- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
kızlar nasıl gidior salıya çok az kaldı bu haftayı tamalıcaz inşallah amaç azı çoğu yok önemli olan eksiltmek sonra 1 hafta daha sonra bi hafta daha bi bakıcaz 4 kilo 5 kilo gitmişsakınha iradenize sahip çıkın kızlar güveniorum size ben çıktıysam her çıkar iradesine sahip cipsi manyagı olaraktan size sevgiler saygılar
aminnn aminnnn inşallah hepimizle olsun hoşbuldumm :) bende çok heveslendim başarıcağımada inanıyorum yeni yıla daha hafif ve fit giricezhepimize allah sabır versin
Nen hastayım canım da bisey istemiyo yiyemiyorum zorla yediriyolar.sabah kendimi hastaneye gittik.acilde igne vurdular ama hala kendime gelemedim.esime sabah fazla bisey yiyemiyorum acaba zayiflamismiyimdir sesim güldü bana kac derece ateşle yatıyorum aklim zayiflamakta :))) sonra bende güldüm kendime baya.napiyim odaklanmisim kilo vermeye.kendimi iyi hisaedince tartıldım kilomda düşüş var kizlar iyi gidiyorum esim sordu zayiflamismisin diye yok ayniyim dedim söylemedim. Az önce sofrada suzulmussun guzellesmissin dedi bana insan mutlu oluyo
Gecmiş olsun...Sen baya kötü olmuşsun.Allah şifa versin.Bende bugun tartıldım :))) son 1 gün kızlar.Bildirim salı saat 10:00 herkes için uygun mu saat.Pztsi 11 kişilik olan listeyi tekrar yazcam.Salıda kim ne kadar vermiş yazarım.Haydi bakalım canlarımmmm.Yeni katılacak arkadaslar salı günü sizde yazın,yeni listeyi hazırlayayım.
Öyle canım baya kötü olmuşum. Sali günü büyük gün sonuçlar güzel olucak buna inaniyorum.
Azimliyiz basaricaz canım vazgeçmek yilmak yok.bu kilolari 1 gunde almadik yavas yavas da kurtulucaz hepinize cok güveniyorum
Gecmiş olsun...Sen baya kötü olmuşsun.Allah şifa versin.Bende bugun tartıldım :))) son 1 gün kızlar.Bildirim salı saat 10:00 herkes için uygun mu saat.Pztsi 11 kişilik olan listeyi tekrar yazcam.Salıda kim ne kadar vermiş yazarım.Haydi bakalım canlarımmmm.Yeni katılacak arkadaslar salı günü sizde yazın,yeni listeyi hazırlayayım.
aynen bende dün dışardaydım sözlümle hiç bi zaman irademe sahip olucağıma inanmıyodu ama artık oda destek veriyo dışarda bişey yemedim ızgara et yedim kendimi dengelemeyi öğrendimkendimi motive ediyorum bunların tadını zaten biliyorum hepsinden yedim bi süre yemesem bişey olmaz diyorum koklama yöntemide çok etkili
Nen hastayım canım da bisey istemiyo yiyemiyorum zorla yediriyolar.sabah kendimi hastaneye gittik.acilde igne vurdular ama hala kendime gelemedim.esime sabah fazla bisey yiyemiyorum acaba zayiflamismiyimdir sesim güldü bana kac derece ateşle yatıyorum aklim zayiflamakta :))) sonra bende güldüm kendime baya.napiyim odaklanmisim kilo vermeye.kendimi iyi hisaedince tartıldım kilomda düşüş var kizlar iyi gidiyorum esim sordu zayiflamismisin diye yok ayniyim dedim söylemedim. Az önce sofrada suzulmussun guzellesmissin dedi bana insan mutlu oluyo
çook geçmiş olsun bi yönden iyi olmuş hastalanman dicem kızma insan hastalanınca dahada çabuk verio ben 1 haftada 5 kilo vermiştim tabi geri aldım çünki diet yapmiodumeşlerimiz bizi destekledimi dahada gaza gelioz banada dedi kız kilomu verdin sen bende bilmem hiç anlamadım vermişsin dedi dahada heveslendimbol bol çayından iç canım benim iyileş hemen a .e . o
Hoşgeldin canim aramıza. Burda rekabet superKizlar benide alin araniza 20gun oldu diyebaslayali e3 kilo verdim 75.5 suan yaza kadar 55 olmak hayalim
guzelimm...........74.3
sekeda.................69
mevser................65
peldaplt..............68.3
cicimmm............65
melekbade.........69
yzlm....................76
secilsecil.............80.5
inci-ser................75
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4
guzelimm...........74.3
sekeda.................69
mevser................65
peldaplt..............68.3
cicimmm............65
melekbade.........69
yzlm....................76
secilsecil.............80.5
inci-ser................75
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4
Tesekkür ederim canım.Gecen salı baslayan arkadaslar var listede.Kim ne kadar verdi cok merak ediyorum....Eşlerimiz güzel sözler söyleyince dahada hersey kolaylaşıyor.Liste guzel olmuş eline sağlık. Baya kalabalik olmusuz
Saol canım ya. Bazen bende diyorum hastalaninca canım bişey yemek istemiyo iyi oluyo diye ama bu sefer cok ağır atlatiyorum.ama sonuçlar iyi :) sabah tartildim ama soylemicem süpriz olsun yarına :)) ben eşime soylemiyorum daha ayniyim diye kiviriyorum.kendisi iyice anlayana kadar bide şöyle iyice kilo veriyim ondan sonra)) kendi farketsin dimi ama ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?