• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

kızlar nasıl gidior salıya çok az kaldı bu haftayı tamalıcaz inşallah amaç azı çoğu yok önemli olan eksiltmek sonra 1 hafta daha sonra bi hafta daha bi bakıcaz 4 kilo 5 kilo gitmiş :D sakınha iradenize sahip çıkın kızlar güveniorum size ben çıktıysam her çıkar iradesine sahip :D cipsi manyagı olaraktan :D size sevgiler saygılar

Nen hastayım canım da bisey istemiyo yiyemiyorum zorla yediriyolar.sabah kendimi hastaneye gittik.acilde igne vurdular ama hala kendime gelemedim.esime sabah fazla bisey yiyemiyorum acaba zayiflamismiyimdir sesim güldü bana kac derece ateşle yatıyorum aklim zayiflamakta :))) sonra bende güldüm kendime baya.napiyim odaklanmisim kilo vermeye.kendimi iyi hisaedince tartıldım kilomda düşüş var kizlar iyi gidiyorum esim sordu zayiflamismisin diye yok ayniyim dedim söylemedim. Az önce sofrada suzulmussun guzellesmissin dedi bana insan mutlu oluyo

aminnn aminnnn inşallah hepimizle olsun hoşbuldumm :) bende çok heveslendim başarıcağımada inanıyorum yeni yıla daha hafif ve fit giricez :D hepimize allah sabır versin :D

Azimliyiz basaricaz canım vazgeçmek yilmak yok.bu kilolari 1 gunde almadik yavas yavas da kurtulucaz hepinize cok güveniyorum

Nen hastayım canım da bisey istemiyo yiyemiyorum zorla yediriyolar.sabah kendimi hastaneye gittik.acilde igne vurdular ama hala kendime gelemedim.esime sabah fazla bisey yiyemiyorum acaba zayiflamismiyimdir sesim güldü bana kac derece ateşle yatıyorum aklim zayiflamakta :))) sonra bende güldüm kendime baya.napiyim odaklanmisim kilo vermeye.kendimi iyi hisaedince tartıldım kilomda düşüş var kizlar iyi gidiyorum esim sordu zayiflamismisin diye yok ayniyim dedim söylemedim. Az önce sofrada suzulmussun guzellesmissin dedi bana insan mutlu oluyo

Gecmiş olsun...Sen baya kötü olmuşsun.Allah şifa versin.Bende bugun tartıldım :))) son 1 gün kızlar.Bildirim salı saat 10:00 herkes için uygun mu saat.Pztsi 11 kişilik olan listeyi tekrar yazcam.Salıda kim ne kadar vermiş yazarım.Haydi bakalım canlarımmmm.Yeni katılacak arkadaslar salı günü sizde yazın,yeni listeyi hazırlayayım.

Gecmiş olsun...Sen baya kötü olmuşsun.Allah şifa versin.Bende bugun tartıldım :))) son 1 gün kızlar.Bildirim salı saat 10:00 herkes için uygun mu saat.Pztsi 11 kişilik olan listeyi tekrar yazcam.Salıda kim ne kadar vermiş yazarım.Haydi bakalım canlarımmmm.Yeni katılacak arkadaslar salı günü sizde yazın,yeni listeyi hazırlayayım.

Öyle canım baya kötü olmuşum. Sali günü büyük gün sonuçlar güzel olucak buna inaniyorum.

