Bence yediklerin normal ama aralara yogurt,süt,kefir,ayran koysan daha iyi olur.Emziriyorsun sanırım,rezene cayı bundan mı içiyorsun?
Evet canim emziriyorum.yogurt geneldem ogunlerde yiy6rdum bugun. Nedense pek yiyesim gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yediklerin normal ama aralara yogurt,süt,kefir,ayran koysan daha iyi olur.Emziriyorsun sanırım,rezene cayı bundan mı içiyorsun?
Evet canim emziriyorum.yogurt geneldem ogunlerde yiy6rdum bugun. Nedense pek yiyesim gelmedi
Emzirme cok iyi kilo verdiriyor arkadaslarımdan ve akrabalarımdan biliyorum....Cok fazla diyet zaten yapamıyorsun bebege süt olması lazım.Sekerli yiyecekler sütü artırır derler.Dr.bir arkadasım sekerin aslında bebek içinde anne içinde hicbir yararı olmadıgını söylemişti...
5 i 1 yerde cay güzel canim hemde mis gibi kokuyo onu deneyebilirsin canımEvet canım daha önce olmayan kıyafetin varsa göz önünde bulundur.Baktıkca onlara istesende fazla yenmiyor.Ayy canım kahve cekti.Yapıyımda içeyim....Yesil cayla yıldızlarımız hiç barısmadı.Her cesidini denedim ama içemiyorum.Var mı önerin bu konuda?
5 i 1 yerde cay güzel canim hemde mis gibi kokuyo onu deneyebilirsin canım
Bence gayet iyi canim.ilerleyen gunlerde ekmeği az yeyip yemek yiyebilirsin.bide caylarda sekeri azaltirsan hatta sekeri hic kullanmazsan daha süper olur.ilk etapta zorlanirsin ama sonra cayin tadini daha iyi alicaksin emin olHosbulduk yalniz bende henuz tarti yok ilk firsatta alicam .bugunku yediklerim
6dilim kepekli ekmek
1kase tarhana corba
1bardak sekerli rezene
2kk pexnir
1yumurta.biraz sosis.domates salatalik 3zeytin
Aralarda 1muz1portakal az sonrada 1elma yicem..
Spor yok evde kucuk bebisim var .nasil sizce menum fazla yemismiym
Yok canım dene derim hem tadi hem kokusu benim cok hoşuma gidiyoOnu denemedim yesil cay tadı ve kokusu varsa onuda içemem.Yeşil cayın baskın tadı yok degil mi canım 5 i bir yerde cayında?
merhabalar yarın tartılıyoruz galiba ben bugün bi diyete başladım, geçen haftaki hiçbir işe yaramadı demek ki ben yediklerimden kısamıyorum bu işe yarayacak inş
Ya içimde bastıramafığım bi tatlı isteği var ne yapsam acaba. Bide kilo vermemin yavaşlamış olması hepten benim azmimi aldı götürdü.:26:Tamam canım olur,hurmayı cok yemişsin canım.Şekeri güzel almışsın.Seker yag olmasın diye zencefil,tarcın cayı iç bence....
Bol bol su ve yesil çay ic canım beni kahvede tok tutuyodu sekersiz kahvede icebilirsin.1-2 gün zorlanirsin ama sonra alisirsin.guzel elbiseleri olmak istedigin kiloda düşün kendini inan ise yariyo canim
kızlar yedim bir ince dilim pasta ve birazda patates saltası öğlende fasulye yemiştim bi tabak
Ohh afiyet olsun canım. Olsun her zaman değil ya arada olur öyle. Yarın kısarsın yediklerinden biraz.
yarınmı bir hafta çıkartırım bunun acısını 1 günde ekledim hemen ama tok tartıldım
Çıkart canım azimle olmakta fayda var tabi. Azcıkda bana yolla azminden :))
Ama ben 3aydır diyet yapıyorum ya insafff biraz bana
yolarım canım hergün burdan yollarım pes etmek yok ben ilk etap 15 kilo sonra 5 kilo daha 50 kilo ama şimdilik 55 iyi eger ben böyle gidersem şubatta 55 olurum bir s,ite buldum kalari hesabı yapio süper 3 4 gündür giriorum ve nekadar yesen nekadar verisin yada alırsın tabi tam tutmaz ama ortalama olraktan hesaplanio ve en çok zayılayan biri var 38 kilo vermiş o siteye hergün girim ne yiyip içtini eklemiş hergün ama bende hergün girmesemde hesaplıyorum hergün
Çıkart canım azimle olmakta fayda var tabi. Azcıkda bana yolla azminden :))
Ama ben 3aydır diyet yapıyorum ya insafff biraz bana
yolarım canım hergün burdan yollarım pes etmek yok ben ilk etap 15 kilo sonra 5 kilo daha 50 kilo ama şimdilik 55 iyi eger ben böyle gidersem şubatta 55 olurum bir site buldum kalori hesabı yapior süper 3 4 gündür giriorum ve nekadar yersen nekadar verisin yada alırsın tabi tam tutmaz ama ortalama olaraktan hesaplanior ve en çok zayılayan biri var 38 kilo vermiş o siteye hergün girip ne yiyip içtini eklemiş hergün ama bende hergün girmesemde hesaplıyorum hergün ama kayılamiorum yediklerimi sadece bilğimi alıp çikiorum site ismi versem bişey olurmu acaba
birde 3 ayda kaç kilo vermiştin canım ne yedin ne yaptın ve nasıl 3 ay dayandın çok büyük bir azim ayyh ben okadar yapabilirmiyim haa nediosun
Canım 10 kilo verdim ama gerçekten çok dikkat ettim nefsime sahip çıktım. Gerçi hala dikkat ediyorum ama kilo vermem yavaşladı canlandırmaya çalışıyorum. Ekstradan bişey yapmadım düzenli yemek yedim az öz yedim. Doyduğum anda bıraktım. Abur cubur yok asla pasta börek yok 3 aydan beri Asitli içecek meyve suyu yok çikolata işte çok nadir 3 ayda bir paket çikolata yememişimdir yani. Aslında kilo vermeye devam etsem ben yine eski azmime dönerimde bu şevkimi kırıyo biraz.
aslında özel bişi yok ama ama abur cubur ve azar azar yiyerek sıkı diet yok yani