• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

spor kardeşim nerde :D ben başlamak istyom seçil seçil seni bekliom açıp başlıcam yapmaya bide akşam yapicam bide 00 mekik gece yatarken eheheh D

Selam canım eve yeni geldim sayılır arkadaş çağırdı okul çıkışı oraya gittim anca evdeyim.Bugün spor yapamadim ama baya yürüdüm dışarda. Gözümden uyku akiyo sabah baya erken kalktim

Full Plyometrics ve Kardio Antremanı - YouTube 23 dk yaptım zorlamayın dio agır kardio sporu haftada 2 gün yapilio ben hergün 1 defa bunu yapıcam kızlar deneyin secilsecil yaptım ama 1 satt yapamadım çok zor terledim aşırı terleten oşortmanları giydimm su oldu vucudummmmm ayhh

Ben 16 dakika yapmıştım canım ama bugün her yerim ağrıyo yarın 1 saat yapmaya calisicam bakalım yapabilirsem baayaa zorluyo

canım benim bende sporum yaptım ama busefer eksiz tam yaptım ama bacaklarım acıo yarıda kaldım akşam tamalıcam ısınıp gecede 200 mekik

Supersin canım ya keşke bende yapabilseydim doktora gidince herşey kaldi ama dışarda yürüyüş yapmış oldum bu da biseydir dite kendimi avutiyim

Cok tesekkür ederim canım.Kuzenim daha cok genc cuma günü bypass olcak.Cok moralim bozuk.Bypass'ı vücudu kaldırabilcek mi bilmiyoruz....Topik hareketlenmiş 100 gr alanlar....veren gülcan ve benim sanırım.Hepiniz sporu iyi yapıyorsunuz artık mekik sayıları süperr.Hepinizi tebrik ediyorum.Ben ara ara girmeye calışıcam.Kafamı dagıtmam lazım.... :(

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin, Allah yardımcınız olsun

Supersin canım ya keşke bende yapabilseydim doktora gidince herşey kaldi ama dışarda yürüyüş yapmış oldum bu da biseydir dite kendimi avutiyim

canımm yahh bende ilk başta acıdı hala acıorrr ama yaptıkça alıştım dert etme yürümüşsün hemde bugun erkencisin dışarıda çıkosun mecburi ev işi falan mecbur sarkıyo amaaaa bida olmasın falan dermişim :52: bak ben senin bi yazından etkilendim kendime 1 saat spor zorunlu yapıcam dedin onu okuduktan sonra yürüme bandına başladım ve ardın kardio 1 saat yapamıyız 1 2 hafta o spora alışmalıyız çünki hoca dior haftada iki gün yapılması gerekio ben yarım satt sabah akşam yapıom oluyo zorlamak yok oldu kadar şimdi 300 mekik çektim öldüm yazayım dedim eşime dedim spor hocasımı olsam gülüoo hadi canım hemen açalım biyer dio tabi orda dalga geçtini anladım cevap vermedim hırsımı mekikten çıkarttım eheheh :56: yarın lapaya başlıyoruz dimi

Son düzenleme:
yeni evliliklerde böyle oluyor demek ki :) biz cok fazla abur cubur yemiyoruz aldıklarımız günlerce bekliyor dolaplarda anca aklımıza gelirse ama kuruyemiş tv bakarken iyi gidiyor :) tatlı,kek vb fazla tükettik sanırım 2 aylık evliyim ben sizin ne kadar oldu cnm ?

yeni değil canım 4 sene oldu evleneli 3 yaşında bi oğlum var 24 yasındayım

kızlar çaylarla ilgili bilgiler verdiğiniz için çok teşekkür ederim dün aldırdım içtım bende akşam spordan sonra yeşilçayın içine tarcın çubuğuda koydum ooh mis gibi oldu tadı damağımda kaldı

