• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

slm kızlar nasıl keyifler, nasıl geçiyor günleriniz :) haftasonu cumartesi misafirim vardı akşam yemeğine haliyle biraz kaçırdım galiba.pazar da biz başka arkadasa davetliydik az yemege çalıştım ama bakalım ne olacak :18:

ahh ah bu aksamda benim derdim var az yerim ama kendimide biliom ya hiç ya hep :D

çok geçmiş olsun hasta olunca insanın canı bişey yemek istemiyor...Dikkat etmek gerek bu zamanlarda malum çok soğuk bol bol C vitamini almak gerek acil şifalar canım..

Saol canım toparladim daha iyiyim kendime dikkat rtmedim ondan oldu biliyorum dud aldim dışarı çıktım usuttum sanirim

ya bi yönü bi tarafa iyi bişey deil tabi hemen iyleş bu gugun kocamın doğum gunu pastalar börekler çörekler havada uçuşcak ben napicam kızlar .s akıl verin kimse bilmio diet yaptımı

Az ye canim fazla abartmadan.hic yemezsende olmaz eşinin dogum gunu sonuçta. Yarini düşün bak büyük güne az kaldı ;)

Saol canım toparladim daha iyiyim kendime dikkat rtmedim ondan oldu biliyorum dud aldim dışarı çıktım usuttum sanirim

benimde 1 haftadır burnum tıkalı ne yaptıysam açılmadı sinüzit var bende duş yapıp yatınca sabah bi kalktım nefes alamıyorum dr gitmem gerek tabi işten fırsat bulursam..arada açılıyor sonra yine kapanıyor nasıl iş anlamadım :) kış oluyor benim çeşmeler acılıyor :1:

benimde 1 haftadır burnum tıkalı ne yaptıysam açılmadı sinüzit var bende duş yapıp yatınca sabah bi kalktım nefes alamıyorum dr gitmem gerek tabi işten fırsat bulursam..arada açılıyor sonra yine kapanıyor nasıl iş anlamadım :) kış oluyor benim çeşmeler acılıyor :1:

Dikkat et canim kendine.kendimizden cok herseyi düşünüyoruz. Bi doktora gorun derim.kisin benimde çeşmeler durmaz :) ceplerimde cantamda hep kagit mdndil bulundururum :)))

Canlarım nasılsınızzzzzz???Havalar degişti hastalıklar basladı.Yarın 10:00'da bekliyorum bildirimlerinizi....Haydi bakalım bütün kızlar toplandık,kilolarımıza veda ediyoruz.

Canlarım nasılsınızzzzzz???Havalar degişti hastalıklar basladı.Yarın 10:00'da bekliyorum bildirimlerinizi....Haydi bakalım bütün kızlar toplandık,kilolarımıza veda ediyoruz.

Iyiyiz canim yarin tartidaki rakamlari görünce daha iyi olucaz inşallah :))))

merhabalar yarın tartılıyoruz galiba ben bugün bi diyete başladım, geçen haftaki hiçbir işe yaramadı demek ki ben yediklerimden kısamıyorum bu işe yarayacak inş

merhabalar yarın tartılıyoruz galiba ben bugün bi diyete başladım, geçen haftaki hiçbir işe yaramadı demek ki ben yediklerimden kısamıyorum bu işe yarayacak inş

Evet canım yarın büyük günnn...:kkk:Dene bakalım canım,inşallah faydasını görürsün.Bende bugun hamur işi yedim,yemem gerekenden cok cok fazla patlamak üzereyim.Annem senede bir yapar,onun yaptıgı cok lezzetlidir deli gibi yedim.Onu eritmek için 1 saat spor yapmam gerekli.

Evet canım yarın büyük günnn...:kkk:Dene bakalım canım,inşallah faydasını görürsün.Bende bugun hamur işi yedim,yemem gerekenden cok cok fazla patlamak üzereyim.Annem senede bir yapar,onun yaptıgı cok lezzetlidir deli gibi yedim.Onu eritmek için 1 saat spor yapmam gerekli.

umarım 1 kilo versem o bile yeter bana yarın için. sen yarın karbonhidratlı yiyecekler yeme çok az ye yarınla dengelersin

