Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

bugun tartıldım 67.8 çıktım salıya 65.3 2 1 olamam lazım garam bile eksilsem bu haftaya göre kardıyım kuzenlerle iddaya girdikkk bu hafta ben onları heveslendirdim spora söz verdik kim verirse güzelhediye alcaz

owww canım iyiymiş bu ama gerçekten zor bende yarından itibaren jillian michaels yapıcam o daha güsel ve kolay bence tavsiye ederim 3 levelden oluşuyo 30 günlük 10 gün olarak yapıyosun levelleri :)

ehh işte ne iyi ne kötü diyelim canım. ahhhh o pisikoloji yokmu bende sıkılıyım yemeğe saılıyorum bu hafta fenaydı hemen toparlanmamız lazım

Selam kızlar 2 gündür yoğunluk tan giremedim bi türlü. Bol kalorili bir haftasonu geçirdim. Ama silkelenip kendimi topluyorum ve yarin kaldigim yerden devam

owww canım iyiymiş bu ama gerçekten zor bende yarından itibaren jillian michaels yapıcam o daha güsel ve kolay bence tavsiye ederim 3 levelden oluşuyo 30 günlük 10 gün olarak yapıyosun levelleri :)

Bende acil bişeyler yapmalıyım saldim kendimi hemen toparlanmaliyim

birazdan onu denicem ben bu sporda yarım bıraktım eger devam etsem terden ıslanırdı yerler feci ter attırıo ben bukadar teleyip ve bukadar canım yanmamıştı kas olarak 1 sat kaslarım sızladı çalıştı her yer çalişio eger devam ettseydim ne olurdu zaten dioki yorunlca düğmeyi kapatın sonra devam edin tamamen kalbe göre yapılmış spor ama dedinide denicem canımm kuzilerle iddaya girdik sporu daha çok yapıcam bu hafta 1 2 kilo verip 4.5 kilo vermiş olurum iki kilo daha ayhhh neki yani benim için link olarak yaptının videosunu atarmısın canım benimm

Son düzenleme:
Bende acil bişeyler yapmalıyım saldim kendimi hemen toparlanmaliyim

bak canım bu hafta toparladım pazardan kendimi 400 kl aldım toplamda sabahtan akşama yediklerimle hesap yaptım nerden baksan 500 600 kl yaktım buda heves olsun daha misafir falan yok verdikçe kendme ödül olarak çagırıcam yoksa kötüye gittim ne gidicem nede gelincek bi kilo vermem lazım bu hafta hadi sanda güvenim atalım kiloları su dedimiz sporları bi dende hangisi istersen onu yap bende denicem çağla demirin dedi sporu

valla kızlar ben anlamam bu hafta bu kilolardan 1 2 kilo gidecek

Son düzenleme:
Guzelimm..........73.8
Yagmurum24....68.4
secılsecil.............77.9
çaglademir.........65.3
sekeda..................67.5
cicimmm..............65
ddem89................63.8
gülcan32..................74
melekbade..............69
peldaplt...............69.1

günaydın kızlar haftasonu hiç iyi geçmedi fazla yedim ama bakıyorumda herkes aynı şeyi yapmış inşallah bidaha yapmıycaz ya ben başka yerde kendimi tutamıyorum evde tutuyorum 2gündür annemlerdeydim tutamadım yani

Günaydın canım bende cok yedim.Dün yarım saat yürüyüş,bugun 6 dan 7 ye kadarda 1 saat eliptik bisiklete bindim.Aldıgım kalorileri bu sekilde yaktıgımı düşünüyorum.Yarın tartıda ne cıkcak bakalım?

ben sporda yapamadım canım ya ayrıcada maşallah eliptik bisiklete iyi dayanmışsın 1saat ben yarım saat zor dayanıyorum

Haklisin canım silkelenmek lazım. Kahvaltida kendimi frenledim fazla yemedim simdi koşu bandinda 1 saat yürüyüş yapicam.saat 3.30 gibide caglanin dediği sporu yapmayi denicem. Bide yemek yapmam lazim ispanak ayiklicam daha işim çok bugün

Sporu tok karnına mı yapıyorsun?Yemek yedikten sonra 3 saat sonra yapabiliyorum ya da sabah ac.

Benim için farketmiyo.sadece yeni yemek yemis olmiyim yeter canım. Oglen bisey yemiyorum

Bu hafta tempo düştü.Katılım,motivasyon azaldı...Haydi kızlar yarın büyük günnnn.Öglen hiç mi yemiyorsun?Ben yemedim mi tansiyonum düşüyor,alıştıgım için sanırım.

Bu hafta tempo düştü.Katılım,motivasyon azaldı...Haydi kızlar yarın büyük günnnn.Öglen hiç mi yemiyorsun?Ben yemedim mi tansiyonum düşüyor,alıştıgım için sanırım.
Genelde yemiyorum canim bazen oğlumun kahvaltidan kalan yiyeceklerini yiyorum kalmasin diye bazen de kahveyle gecistieiyorum.bu hafta herkes kacamak yapmış galiba onun için kimse katilmiyo.benim bu haftam kacamakli gecti umidim yok bu hafta verebipcefimden ama yilmak yok.bu hafta boyle olsada onumuzdeki hafa topliyalim kendimizi verelim kilocuklari yuruyusumu yaptim 1 saat yürüdüm iyi geldi simdi yesil cayi içiyorum. Kiraz saplı aldim bugün onu deniyorum tadi güzelmiş

kızlar kahvaltı 2 saltalık bir beyaz peynir 2 zeytin 1 dilim beyaz ekmek iki banım sucuklu yumurta amma şimdi o zor sporu yaptım sudan ter oldum ikigündür yapiorum bu hafta alışım ona bacaklarımdaki hamlık gitsin sabah akşam yapicam ve yürüyüz normal tempota vede yüzme inşallah tabi bugun birini daha kattım kadroya yan komşum :d o biraz kilolu ama biz onla yapıcaz inşalah bana yeşil çay içmeye çagrcam onu birazdan :d yürüyüşüde bu soğukta yapicaz inşallah sizler neler yapicaksınız bu akşam sade salta yerim çünkü sucuk yedim azıcık onu atmam lazım bide bu aksam ablamlar gelicek kestane yapıcam onlra giya kimse gelmicekti ama ben yemicem hem kızmla ilgilencem onlar kestanyi bitirene kadar sonra oturup yeşil çay içicem içtikçede alıştım bu güzel çaya kızlar bu hafta çok pis rakiplerim var 1 2 kilo vericem allhın izniyle seviom hepiniz tempo hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…