Haklisin canım silkelenmek lazım. Kahvaltida kendimi frenledim fazla yemedim simdi koşu bandinda 1 saat yürüyüş yapicam.saat 3.30 gibide caglanin dediği sporu yapmayi denicem. Bide yemek yapmam lazim ispanak ayiklicam daha işim çok bugün
Ben hergün supurmuyorum canım ama evi topla yek yap.bizde de camasir hic bitmez yıka kurut ütüle katla yerlestir kabus gibiben evi topla süpür hergün süpürüorum :S benim bi çocuğum var ama bi tanede büyük çocuk toz al topla yemek te yapicam aksma :S yoruldum bende baya iş çok yapan yok ehhehe
tatlım aynen aslında ınsan hepsınıd eyıyemıyor:)baya iyiymiş bu liste benim normalde yediklerimden daha fazla şey var kolay gelsin canım gitsin kilolar
kızlar kahvaltı 2 saltalık bir beyaz peynir 2 zeytin 1 dilim beyaz ekmek iki banım sucuklu yumurtaamma şimdi o zor sporu yaptım sudan ter oldum ikigündür yapiorum bu hafta alışım ona bacaklarımdaki hamlık gitsin sabah akşam yapicam ve yürüyüz normal tempota vede yüzme inşallah tabi bugun birini daha kattım kadroya yan komşum :d o biraz kilolu ama biz onla yapıcaz inşalah bana yeşil çay içmeye çagrcam onu birazdan :d yürüyüşüde bu soğukta yapicaz inşallah sizler neler yapicaksınız bu akşam sade salta yerim çünkü sucuk yedim azıcık onu atmam lazım bide bu aksam ablamlar gelicek kestane yapıcam onlra giya kimse gelmicekti ama ben yemicem hem kızmla ilgilencem onlar kestanyi bitirene kadar sonra oturup yeşil çay içicem içtikçede alıştım bu güzel çaya kızlar bu hafta çok pis rakiplerim var 1 2 kilo vericem allhın izniyle seviom hepiniz tempo hadii
birazdan onu denicem ben bu sporda yarım bıraktım eger devam etsem terden ıslanırdı yerler feci ter attırıo ben bukadar teleyip ve bukadar canım yanmamıştı kas olarak 1 sat kaslarım sızladı çalıştı her yer çalişio eger devam ettseydim ne olurdu zaten dioki yorunlca düğmeyi kapatın sonra devam edin tamamen kalbe göre yapılmış spor ama dedinide denicem canımm kuzilerle iddaya girdik sporu daha çok yapıcam bu hafta 1 2 kilo verip 4.5 kilo vermiş olurum iki kilo daha ayhhh neki yani benim için link olarak yaptının videosunu atarmısın canım benimm
tatlım azmine hayranım hadi bakalım süpersın:)
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
Jillian Michael's 30 day shred level 2 - YouTube
Jillian Michaels - 30 day shred - Levels 1, 2 e 3 - Legendado - YouTube
bunlar canım yeni gireildim nete kusura bakma kolaylar gelsin vericeğinden eminim hırs güzel şey
Günaydın kızlar bu hafta hiç kimse için iyi geçmedi anlaşılan benim içinde öyle verdiğimiz yada aldığımiz kilolara bakıp değerlendirme yaparız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?