Merhaba kızlar
Yarın tartı günü ama saat 10 daymış ben o saatte sporda olucam gitmeden size kilo bildirimimi yapıp öyle giderim.
Gerçi kilomda bi değişiklik olduğunu sanmıyorum henüz Cumartesi günü tartıldım.
Bakalım yarından itibaren spor saatimi değiştiriyorum. İşe yarıcakmı görücez.:13:
Bu aralar bende bi yemek isteğidir gidiyo öyle abur cubur pasta börek yemiyorum ama sabahtan beri 15 hurma yemişimdir ekstradan.
Allah hepimize kolaylık versin. Ama hiç iştah vermesin.:1:

umarım 1 kilo versem o bile yeter bana yarın için. sen yarın karbonhidratlı yiyecekler yeme çok az ye yarınla dengelersin

Canım 1 kilo cok cok iyi.Diyetisyene gittigim dönemlerde ayda 3 en fazla suyla yagla 4 kilo demişti.Haftada 1 kilo süper yani.Bizde bu kiloları hop 10 kilo olarak almadık öyle degil mi?Moral bozmak yok,100 gr bile veersek karımızdır.

Merhaba kızlar
Yarın tartı günü ama saat 10 daymış ben o saatte sporda olucam gitmeden size kilo bildirimimi yapıp öyle giderim.
Bakalım yarından itibaren spor saatimi değiştiriyorum. İşe yarıcakmı görücez.:13:
Bu aralar bende bi yemek isteğidir gidiyo öyle abur cubur pasta börek yemiyorum ama sabahtan beri 15 hurma yemişimdir ekstradan.

Tamam canım olur,hurmayı cok yemişsin canım.Şekeri güzel almışsın.Seker yag olmasın diye zencefil,tarcın cayı iç bence....

Ebdeki herkes bana rakip valla zorla yediriyolar ilac alicaksin ye ye diye.ne güzel istahim yok iste yemiyim ama dimi ;) esimle iddia ya girmistik 70 kiloya dusersem 10 bin lirani alirim dedim ama baya oluyo.simdide karsima geçmiş dalha geçiyor zayıflamak icin yemiyosun dimi diyo ye ye diyo uoksa 10 bin liram gidicek diyo :)))) alcam parani merak etme sen dedim bende :)))

Canım 1 kilo cok cok iyi.Diyetisyene gittigim dönemlerde ayda 3 en fazla suyla yagla 4 kilo demişti.Haftada 1 kilo süper yani.Bizde bu kiloları hop 10 kilo olarak almadık öyle degil mi?Moral bozmak yok,100 gr bile veersek karımızdır.

Aynen canim 100 gram bile versek kar bugün 100 gram veririz haftaya daha fazla veririz hic belli olmaz bu işler ;)

Merhaba kızlar
Bol bol su ve yesil çay ic canım beni kahvede tok tutuyodu sekersiz kahvede icebilirsin.1-2 gün zorlanirsin ama sonra alisirsin.guzel elbiseleri olmak istedigin kiloda düşün kendini inan ise yariyo canim

Hoşgeldin canim aramıza. Burda rekabet super ;)

Hosbulduk yalniz bende henuz tarti yok ilk firsatta alicam .bugunku yediklerim
6dilim kepekli ekmek
1kase tarhana corba
1bardak sekerli rezene
2kk pexnir
1yumurta.biraz sosis.domates salatalik 3zeytin
Aralarda 1muz1portakal az sonrada 1elma yicem..

Spor yok evde kucuk bebisim var .nasil sizce menum fazla yemismiym

Bol bol su ve yesil çay ic canım beni kahvede tok tutuyodu sekersiz kahvede icebilirsin.1-2 gün zorlanirsin ama sonra alisirsin.guzel elbiseleri olmak istedigin kiloda düşün kendini inan ise yariyo canim

Evet canım daha önce olmayan kıyafetin varsa göz önünde bulundur.Baktıkca onlara istesende fazla yenmiyor.Ayy canım kahve cekti.Yapıyımda içeyim....Yesil cayla yıldızlarımız hiç barısmadı.Her cesidini denedim ama içemiyorum.Var mı önerin bu konuda?

Hosbulduk yalniz bende henuz tarti yok ilk firsatta alicam .bugunku yediklerim
6dilim kepekli ekmek
1kase tarhana corba
1bardak sekerli rezene
2kk pexnir
1yumurta.biraz sosis.domates salatalik 3zeytin
Aralarda 1muz1portakal az sonrada 1elma yicem..

Spor yok evde kucuk bebisim var .nasil sizce menum fazla yemismiym

Bence yediklerin normal ama aralara yogurt,süt,kefir,ayran koysan daha iyi olur.Emziriyorsun sanırım,rezene cayı bundan mı içiyorsun?

Back