merhaba arkadaşlar naptınız ben bugün pek yoruldum hala da devam ediyorum 1 saat yürüyüş 2 saat ayakta dikilmeyediklerimin hepsini yaktım herlade
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 3 zeytin az reçel
öğlen sokaktaydım ve vaktim yoktu 1 simit
akşama doğru z.yağlı bezelye biraz pilav
aralarda kahve salatalıktam bunlar 880 kalori
tartılmadım ama SEKEDA nın verdiği sitenin hesaplarına göre 600 gr vermişim 4 günde
cnm bende ozledim sizi. harikasinizkilom 69.1 diyetsyenden geldim kislar cok azar isttm ama son dedim 28 aralkta bi daha gdcem hemde zayflayarak bende bugun baslamis oldum. listemi paylasiyim hemen.
sabah; 1 dilim ekmk 1 su bardagi az yagli sut,1dilim az yagli peynr, domates salatalik ve hafyada 3 kez yumurta
ara:1 porsiyon meyve
ogle;5 yemek kasgi sebze yemegi,4ymk kasigi yogurt, 1 dilim ekmk
ara:1 porsyon meyve
aksam:2 kofte kadar et,3 kask sebze yemegi,4 kask yogurt,1 dilim ekmek
ara;yarm paket form biskuvi, neskafe
yatarken: yarm su bardagu tarcnli sut
kislar bu 1160 kalorilik zor bi diyetms ben 2 kasmdan beri doktru dinlemedgm icin beni biraz zorlayackmis doktorum
umarm hepimiz basaracagz
arkadaşlar merhaba bende izmirden 23 yaşındayım bekarım sözlüyüm. bende yazamadım kaç gündür çünkü kurallara pek uymadım kötü örnek olmak istemedim bu hafta kilomda çok bişey farketmicek sanırımaçıköğretim sınavlarım vardı yarında var yoğun geçiyo önümüzdeki haftaya bomba gibi giricem inşallah bu hafta sporda yalan oldu tabi :)
arkadaşlar merhaba bende izmirden 23 yaşındayım bekarım sözlüyüm. bende yazamadım kaç gündür çünkü kurallara pek uymadım kötü örnek olmak istemedim bu hafta kilomda çok bişey farketmicek sanırımaçıköğretim sınavlarım vardı yarında var yoğun geçiyo önümüzdeki haftaya bomba gibi giricem inşallah bu hafta sporda yalan oldu tabi :)
Bizde seni.özledikkk.Aksam yemeklerinde sadece salatadan vazgecmişsin cok güzelllll.Düzenli beslenme düzenli zayıflama ve kilolara elvedaa.
Supersin canim darisi bizim topikcilere insallah nasil verdin ne yaptin ayrintilari severizz ::107::[/QUOTEc
Canim yaptigim fazla birsey yok aslinda gunde 8 dilim ekmek yiyorum
Sekeri azalttim az yiyorum yemek sularindan uzagim,gunde hersdyden yiyorum
2litre su icmeye calisiyorum evdede spor olaraktddmizlik bebekemzirme
Hepsi bu kadar..ama su gunlerde pekbi gelenim gidenim oluyomecbur biraz cislardan yiyorum
Supersin canim darisi bizim topikcilere insallah nasil verdin ne yaptin ayrintilari severizz ::107::[/QUOTEc
Canim yaptigim fazla birsey yok aslinda gunde 8 dilim ekmek yiyorum
Sekeri azalttim az yiyorum yemek sularindan uzagim,gunde hersdyden yiyorum
2litre su icmeye calisiyorum evdede spor olaraktddmizlik bebekemzirme
Hepsi bu kadar..ama su gunlerde pekbi gelenim gidenim oluyomecbur biraz cislardan yiyorum
anladım canım benim ben ekmek şekr hiç yemiorum .s ama var yinede devamını bekleriz biz burda böyle şeyleri duyunca dahada heveslenioruz::102::
anladım canım benim ben ekmek şekr hiç yemiorum .s ama var yinede devamını bekleriz biz burda böyle şeyleri duyunca dahada heveslenioruz::102::
Elbette butun deneyimlerimizi paylasalim
Sabah pek istahim yoktu bir rezene ictim.birazdan misafirm gelecek bir pogaca ve birtane kurabiye yemeyi planliyorum.
Buarada kizlar sutlu kahve aclik hissini
Gideriyo ve tok tutuyo bilginize
Elbette butun deneyimlerimizi paylasalim
Sabah pek istahim yoktu bir rezene ictim.birazdan misafirm gelecek bir pogaca ve birtane kurabiye yemeyi planliyorum.
Buarada kizlar sutlu kahve aclik hissini
Gideriyo ve tok tutuyo bilginize
::118:: tamam canım benim bekleriz bilgileri ben sade içiorum oylede denerim hangisi daha iyi bir bakimafiyet olsun bizi düşün kendin e bak iyi bi şekilde istedimiz kiloya düşelim öyle ye canım ::108::
Tünaydın kızlarrr.Hepimiz diyeti bu hafta salladık,bende dün pide yedim,bugunde yemege gitcez eşimle.Dısarda yenebilecek sınırlı yemekler var.Salı gununu bekliyorum.Tartıda 100 gr fazla cıkarsam kendimi cezalandırmam lazım spor hergun yapmam lazım önümüzdeki hafta....Caglademir sınavda basarılar.
Nasıl gecti sınavların?Bugun sürekli bişeyler yiyorum.Kahve içtim bol su içtim.Tamamen psikolojik bir durum biliyorum.Gezmek istedim bugun,eve baglandım bunun verdigi bir psikoloji.Dısarı cıksam daha az yerdim....Kızlar bugun cok yedimmm.teşekkür ederim bitirdik sonunda sınavları salı bende fazla çıkcam kesin hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?