Herkese iyi akşamlar kızlar ben bugün kendimi çok şımarttım pazar kahvaltısında :17: ama evde temizlik vardı sonra umarım az da olsa gitmiştir akşam zeytinyağlı yedim ama maalesef ekmek gene kullandım 2 dilim falan 3-4 kaşıkta kavrulmuş makarna ve karnım davul oldu öfff:14: şimdi çay içiyorum canım çookkk tatlı istiyor çokkkk hem de şerbetli :56:ama kendimi tutuyorum oy ne zormuşş yatmadan önce son kez egzersizde yapayım başka birşey istemem:39:
Canım tarçın seviyor san ılık suya biraz kat iç tatlı kırizlerine iyi geliyor

ooo bakiorum muhabetler koyu misalıı kızlarr bu haftada fazla spor yapamadım biliosunuz :( kv kp geldiler bugun normal geçti isveç diyetini uyguluyorum sabah kahve haslanmıs yuumrta ögle akşam tavuk göüsünden çorba yaptım eşimede patates kızarması salata çorba köfte :) pilav güzldi ama suan açım ama yemicem :) bugun 2 günüm hadi hayırlısı salıya fazla vermiş olmuyourum bu hafta durdu kilo vermem ama ben pes etmem şu iveci dibine kadar uygulicam :)salıya 63.9 görsem çok güzel olur ayın 25 şine kadar 60 59 olucam bekle beni ocak 25

Son düzenleme:
Günaydın kızlar dün çok yedim balık salata ve tabiki ekmek annemlerdeydik baklava ve kabak tatlısıda vardı ama ben yemedim annem yapmış 3 tane erkek kardeşim var onların bogazları iyidir ben gıdınce hemen tatlı yaptırırlar bana puding yaptırdılar bana bende yedim çok kötü adet olucam canım tatlı istiyo hiçbişey kesmiyo yedim iste

ooo bakiorum muhabetler koyu misalıı kızlarr bu haftada fazla spor yapamadım biliosunuz :( kv kp geldiler bugun normal geçti isveç diyetini uyguluyorum sabah kahve haslanmıs yuumrta ögle akşam tavuk göüsünden çorba yaptım eşimede patates kızarması salata çorba köfte :) pilav güzldi ama suan açım ama yemicem :) bugun 2 günüm hadi hayırlısı salıya fazla vermiş olmuyourum bu hafta durdu kilo vermem ama ben pes etmem şu iveci dibine kadar uygulicam :)salıya 63.9 görsem çok güzel olur ayın 25 şine kadar 60 59 olucam bekle beni ocak 25
Inşallah canım maşallah azimlisin:46:

slm arkadaşlar..
ben bugün biraz daha dikkat edebildim..çalışıyorken kolay oluyo da..evdeyken biraz zor valla..neyse ben perşembe başlamıştım tam olarak 84.5 tum..bakalım yarın ne çıkacak..

merhabalar kızlar fazla giremiyorum nete yoğundum kayınvaldemi gezdirdim dünde yolladık evine. Ben daha önce isveç diyetini yapmıştım yürüyüşle beraber kaçamaklı 8 kilo verdim çok oldu ama daha sonra yapmaya çalıştım 3. günde pes ediyordum kesinlikle zayıflatıyor ve sonrasında da kilo aldırmıyor.

kızlar dün eşimle gidip aktardan sarımsak cayı aldık akşam kullanmaya başlayacagız eşiminde kilo problemi var bakalım faydası olucak mı deneyip görücez :) eve tartı girdiğinden beri sabah akşam kiloma bakıyorum psikolojim bozuldu sanırsam :18:

nasıl gidiyo isveçci kızlar melekbade 13 günde verdiysen 8 kiloyu çok iyı bi kilo tebrik edıyorum bende heveslendım sımdı bakalım kızlar ne kadar vercek

Güzel arkadaşlarım ne yaptınız ben sabah tost yaptım tam buğdaydan doktorlar kepekli pek önermiyorlar diye mümkün olduğu sürece tam buğday alıyorum sabah kahvaltısı iyi olunca öğlene kadar hiç atıştırmalık istemedi canım yemekte yine ekmek yemedim gerçi pilav vardı kimi kandırıyorsam bende:19: akşam ise köfte yedim çok az da kızartma ama regli gelecek galiba beni tatlıya saldırttı misket büyüklüğünde 2-3 tane tarçınlı kurabiye yedim şimdi ise zencefil biberiye sarımsak ve limon karışımlı çayı içtim akşam egzersizi ve uyku inşallah aslında 2 gündür yatmadan önce yoğurt yiyorum keten tohumlu:45::45: çünkü çok çay kahve tüketimi kalsiyum eksikliği yüzünden gece bacaklarıma kramp giriyor:14: Keten tohumlu yoğurt sindirim için çok iyi oldu ama tavsiye ederim:28::28: hepinizi de öperim gene çenem düştü:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Selam kızlar fazla giremiyorum int.e evde misafir var ve geziyoruz.tabi bizim diyette yalan oldu.disarda mecburen kalorili şeyler yiyoruz gruba ayak uydurmak gerekiyo ben diyetteyim denmiyo. Bağırsaklarimda kac gündür calismiyo anlamiyorum neden.yarinli tartıldım dan pek umitli değilim.almiyimda kilo vermemeye raziyim :(

Selam kızlar fazla giremiyorum int.e evde misafir var ve geziyoruz.tabi bizim diyette yalan oldu.disarda mecburen kalorili şeyler yiyoruz gruba ayak uydurmak gerekiyo ben diyetteyim denmiyo. Bağırsaklarimda kac gündür calismiyo anlamiyorum neden.yarinli tartıldım dan pek umitli değilim.almiyimda kilo vermemeye raziyim :(

canım evde yatılı misafir olduğu içinde tuvalet konusunda tedirgin olabilirsin..ben şahsen birisi varken tuvalete giremiyorum..kabızlık alıp başını gidiyor...
kilo bildirimine gelince 83 oldum..yani 1,5 kilo gitmiş gibi...ama işte pek dikkat edemiyorum..
sabah haşlanmış yumurta,2 dilim tam bugday domates salatalık falan yedim..bakalım haftaya..

Kızlar günaydın bugün sabah sırf size bilgi vereceğim diye :1: tartıldım yine 58 :14::14: yani tamam kilo almamışım ama veremedim de aslında regli olacak belki de ondan şişkinliktir ya d kendimi kandırıyorum:36::36: neyse sabah sadece mısır gevreği ve süt vardı sizde ne var ne yok:34:

Günaydın kızlarrrr....Misafirim var 30 dk rötarlı bildirim yapıyorum....72 kg....Cok mutluyummmmmm.:3::46:

Kızlar günaydın bugün sabah sırf size bilgi vereceğim diye :1: tartıldım yine 58 :14::14: yani tamam kilo almamışım ama veremedim de aslında regli olacak belki de ondan şişkinliktir ya d kendimi kandırıyorum:36::36: neyse sabah sadece mısır gevreği ve süt vardı sizde ne var ne yok:34:

Günaydın canım.Moralini bozma regl olunca kadınların dengesi degişiyor.Cok şişiyoruz.Sonuc olarak + bir durum yok...58 kg cok iyi.Boyun kaç?Kac olmak istiyorsun?

Son düzenleme:
Back