• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Haklisin canım silkelenmek lazım. Kahvaltida kendimi frenledim fazla yemedim simdi koşu bandinda 1 saat yürüyüş yapicam.saat 3.30 gibide caglanin dediği sporu yapmayi denicem. Bide yemek yapmam lazim ispanak ayiklicam daha işim çok bugün

ben evi topla süpür hergün süpürüorum :S benim bi çocuğum var ama bi tanede büyük çocuk toz al topla yemek te yapicam aksma :S yoruldum bende baya iş çok yapan yok ehhehe :52::52::52:

ben evi topla süpür hergün süpürüorum :S benim bi çocuğum var ama bi tanede büyük çocuk toz al topla yemek te yapicam aksma :S yoruldum bende baya iş çok yapan yok ehhehe :52::52::52:
Ben hergün supurmuyorum canım ama evi topla yek yap.bizde de camasir hic bitmez yıka kurut ütüle katla yerlestir kabus gibi :( aman napalim Allah saglik versin yemegimide yaptim şimdi oglusumu okuldan almaya gidicem ancak 1 saat yürüyebildim bugün :(

cicimmmmm seni ekleyemedim canım benim ben sana arkadaşlık isteği yoluyorum bende bi sorun var :68:

Son düzenleme:
kıslar nasıl gıdıyor umarım az yıyoruz:)
ben dıyetımın 1. gunundeyım ve regl oldum:(ama kuru uzum yedım az tatalı ıstegım gıttı.aslında bugun farkettım de hersey bızım elimizde kıslar bakın kendınıze zayıf oldugunuz yada ımrendiğiniz bır arkadasınızı dusunun,bakın ne gusel gıyınıyor ve nasıl ozguvenı var.bızde olucaz kıslar kımse sakın pes etmesın bu kılolar gıdecekkkkkkkk

kızlar kahvaltı 2 saltalık bir beyaz peynir 2 zeytin 1 dilim beyaz ekmek iki banım sucuklu yumurta :( amma şimdi o zor sporu yaptım sudan ter oldum ikigündür yapiorum bu hafta alışım ona bacaklarımdaki hamlık gitsin sabah akşam yapicam ve yürüyüz normal tempota vede yüzme inşallah tabi bugun birini daha kattım kadroya yan komşum :d o biraz kilolu ama biz onla yapıcaz inşalah bana yeşil çay içmeye çagrcam onu birazdan :d :D yürüyüşüde bu soğukta yapicaz inşallah :D sizler neler yapicaksınız bu akşam sade salta yerim çünkü sucuk yedim azıcık onu atmam lazım bide bu aksam ablamlar gelicek kestane yapıcam onlra giya kimse gelmicekti ama ben yemicem hem kızmla ilgilencem onlar kestanyi bitirene kadar sonra oturup yeşil çay içicem içtikçede alıştım bu güzel çaya :p:P kızlar bu hafta çok pis rakiplerim var 1 2 kilo vericem allhın izniyle :D seviom hepiniz tempo hadii :34:

tatlım azmine hayranım hadi bakalım süpersın:)

:53: birazdan onu denicem ben bu sporda yarım bıraktım eger devam etsem terden ıslanırdı yerler feci ter attırıo ben bukadar teleyip ve bukadar canım yanmamıştı kas olarak 1 sat kaslarım sızladı çalıştı her yer çalişio eger devam ettseydim ne olurdu zaten dioki yorunlca düğmeyi kapatın sonra devam edin tamamen kalbe göre yapılmış spor ama dedinide denicem canımm kuzilerle iddaya girdik sporu daha çok yapıcam bu hafta 1 2 kilo verip 4.5 kilo vermiş olurum iki kilo daha ayhhh :52: neki yani benim için :15: link olarak yaptının videosunu atarmısın canım benimm