Evet kızlar pazardan itibaren uyguladım sporum işe yaradı 69 70 kiloydum suan verdim kilo geçen hafta 2.200 yani 67 .500 olmuştum bugun tartıldım :d 67 hatta66.8 diyeyim size yuppi

süpersin canım azmine ve sana maşallah diyorum nazar değmesin hep böyle devam et ınşallah okadar uğraşıyosun tabiki kılo vereceksin

kızlar mekik çekerken karnınızı içeri çekiyomusunuz ebru şallı diyoya hep karın içeri kaburga kapalı kürek kemiğine kadar kalkıyorum ve sıkıştır al nefes ver al nefes ver ezberledim yahu

Günaydın kızlar yeni uyandim..topigimin fıstıklılari hepinize az kalorili bol sporlu günler dilerim.

canımm yahh bende ilk başta acıdı hala acıorrr ama yaptıkça alıştım dert etme yürümüşsün hemde bugun erkencisin dışarıda çıkosun mecburi ev işi falan mecbur sarkıyo amaaaa bida olmasın falan dermişim :52: bak ben senin bi yazından etkilendim kendime 1 saat spor zorunlu yapıcam dedin onu okuduktan sonra yürüme bandına başladım ve ardın kardio 1 saat yapamıyız 1 2 hafta o spora alışmalıyız çünki hoca dior haftada iki gün yapılması gerekio ben yarım satt sabah akşam yapıom oluyo zorlamak yok oldu kadar şimdi 300 mekik çektim öldüm yazayım dedim eşime dedim spor hocasımı olsam gülüoo hadi canım hemen açalım biyer dio tabi orda dalga geçtini anladım cevap vermedim hırsımı mekikten çıkarttım eheheh :56: yarın lapaya başlıyoruz dimi

Bugün lapaciyiz canım hemen kalkıp lapami koyuyorum ;) hayırlı ugurlu ollsunnn... ;)

Sekedac valla baya zorluyo kardio çalışması ama faydasi oluyo belli.ben koşu bandinda 1 saat yürüyüş yapınca bi yerim agrimiyodu.bunda her yerim ağrıdı ve süper yoruyo.kaslari müthiş çalıştırıyo anca 16 dakika yapabildim bugün devam faydası olucak eminim canım azmine hayranım sakın bırakma canım

günaydın arkadaşlar..
ben dün akşam yine kaçırdım offf spora vaktim yok..ama sabah yinede düne göre 400 gr aşagıdaydım..
bu sabah kahvaltıda 1 dilim tam bugday,yumurta 3-4 zeytin biraz peynir yedim..iyiydim yani..az sonra da 1 elme yicem..bakalım..akşam kaçırmasam aslında süperde..okuldan gidince çok acıkıyorum..

günaydın arkadaşlar..
ben dün akşam yine kaçırdım offf spora vaktim yok..ama sabah yinede düne göre 400 gr aşagıdaydım..
bu sabah kahvaltıda 1 dilim tam bugday,yumurta 3-4 zeytin biraz peynir yedim..iyiydim yani..az sonra da 1 elme yicem..bakalım..akşam kaçırmasam aslında süperde..okuldan gidince çok acıkıyorum..

canım asıl akşamları yemiyceksin ben mesela akşam sadece corba ıçıyorum 1dilim ekmek salata 1 kaç saat sonrada 2yk yoğurt 1galeta yeşilçay içebilirsin bizim kızlar türk kahvesi içiyolar sade tok tutuyomuş bi dene istersen bende bol bol su içiyorum ayrıca evınde ınternet varsa bilgisayardan açıp spor yapabilirsin

Allah razı olsun canım ettiğin dualar için inşallah Allah sanada nasıp eder ıstedığin zaman hayırlı sağlıklı bir bebek

günaydın arkadaşlar..

Bi de kacirmasan kav kilo vermis olacaktin 400 gram süper canım tebrikler;) benimde bugün tartimin pili bitti:( tartilamadim sabah hemde lapa yaptigim gün yani :(

Back