Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

mdemde sorun yok canım 2 haftadır aynı kilomdayım yarın sabah içmeye başlasam mı belki dokunur faydası yaa kilo vermeye başlarım

ben de hergün öğlen et yemeye çalışıyorum tavuk haşlayıp tavklu salata köfte yada tonbalıklı salata sandiviç.. akşam çorba ve seze yemeği. DÜn eşime palamut yaptım doktorum daha az yağlı balıkları tercih et dediği için alabalık pişirdim kendime bugünede fırında karışık sebze var karnıahar kabak biber patlıcan bakalım direniyoruumm.. Kİlo vermeye çalışırken sadece yememek yapmamız gereken maalesef dengeli beslenmek yiyecek taşımak ara öğün hazırlamak

selam herkese
ben bu gün sabah:1 haşlanmış yumurta 1 domates 4 zeytin 2 dilim kepek ekmeği yarım kase meyveli yoğurt yedim yanında şekersiz form çay içtim
ara öğün olarak: 3 adet form bisküvi ve elma yedim
öğlen:1 simit 1 ayran
akşam:5 yemek kaşığı türlü 5 yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt yedim
ara öğün olarak:3 adet form bisküvi 1 bardak ılık süt içtim
bütün gün bol bol hareket ettim ve yaklaşık 1 saat hızlı yürüyüş yaptım
henüz 15-16 yaşındayım bu yüzden yediklerimi fazla kesmek istemiyorum o yüzden herşeyden yiyorum her öğüne mutlaka bir protein ekliyorum daha çok spora ağırlık veriyorum .zaten 79 kilodan 68 kiloya düştüm 50-55 kilo olmak istiyorum

ya öylede çalışan insanlarız doymuorum :) birde akşamları ben kursa filan gidiorum yemek düzenm allak bullak oluyor geçen sene daha çok göbeğim vardı şimdi kalanını vermek istiyorum ama sor nasıl erittin diye hiç anlamadım nasıl eridiğini bi ara 9 karışım çaylardan içtim oda olmadı durum vahim yani :) bende diyetisyen düşünüyorum eğer kendime zaman ayırabilirsem sen yinede paylaş listeni bakalım neler varmış canım :)

Cnm benım aksamları evde hazırlanmıs hafıf seyler yada dıyet bıskuvı ya da ayran tuketebılırsın.Diyetisyen ıyı bır uygulma ama bu surecte motıvsyon cok onemlı.Valla kıslar cok sıkılıyorum yanı bız neden veremıyoruz rahatca anlamıyorum.Seçildik mi biz ya:)
Dun aksam dısardaydım ve esımle orta pızza menu yedım eve geldık az yaglı patates kızartma ve patlamıs mısı ryedım
ÇOOOOK pişmanım işte bazen diyet yapıyorum fikrine kapılmak bile insana yedirtiyor
Azmimizi kaybetmeyelimmmm.

bugün bana birisi yine hamile misin dedi iki hafta önce aynı olay yine olmuştu. ben de yooo sadece şişkoyum diyorum:) sanki üzerlerine vazife gibi. ben de diyete başlayacağım ve buraya yazmaya çalışacağım belki işe yarar. sizlerden feyz alırım. 75 kiloyum.1.65 boyundayım. fazlaca göbekliyim bunu eritmem lazımmmmm

Cnm hosgeldın benım gıbısın bende temmuz ayında 163 cm boy 75 kılo ıdım ekım1 e kadar 69 a yaklastım ama devam kendını sıkmıyorsun aklına bızı getırıyorsun:)

kıslar gunaydın tartıya sabah umutsuzca bır cıktım 68.3 dedı yanı aslında tam dıkkat de edemedım ama 500 gr gıtmıs ve motıvasyonum arttı:)
darısı sızlerın basına oglen proteın agırlıklı beslenmeye yogunlasıp aksam domate salatlık peynır yıyım dıyorum sızce?

canım bak benimde kocaman bi göbeğim vardı saklamak için neler çekerdim 75.5 kiloydum bende 4ayda 62ye indim diyetisyenim yardımıyla belimden tam 10 cm incelme oldu daha sonra yazın tatildi bayramdı 5ini geri aldım ama belim hiç kalınlşmadı hatta şimdi daha da ince göbeğim eridi ben şaşırıyorum eminim sende yaparsın bu arad benim boy 1.60 hoş geldinnn

Günaydın kızlar hepimize kolay gelsin.Daha öncede yazmıştım topige....Ben 75 kiloyum 173 boyum var.Evlendikten sonra ve kullanmış oldugum ilaclarla 86 kadar cıktım.(bekarlıkta 63 kiloydum)Diyetisyen yardımıyla 77-78 arasında gelip gidiyordum.Kendi azmimle 3 kilo daha gitmişti 75 kiloyla size katılmak istiyorum.Bugun yediklerim;Sabah 6:30 da 4 bardak su yarım saat eliptik bisiklet kullandım 7 de kahvaltı 1.5 milföy 1 küçük boy yumurta,3 adet zeytin,salatalık,1 dilim peynir....Ben kendimi ne zaman sıksam kilo hiç veremiyorum,herseyden ama ölçülü yiyerek zayıflamak istiyorum.Bakalım ne olcak??

Son düzenleme:

yeterince kendimi tutmaya çalışıyorum ama nafile :) bencede azimli olalım benimde erkek arkadaşımda göbek var gerçekten karşıdan bakıldğında hoş durmuo
inş başarılı oluruz ben diyetisyene gitmeye kararlıyım :)

ben de aynı duyguları paylaşıyorum ben 1,72 boy 65 kiloyum ama yinede o göbeğim ve basenim inanılmaz derece çıkıyor hem basenim hem göbeğimi böylee bıçakla kesesim geliyor hiç hoşuma gitmiyor ama o göbekte sinirlendiğinde daha fazla çıkıyor sanki inat yapıyormuş gibi düğüne gidicem elbise giyiom normal pijamalarımlayken çıkmayan göbek elbisede pörtlüo delirdikçe ayna karşısında ben sanki daha çok çıkıormuş gibi geliyo

harikasın peldaplt =) benim de bugun 10.gün 73.4cıktım tam 2.8 kilo gitmiş çok mutluyum=)

ama kızlar bir sıkıntım var ve hergün tuvalete çıkamıyorum ben.dıyetısyene gittiğimde dyetisyenin en dikkat ettiği şey hergün gün aşırı tuvalete çıkmam olmuştu. bi hal çare söyleyin kızlar ne yapabilirm her gün tuvalete çıkabilmek için siz neler yapıyorsunuz??

Yeteri kadar su içmiyor olabilirsin.Günde 2 litre su iç canım.Sabahları kayısı kaynat hem kendini ye hem su iç....1 hafta hergün 1 bardak kefir içmeni öneririm.Metobılizmayı cok guzel calıştırıyor,bagırsak hareketleri geri geliyor.Şimdiden kolay gelsin.

mrb kefir olarak markette satılan hazır kefilerimi kulanıyosunuz yoksa kefir mayasıyla sütü mayalayıpmı yapıyorsunuz ?

Marketlerden hazır alıyorum canım.Sade olanı tercih etmelisin.İçindekilerde kefir kültürü var yazcak

Günaydınnnlarr cok mutluyum bugun sabah tartıldım 74.5 kiloyum.500 gr gitmiş.Dün misafirim vardı yazamadım.Öglen bir kase yogurt,1 tabak karısık sucuklu kereviz yedim.Aksam fırında tavuk,yogurt,yarım kase pilav yedim.Bol roka ve karnabahar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…