En Hızlı Zayıflatan ve En Fazla Kalori Yaktıran Çalışma (HIIT) - YouTube kızlarrrrr izleyin yarıda yapamdım dinlenmeye aldım kendimi su içinde kaldımmm yürüyüş falan yanında hikaye kalmış yani alın size roman bi deneyin ben hergün yapicammmm çok zoorrr
Nasıl gecti sınavların?Bugun sürekli bişeyler yiyorum.Kahve içtim bol su içtim.Tamamen psikolojik bir durum biliyorum.Gezmek istedim bugun,eve baglandım bunun verdigi bir psikoloji.Dısarı cıksam daha az yerdim....Kızlar bugun cok yedimmm.
owww canım iyiymiş bu ama gerçekten zor bende yarından itibaren jillian michaels yapıcam o daha güsel ve kolay bence tavsiye ederim 3 levelden oluşuyo 30 günlük 10 gün olarak yapıyosun levelleri :)
owww canım iyiymiş bu ama gerçekten zor bende yarından itibaren jillian michaels yapıcam o daha güsel ve kolay bence tavsiye ederim 3 levelden oluşuyo 30 günlük 10 gün olarak yapıyosun levelleri :)
Bende acil bişeyler yapmalıyım saldim kendimi hemen toparlanmaliyim
günaydın kızlar haftasonu hiç iyi geçmedi fazla yedim ama bakıyorumda herkes aynı şeyi yapmış inşallah bidaha yapmıycaz ya ben başka yerde kendimi tutamıyorum evde tutuyorum 2gündür annemlerdeydim tutamadım yani
Günaydın canım bende cok yedim.Dün yarım saat yürüyüş,bugun 6 dan 7 ye kadarda 1 saat eliptik bisiklete bindim.Aldıgım kalorileri bu sekilde yaktıgımı düşünüyorum.Yarın tartıda ne cıkcak bakalım?
Sürekli yapınca alışıyor vucut.Müzikle yapmanı tavsiye ederim o zaman daha kolay ilerliyorsun.ben sporda yapamadım canım ya ayrıcada maşallah eliptik bisiklete iyi dayanmışsın 1saat ben yarım saat zor dayanıyorum
bak canım bu hafta toparladım pazardan kendimi 400 kl aldım toplamda sabahtan akşama yediklerimle hesap yaptım nerden baksan 500 600 kl yaktımbuda heves olsun daha misafir falan yok verdikçe kendme ödül olarak çagırıcam yoksa kötüye gittim ne gidicem nede gelincek bi kilo vermem lazım bu hafta hadi sanda güvenim atalım kiloları su dedimiz sporları bi dende hangisi istersen onu yap bende denicem çağla demirin dedi sporu
Haklisin canım silkelenmek lazım. Kahvaltida kendimi frenledim fazla yemedim simdi koşu bandinda 1 saat yürüyüş yapicam.saat 3.30 gibide caglanin dediği sporu yapmayi denicem. Bide yemek yapmam lazim ispanak ayiklicam daha işim çok bugün
Sporu tok karnına mı yapıyorsun?Yemek yedikten sonra 3 saat sonra yapabiliyorum ya da sabah ac.
Benim için farketmiyo.sadece yeni yemek yemis olmiyim yeter canım. Oglen bisey yemiyorum
Genelde yemiyorum canim bazen oğlumun kahvaltidan kalan yiyeceklerini yiyorum kalmasin diye bazen de kahveyle gecistieiyorum.bu hafta herkes kacamak yapmış galiba onun için kimse katilmiyo.benim bu haftam kacamakli gecti umidim yok bu hafta verebipcefimden ama yilmak yok.bu hafta boyle olsada onumuzdeki hafa topliyalim kendimizi verelim kilocuklariBu hafta tempo düştü.Katılım,motivasyon azaldı...Haydi kızlar yarın büyük günnnn.Öglen hiç mi yemiyorsun?Ben yemedim mi tansiyonum düşüyor,alıştıgım için sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?