Bu hafta heddf koyd bende 1-1.5 kilo verme niyetindeyim arayi kapatmam lazim 76 lari gormeliyim
oooo dahada hırlandım kahveylemi başlasaydımgüne süpersin beni bi okdar da heveslendirdin şimdi biraz sabha sporu ip atlım 20 dk sonra güzelbi kahvaltı gel sende birlikte yiyelim bacım
Süper olur canım aksamlari cok az yicem kahveyle geçiştirme niyetindeyim valla.virazdan oglusumu okula götürecem ordanda pazara.bol bol sebze alicam.spora yetisirsem yapicam.ama hedefimi yukselttim ve günde bir saatten fazla yurucem umarım basarabilirim
çook moralim bozuldu bu kadarını beklemiyodum 400 gram almışım ya inanamıyorum 63.8 di geçen hafta bu hafta 64.2 geldim yuuuh yani bana sadece 2gün yedim 5 gün boyunca deli gibi spor yaptım yinede sonuç bu
bozma moralini hırslan bak bizede neler oldu ama hırs bu hafta 1.5 2 kilo vericem ben okdar iddalıyım diorum sende katıl hadi
sağol canım desteğin için ama okadar sporun üstüne böyle olunca moralim bozuluyo haliyle
çok ama çok kötüyüm..81 ile doğum yapmış biriyim..69 kiloya kadar indim..ama kızım 7 yaşında ve ben 83 kilo oldum..çok ama çok çirkinleştim..yazdıklarınızı okuyarak biraz hırslandım..ben de bugün öğlen itibariyle başlıyorum..yanlız ben çalışıyorum..iş yerinde ne çıkarsa onu yicem ama okuduklarım kadarıyla ekmeği azaltıyoruz..lütfen destek olun..beni de ekleyin listenize...boyum 164..
günlük yediklerim sabah 2dilim ekmek 2dilim peynir 5tane zeytin şekersiz çay az pekmez ara 3tane diyet bisküvi 1tane meyve öğle 6yada 8 y.k. Sebze yemeî genelde2yk yoğurt 2dilim ekmek ara 3tane diyet bisküvi 1tane meyve akşam 1kase çorba 1dilim ekmek ara 1galeta 2yk yoğurt diyetisyenin listesı ve buna uyuyorum salata var ama yemiyorum bıktım salat yemekten bu listeyle 15 kilo vermiştim ben ama şımdı veremıyoruum
sağol canım desteğin için ama okadar sporun üstüne böyle olunca moralim bozuluyo haliyle
çok ama çok kötüyüm..81 ile doğum yapmış biriyim..69 kiloya kadar indim..ama kızım 7 yaşında ve ben 83 kilo oldum..çok ama çok çirkinleştim..yazdıklarınızı okuyarak biraz hırslandım..ben de bugün öğlen itibariyle başlıyorum..yanlız ben çalışıyorum..iş yerinde ne çıkarsa onu yicem ama okuduklarım kadarıyla ekmeği azaltıyoruz..lütfen destek olun..beni de ekleyin listenize...boyum 164..
ooo baya iyimiş canım bikere verdiysen bu demmeki vücudun bu tempyla verir ama kaçamak yaptınmı :S yapınca verilmiyor bide düzenli tuvalte çıkabiliomusun canımm
diyetisyene giderkende kaçamak yapıyodum canım ama yinede veriyodum daha temmuzda 59 kiloydum geri aldım tuvalette belli olmuyo bazen düzenli hergün bazende 2 3 gün çıkmadığım bile oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?