- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Aynen canım ya.o kafar sinirliyimki su an tatli krizim tuttu etrafimdakilere kok söktürüyorum.bi yanim ye kurtul diyo bi yanimda ya sabah tartida fazla cikarsan,kilo alirsan diyoiyi akşamlar kızlar kimse yokmu nerelerdesiniz nasılsınız benim canım çok tatlı istiyo ya napıcam bilmiyorum:18:
sağol canım bilgilerin için sen kaç kilosun salı günleri bildirim yapıyoruz
merhaba kızlar uzun bi süredir giremiyordum girsem de işlerden dolayı çıkıyordum bu aralar işlerimiz yoğun hepinizi tebrik ediyorum,azimli hatunlar :) benim durum pek iç açıcı değil evimize tartımızı aldık nihayet sabah akşam tartılıyoruzeşimde bende evlilik sonrası pek dikkat etmedik bir zamanlar 58 ler de olan ben artık 66 kiloyum
Kızlar iyi geceler nasılsınız?Ben dünü ve bugunu hastahanede gecirdim.Kalp atışlarım takip altındaydı.Serumlar filan.....Şimdi iyiyim.Yeni geldik hastahaneden.Hiç yemek istemiyorum.Cikolatayı yedim kızlar,hemde 2 paket.Koldanda ilac serum falan.Baskada yemek hiç yemedim...Yeni katılan arkadaslarımız var.Hosgeldin canım.HAYALİMSİ tebrikler canım,basarıcaksın......
Çok geçmiş olsun canım taktin kafana bak hasta ettin kendini.simdi iyi olana sevindim
canımm cumartesi bende başlıyorum alış veriş listesini hazırladım yumurta derken hergün ne yedini yaz canımmm :) bizede fikir olsun yasaklı şeyler ney
ooooo süpersin canım hedefin güzel bak ben verdim biraz vakitte hemen geçttti zaten biraz kaçamak yaptım bilerek diyetten sıkılmamak için marta kadar arda bilere ödülendiricem kendimi bi 5 kilo daha vericem abur cubur olmicak sonra bi 5 daha yine ödül 55 inmiş olucam :)lipton kayısılı çay aldım ondan içiyorum bakalım bagırsaklarım çalışcakmı spor yapamiyorum iki gündür biraz hasta gbiyim pltes yapicam yarım saat okadar kardio yapacak halim yok eşim hastaydı banada geçti galba biraz kırgınlık var akşam yemgim biraz baharatlı fıstık goflet çayyy ve galte hastayım istedimi yiyeyim ve sıkılmış portakal suyu gecede ıhlamur adaçayı demlicem bol limonlu :)
Sagol canım...Evet taktım içimde birikti içimi yedi yedi yine gözlerimi hastahanede actım.Dr böyle giderse pil takılcak dedi.No stres dediiiiiii.Dedi de.....
Merhabalar: isveç fena değildi metabolizmam yavaş olduğu için 5 kilo verdim ama isveçi tam olarak uygulayamadım çalıştığım için epey kural ihlalim var:26: şu an porsiyon küçültüyorum ve destek olarak içmek istiyorum marketten taze zencefil aldım bir tarif buldum onu uygulayacağım umarım yağ yakımını hızlandırır
Canlar iyi geceler.Bedenen,ruhen cok yorgunum.İyi bir uyku istiyorum....İyi geceler.Öpüyorum sizleri
Günaydın topiğin fıstıklari size gunaydin demeden gidemedim. Annemlere kahvaltiya gidiyoruz söz fazla yemicem :) dünkü çikolatayla savasimi ben kazandim :)
olsun yine ii canım bende o kadar falan versem die düşünüyorum inşallah olur :)
tamam canım iyiydi bugün spor yapamadım vakit yetiremedim ama yarın yapıcam sana şimdi bi sitede bulduğum ipuçlarını kopyalıyorum hemen akşamda et hşladım yanındada yağsız salata yedim 500 gr gitti bile :)
İSVEÇ DİYETİNDE NE YERİNE NE YENİLEBİLİR????
ISPANAK YERİNE MARUL, SEMİZOTU, MAYDANOZ, KIVIRCIK,
ET YERİNE TAVUK ,
BALIK YERİNE KONSERVE TON BALIK YAĞI SÜZÜLMÜŞ,
VEJETERYANLAR ET YERİNE MERCİMEK,1 ÇAY BAR. BİRAZ FAZLA(AMA GERCEKTEN YIYEMIYORSANIZ TERCIH EDIN)
PORTAKAL SUYU YERİNE ŞEKERSİZ LİMONATA,
SÜTSÜZ NESCAFE YADA TÜRK KAHVESİ FARKETMEZ.,
KIZARMIŞ EKMEK OLARAK ETİMEK...
BROKOLİ YERİNE,KARNIBAHAR......****ARKADAŞLARR BU ÖNERİLER ÇOK ÖNEMLİ****** & 1.& ÖGUNLERİNİZİ BÖLÜN(MESELA 2 YUMURTA VAR MENUDE 1 ER SAAT ARAYLA YİYİN) & 2.& . MEYVE OLARAK MESELA ELMAYI 2 YE 4 E BOLUN (GUN BOYU ISTEDIGINIZDE YIYIN) &3&..AKŞAM YEMEKLERİNİZİ 6.30 KADAR YEYİN FAKAT SALATANIZDAN YADA AKSAM MENUNUZDE NE VARSA ILERIKI SAATLERE BIRAZ AYIRIN( ÖRNEGIN SALATANIZDAN 3 4 KASIK YADA MEYVENIZIN YARISINIILERIKI SAATLERE AYIRINN) &4& COK ACIKTINIZZ KACAMAK YAPMAK YERINE DIGER OGUNDEN YEMEYE BASLAYIN.....& 5& İLK HAFTAYII KAÇAMAKSIZZ ATLATTINIZZ OZAMN 2.HAFTAYA 2 ADETT ELMAA EKLEYIN GÜNLERİ SİZ BELIRLEYIN.....GUNDE 2 FİNCAN BİTKİ ÇAYI İÇİNN(BENCE YEŞİL ÇAY TÜKETİN)....1 FİNCANINI AKSAMA AYIRIN 18.30 DAN SONRAYA YANİ.....SABAH ŞEKERİ İSTER KAHVEYE İSTERR OGLENE DOGRU AGZINIZA ATIN DIRENCI ARTIRIR.....HAŞLANMIS YUMURTA SEVMEYENLER TAVAYA YAGSIZ KIRSIN YUMURTAYII......
Elbette olur arkadaşım ben bile yaptıysam şu isveç diyetini başaramayacak yoktur çünkü ara öğün denen şeylere bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?