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
Jillian Michael's 30 day shred level 2 - YouTube
Jillian Michaels - 30 day shred - Levels 1, 2 e 3 - Legendado - YouTube

bunlar canım yeni gireildim nete kusura bakma kolaylar gelsin vericeğinden eminim hırs güzel şey :D

kızzzlarrrr bugün hiç giremedim sabahın köründe çıktım akşam geldim eve diyet yine yalan tabi. yarın yine yokum sabah erkenden çıkıyorum akşama gelcem misafirlik gezmesi olcak yine :( ben sabah kalkar kalkmaz tartılıp yazarım buraya ama geçen haftadan fazla çıkcağım kesin artık 1 haftadır tartılmıyorum. bu hafta silkelenip toparlanıyorum hemen pes etmek yok :3:

tatlım azmine hayranım hadi bakalım süpersın:)

teşekkür canım benim bu hafta herkez toparlanio aldıysak aldık verdiyesek verdik bu hafta sıkı spor ve az ve sık yiyerek bol su bol yeşil cay bol kahve enrji olup tekrar azimlenioruz ben cevreyi kattım :d hırs yaptım :D

canım denedim 1 leveli ben bugun benim bacaklar dün ve bugun ham yapmış yarıda kaldı şimdi yarısını tamamlayıp bi yeşil çay yapıp yatıcam sonra sabah tartılcam büyük gün tok karnına 67.9 çıktım aç 67 çıkarsam sabah ne güzel olur :D yarım kilo vermiş olurum :d

evt kızlar birazdaha jillan milles yaptım bazılarını yapmadım ama yapabıldıklerimi ekledim o bölüme çünki aşırı ham oldu bacaklarımda şimdi yeşil çay yaptım kendime :D ve yatıp yarını sabırsızlıkla beklicem inşallah

Günaydın kızlar bu hafta hiç kimse için iyi geçmedi anlaşılan benim içinde öyle verdiğimiz yada aldığımiz kilolara bakıp değerlendirme yaparız artık

Günaydın kızlar bu hafta hiç kimse için iyi geçmedi anlaşılan benim içinde öyle verdiğimiz yada aldığımiz kilolara bakıp değerlendirme yaparız artık

Günaydın kızlar ilk kilo bildirimini ben yapicam sanırım. Kötü bi haftaymis benim icin anlasilan kilo bakimindan.gerci fazla abartmadim ama yapicak bişey yok. 500 gr artiyla kapatıyorum bu haftayi
Geçen hafta:77.9
Bugün:78.4
Gelen:500 gr tuvalete çıkamadım bellki ondandir diye kendime moral veriyorum :(

yaptığım bu zor spora baglıyarak üzerine eklemedim ve gerçekten iki gündür yeşilçay ve az beslendim :s ama yinede 67.5 aynı bu hafta iddaya girdik valla ben almadım iyi oldu ama ben 1 veya 2 kilo daha verseydim ama bu hafta vericem dün dolba gittim gece okadar acıktımki bir tane galeteye ısırık atıp kaçtım maksat midemdeki yanmayı bastırmak öylede uyudum :D geceyi zor kapattım

Son düzenleme:
valla bu hafta kızlaarr kötüydü hepimiz için şimdi dicektik 1 kilo ben verdim 2 o verdi sevincektik ama üzlmeyelim çünki ben inanıyorum bu hafta güzel geçicek çünki bu kadar hırslanmamıştımm şimdi bir yeşil çay içicem ve güne az yiyerek baslıcak kalori hesabı yapın kızlar kaşıklar sayıı olsun insan ozaman doydunu anlıo ben dün gece galete bi 5 ane yerdim ama bi ısırık attım ve açlığımı bastırdım yani demek istedim açık çokta yesem aynı azda yesem aynı iş beyinde bitoyomuş gerçekten ve şu spor azimi hırstan geldine inanıyorum ben bu değilim yani deli gibi o zor sporu yatım hadi kızlar tempoda :89: bu hafta ben 2 veya 15 vericem görürsünüz ahnada yazdım buraya :P inşallah ölmezsek tabii

Gülcan verenlerdensin suanda :D iyiysin iyi bizelere göre bu haftayı kötü kappattık

Back