Kızlar bende varım boyum 1.71 68 kiloyum 50 kilo olmam lazım hergün buraya ne yediğimi yazarım
benimde 10 kilo fazlam var kızlarrrrrrnasıl gidecek bu kilolar yardımm lütfennnnnnnnnnnnnn valla varya bir diyet listesi olsa adam akıllı uygulanmış aç kalmaya hazırım göbeğimden çok çekiorum
hergün tartıldın mı canım:) ben haftada 1 tartılıyorum ama 13 gündür 67de sayıyorum yaa napmam lazım hergün jillian michaels yapıyorum sabahları halbki moralim çok bozulduu
Anladim canim sadece sabahlarimi iciyorsun?
CNM cok sevındım ya masallh anlatsana nasıl gıttı
nazlı ben sabah ve öğle yemekten önce,gece yatmadan önce içiyorum. önceden de bahsettim bal koymuyorum ama kokusunda tiksindiğim için,bir çay kaşığının ucu kadr azcık çikolata yada bal alıyorum hemen ağzıma=)
Ne kadar zayifladin? Bende iciyorum sabah ve aksam bir ayda 2 kilo veriyorum cok az
Arkadaslar merhabalar,
Temmuz ayından bu yana kılo verme surecındeyım.Tiroıd hastası oldugum ve acgozlu oldugum ıcın:)ancak 5 kılo verdım dıyetısyen destegı ıle ancak yaklasık 1 aydır pes ettım. Bugun işe giderken dolabımda kıyafetımı arıyordum ve esimle ilk yuzyuze tanısrken gıydıgım kıyafetımı gordum ve içim burkuldu.Zaten 5 kılo vermıstım neden olmasın bı 10 kılo dedım ve sız sevgılı arkadaslarıma katılmak istedim:)Aynı zamanda dıyetısyene tekrar gıtmeyı dsunuyorum (15 gun sonra baslıycam).Paylasalım bıldıklerımızı yazalım ve eskısı gıbı kendımızı mutlu gusel ve saglıklı hıssedelım dıyorum.Ne dersınız?
moral bozmak yok veveya, halledebilriz biliyorsun biz kadınlar nelerin üstesinden gelmiyoruz. bence harika birşey yapıyorsun kilo kaybın olmasa da vücudunda değişim mutlaka vardır jillian michaels yapıyorsan,ben hayatımdan tatlıyı çıkardım (tatlı canavaryımdır aslında),spor yapmaya vaktim olmuyor ama bugünlerde hayatım biraz hareketli. bence çok güzel sonuçlar alacaksın,bir de şu var kilo ne kadar fazlaysa o kadar çabuk gidiyor başta biliyorsun,sen kaç kilosun?
canım bişi diyimmi mesele spor diyetisyen falan hiç bişi değil mesele şu ağzımızı tutmak :) inan bende bir çıktım pir çıktım nefes alamaz hala geldim. ama c.tesi çok büyükk bi karar aldım kesinlikle vericem dedm c.ts
73 tüm şimdi yani pazartesi 70 kilo 500 gr mım düşün 1 ay sonra nolcak şu ağzımızı tutmamız lazım artı senin troidtin var sakın sakın yeme sağlığında zarar görür aman arkadaşım artık psikolojini kendini yememeyi kabullendir
ben 67 kiloyum canım diyete başladım 14gü önce yine aynı kilodaydım bu 2 hafta diyet yapmasam billahi 68 olurdum o kadar çabuk oluyorum kiloyu.. ben de tatlı hiç bişey yemiyorum. Sirkeli suyu 4 yıl önce denemiştim bidaha denemedim korktum bi zararı olurmu ki diye yumurtalıklara olur demişlerdi bi ara:18:
bugün 5.günüm 1.7kilo nazlıcım=) yukardada anlattım ama buraya da yazayım.Sbah ve öğle yemeğimden önce ılık suya 1yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum. aslında bal da konuluyo ama ben sirkenin kokusundan dolayı (kokuya çok hassasım) suya hemen içip bir çay kaşığının ucu kadar bal yada çikolatayı ağzımın tadı değişsin diye hemen ağzıma alıyorum,çok az miktar ama belirteyim özellikle. Tatlı anlamında hiçbirşey yemiyorum. Sbah 1dilim kepkli ekmek ve normal kahvaltı yapıyorum(çay şekersiz),öğlen bir tabak dolusu çorba içiyorum.akşam ekmek pilav yemıyorum ne yemek varsa yiyiyorrum ama 7den sonra yemek yememeye özen gösteriyorum. aksam 9-10gibi bi meyveyle günlük yemek kapasıtemı dolduruyorum. ama yalan olmasın kahvaltı ogle aksam yemeklerı arası karnım acıkıo ve ben mesela 1adet mandalın yıyıyorum,yani acıkınca meyve yıyıyorum. ve günlük 2litre su içmeye özen gösteriyorum. Bilgisayar başında birşeyler içmeyı sevdiğimden sabah türk kahvem vardr sekersiz, öğleden sonrada yeşil çay içiyorum ara öğünde. Benim birgünüm böyle geçiyor nazlıcım=) verebilirsin kilo,mutlaka yanlış yaptıgın birşeyler vardır.
Sormak istedigim her seyi yazmissin canim saol hemen hemen ayni sekilde besleniyoruz ama ben oglen icmiyorum yarindan itibaren oglenleride icmeye
Baslicam bakalim nasil olacak
merhaba ben bu gün yediklerime hiç dikkat etmedim ama yarın söz dikkat edecem fakat 1.5 saat yürüyüş yaptım
canım bişi diyimmi mesele spor diyetisyen falan hiç bişi değil mesele şu ağzımızı tutmak :) inan bende bir çıktım pir çıktım nefes alamaz hala geldim. ama c.tesi çok büyükk bi karar aldım kesinlikle vericem dedm c.ts
73 tüm şimdi yani pazartesi 70 kilo 500 gr mım düşün 1 ay sonra nolcak şu ağzımızı tutmamız lazım artı senin troidtin var sakın sakın yeme sağlığında zarar görür aman arkadaşım artık psikolojini kendini yememeyi kabullendir
GÜNAYDIN CANLAR
Kıslar çalıştığım için erkenciyim.Dün aksam 1 karnıyarık ve3 kasık bulgur pilavı yedim.
Regl oldugum ıcın kucuk eklerden yedım 2 adet ve 6 tanede kestane.
Dun sekerı ve ekmegı bıraktım o yuzden mutluyum.
Sabah;1 dilim peynır 2 adet ızgara sosıs 1 adet zeytın yedım.
Evet belkı tam anlamıyla uymuyorum ama mıktarlarım bayagı azaldı.
Yavas yavas baslıyorum kıslar.Sizde lutfen acıktgınızda aklınıza bızı getırın ben sızı getıryorum:)
18de basladık 1 hafta sonra tatılcaz unutmayalım:)
harikasın peldaplt=) kestane konusunda dikkatli olmanı öneririm çünkü çok kalorili. ben sabah kahvaltısında kendimi çok kasmıyorum açıkçası gün içinde yakılabiliyor ya oyüzden,bir de kahvaltı yapmayı çok sverim,normalde bir dilim ekmek yiyiyordum ama bugün iki dilim yedim sucuklu yumurta yaptım bi de=) kendimi ödüllendiriyorum anlıcağın=) bugün 6.günüm ve 1.9kilo gitti=) anneme de başlattım dün sirkeli su olayına annem de şaşırdı açıkçası bugün tartıya çıktığında çünkü uzun zamandır 100gram bile veremiyorken ilk günden 500gram gitmiş =)
bende bişey yerken sizi düşünüyorum kendimi size karşı sorumlu hissediyorumm yaa ooff=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?