Ewet ewet uygun sali gunu :-) bende persembe gunu 67 kilo ile diyete basladim sali tekrar tartilcam bakalim ne kadar wermisim yazarim yeni kilomu :-)

aynen bende dün dışardaydım sözlümle hiç bi zaman irademe sahip olucağıma inanmıyodu ama artık oda destek veriyo dışarda bişey yemedim ızgara et yedim kendimi dengelemeyi öğrendim :D kendimi motive ediyorum bunların tadını zaten biliyorum hepsinden yedim bi süre yemesem bişey olmaz diyorum koklama yöntemide çok etkili :34:

süpersin inanyırum sende başarırsın böyle gidersen :D çok doğru canım benim hepsinin tadını bilioz bi süre yemesek ne olcak yani :D

çook geçmiş olsun bi yönden iyi olmuş hastalanman dicem kızma insan hastalanınca dahada çabuk verio ben 1 haftada 5 kilo vermiştim tabi geri aldım çünki diet yapmiodum :D eşlerimiz bizi destekledimi dahada gaza gelioz banada dedi kız kilomu verdin sen bende bilmem hiç anlamadım vermişsin dedi :D dahada heveslendimbol bol çayından iç canım benim iyileş hemen a .e . o

Merhaba:3:
Diyetteyim vermem gereken 7 kilom var size katilabilirim:34:
Diyet listelerinizi nerden hazirliyorsunuz arkadaşlar?
Ben diyetisyene gidiyorum

Kizlar benide alin araniza 20gun oldu diyebaslayali e3 kilo verdim 75.5 suan yaza kadar 55 olmak hayalim

guzelimm...........74.3
sekeda.................69
mevser................65
peldaplt..............68.3
cicimmm............65
melekbade.........69
yzlm....................76
secilsecil.............80.5
inci-ser................75
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4

çook geçmiş olsun bi yönden iyi olmuş hastalanman dicem kızma insan hastalanınca dahada çabuk verio ben 1 haftada 5 kilo vermiştim tabi geri aldım çünki diet yapmiodum :D eşlerimiz bizi destekledimi dahada gaza gelioz banada dedi kız kilomu verdin sen bende bilmem hiç anlamadım vermişsin dedi :D dahada heveslendimbol bol çayından iç canım benim iyileş hemen a .e . o

Saol canım ya. Bazen bende diyorum hastalaninca canım bişey yemek istemiyo iyi oluyo diye ama bu sefer cok ağır atlatiyorum.ama sonuçlar iyi :) sabah tartildim ama soylemicem süpriz olsun yarına :)) ben eşime soylemiyorum daha ayniyim diye kiviriyorum.kendisi iyice anlayana kadar bide şöyle iyice kilo veriyim ondan sonra ;))) kendi farketsin dimi ama ;)))

guzelimm...........74.3
mevser................65
cicimmm............65
melekbade.........69
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4

Liste guzel olmuş eline sağlık. Baya kalabalik olmusuz

guzelimm...........74.3
mevser................65
cicimmm............65
melekbade.........69
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4

yarın bizde giricez listeye :) bende bugün tartıldım sonuçlar çok güzel dahada güvendim kendime mutluyum isteyince başarıcaz hepimiz :3:

çok geçmiş olsun hasta olunca insanın canı bişey yemek istemiyor...Dikkat etmek gerek bu zamanlarda malum çok soğuk bol bol C vitamini almak gerek acil şifalar canım..

slm kızlar nasıl keyifler, nasıl geçiyor günleriniz :) haftasonu cumartesi misafirim vardı akşam yemeğine haliyle biraz kaçırdım galiba.pazar da biz başka arkadasa davetliydik az yemege çalıştım ama bakalım ne olacak :18:

Saol canım ya. Bazen bende diyorum hastalaninca canım bişey yemek istemiyo iyi oluyo diye ama bu sefer cok ağır atlatiyorum.ama sonuçlar iyi :) sabah tartildim ama soylemicem süpriz olsun yarına :)) ben eşime soylemiyorum daha ayniyim diye kiviriyorum.kendisi iyice anlayana kadar bide şöyle iyice kilo veriyim ondan sonra ;))) kendi farketsin dimi ama ;)))

ya bi yönü bi tarafa iyi bişey deil tabi hemen iyleş bu gugun kocamın doğum gunu pastalar börekler çörekler havada uçuşcak ben napicam kızlar .s akıl verin kimse bilmio diet yaptımı

Back