• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Gunaydin...Hastayim canım ya bütün gece doğru düzgün uyuyamadim. Oglusum eşim ve ben olmak uzere hepimiz oksuruyoruz.bende ayrica halsizlikte var.beni düşündüğün icin tesekkur ederim saol canım

Cok gecmiş olsun.Benimde bugun bogazlarım agrıyor...Zencefili içtim iyiyim biraz daha.

bende şubat ayında diyetisyene gittim 74le başladım 5 ayda 59a düştüm ama bırakınca ho
op geri aldım 70 olmuştum şimdi 64.8 im 58 olmak istiyorum çok çalışıyorum ben sabahları kardio plates 21 günde yağlarından kurtul dvdsi aksamda yarım saat eliptik bısiklet öyle işte

Bende dikkat etmesem 90 olurum bu sefer.Ben evlenmeden önce 62-63 arasındaydım.Eşimle ilk tanıştıgımızda 55-56 kilo.Eşim sürekli yemiyorsun,bişeyler yesene deyip dururdu.86 kilo oluncada askım cok yiyorsun yeme cok kilo aldın demeye basladı.Baskalarının bana karısması hosuma gitmemeye baslamıştı.Dedim güzelimm bu böyle olmaz bişeyler yap,hayat tarzımı degiştirdim.Şimdi herkesin süpersin,oo cok yakışmış demeleri ve eşimin sözleri cok hosuma gidiyor.

Süper kilo vermiştin tebrik ederim canım:16:
Benim kilo vermem yavaşladı:50: sende öyle bişey olmadı mı

Tesekkür ederim canım.Ben 77-78 kilo civarlarındayken kilo vermemde durma oldu.Kahveyi sade içmeye basladım,asitli.içecekleri bıraktım,zencefil,adacayı ve kefiri bol içtim.Spor saatimi degiştirdim.Ekmegi 1 dilim eksilttim.Sonra tekrar vermeye basladım.Simdi devam ediyor...Salı günü görcez bakalım.

Supersin canım. Ben hastayım halsizlikten tartilamadim ama cok merak ediyorum artık yarın kahvaltı öncesi tartilirim

geçmiş olsun canım ada çayı çok iyi gelio öksürüğe balla tatlandır birazda limon ama kaynatarak demleme sıcak su dök üstüne demlensin tekrar geçmiş olsun canım :( bakalım umutluyum hepinizden

Tesekkür ederim canım.Ben 77-78 kilo civarlarındayken kilo vermemde durma oldu.Kahveyi sade içmeye basladım,asitli.içecekleri bıraktım,zencefil,adacayı ve kefiri bol içtim.Spor saatimi degiştirdim.Ekmegi 1 dilim eksilttim.Sonra tekrar vermeye basladım.Simdi devam ediyor...Salı günü görcez bakalım.

Bende spor saatimi bir süreliğine değiştireyim bakayım nasıl olucak. Onuda deneyelim.
Asitli içecek ben hiç sevmem diyetteykende hiç aramıyorum canım ekmek desen kahvaltı haricinde hiç yemiyorum.:26:
Daha ne istiyo bu vücut bi anlasam:27:

Yazdan bu yana 15 kilo verdim. Konu sahibi gibi benim de kalan bir 10 kilom daha var. Zor ama imkansız değil. Hepinize kolay gelsin.

geçmiş olsun canım ada çayı çok iyi gelio öksürüğe balla tatlandır birazda limon ama kaynatarak demleme sıcak su dök üstüne demlensin tekrar geçmiş olsun canım :( bakalım umutluyum hepinizden

5 li grip cayim vardi keşke adaçayı da alsaydim zencefil le bali karistirip yedim umarim faydasi olur canım

Bende spor saatimi bir süreliğine değiştireyim bakayım nasıl olucak. Onuda deneyelim.
Asitli içecek ben hiç sevmem diyetteykende hiç aramıyorum canım ekmek desen kahvaltı haricinde hiç yemiyorum.:26:
Daha ne istiyo bu vücut bi anlasam:27:

Diyetisyene gittigimde günde tüketmem gereken 11 dilim ekmegim vardı.2 kasık makarna....pilav vb 1 dilim ekmek demek,1 kase corba ekmek yerine gecer.Bunlarada dikkat etmen lazım.Tatlıyla aran nasıl?Kendine bir liste yap 1 haftalık hergun ne yedigini agzına ne attıysan yaz.O zaman vucudunun ne istedigini daha kolay cözümleyebilirsin.Neyi eksik yaptıgını daha iyi fark edersin.Moralini bozma gitcek kilolar.

arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza. 1 haftadır spor 3 gündürde sıkı bi şekilde diyet yapıyorum yaklaşık 14 kilo fazlam var bunalıma girmek üzereyim bedenimden hiç memnun değilim kendime hiç bi zaman hakim olamıcağımı düşünüyodum yeme isteğimi bastıramam diyodum ama 3 gündür çok ii gidiyo evde pastalar çikolatalar olmasına rağmen hiç birine elimi sürmedim kokladım sadece :( ilk iki hafta kendimi çok sıkı tutcam ki nefsim alışsın sonra azar azar herşeyden yeme olayına geçicem salı günü bende bildirim yapmak istiyorum.birbirimizle etkileşimde olmak çok ii gelcek bence :)

arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza. 1 haftadır spor 3 gündürde sıkı bi şekilde diyet yapıyorum yaklaşık 14 kilo fazlam var bunalıma girmek üzereyim bedenimden hiç memnun değilim kendime hiç bi zaman hakim olamıcağımı düşünüyodum yeme isteğimi bastıramam diyodum ama 3 gündür çok ii gidiyo evde pastalar çikolatalar olmasına rağmen hiç birine elimi sürmedim kokladım sadece :( ilk iki hafta kendimi çok sıkı tutcam ki nefsim alışsın sonra azar azar herşeyden yeme olayına geçicem salı günü bende bildirim yapmak istiyorum.birbirimizle etkileşimde olmak çok ii gelcek bence :)

Hosgeldin canim aramıza rekabet olunca insanın daha çok kilo veresi geliyo :) bide birbirimizi kontrol ettiğimiz için korkudan yiyemiyoruz bişey ;) benim hedefim 68 vermek iatedigimiz kilo birbirine yakın. İnşallah hepimiz fazlalıklarımizdan kurtulucaz

Hosgeldin canim aramıza rekabet olunca insanın daha çok kilo veresi geliyo :) bide birbirimizi kontrol ettiğimiz için korkudan yiyemiyoruz bişey ;) benim hedefim 68 vermek iatedigimiz kilo birbirine yakın. İnşallah hepimiz fazlalıklarımizdan kurtulucaz

inşallah canım kararlı olduktan sonra sorun olmaz gidicek hepsi inşallah hepimize kolay gelsin :34: :) :)

hoş geldin canım armıza :D güzel bişeyden konu açılmış bende dün bir zat kendim gittim aldım abur cubur misafirim vardı ama yemedim kahve kuru kayısı yedim onun haricinde asla yemem bu kızlar beni çok pis hevesendirdi :D ben kendime inanamadım yemedimya :D tekrar hoş geldin güven azim tempo senle olsun :D

kızlar nasıl gidior salıya çok az kaldı bu haftayı tamalıcaz inşallah amaç azı çoğu yok önemli olan eksiltmek sonra 1 hafta daha sonra bi hafta daha bi bakıcaz 4 kilo 5 kilo gitmiş :D sakınha iradenize sahip çıkın kızlar güveniorum size ben çıktıysam her çıkar iradesine sahip :D cipsi manyagı olaraktan :D size sevgiler saygılar

Son düzenleme:
hoş geldin canım armıza :D güzel bişeyden konu açılmış bende dün bir zat kendim gittim aldım abur cubur misafirim vardı ama yemedim kahve kuru kayısı yedim onun haricinde asla yemem bu kızlar beni çok pis hevesendirdi :D ben kendime inanamadım yemedimya :D tekrar hoş geldin güven azim tempo senle olsun :D

aminnn aminnnn inşallah hepimizle olsun hoşbuldumm :) bende çok heveslendim başarıcağımada inanıyorum yeni yıla daha hafif ve fit giricez :D hepimize allah sabır versin :D

kızlar nasıl gidior salıya çok az kaldı bu haftayı tamalıcaz inşallah amaç azı çoğu yok önemli olan eksiltmek sonra 1 hafta daha sonra bi hafta daha bi bakıcaz 4 kilo 5 kilo gitmiş :D sakınha iradenize sahip çıkın kızlar güveniorum size ben çıktıysam her çıkar iradesine sahip :D cipsi manyagı olaraktan :D size sevgiler saygılar

aynen bende dün dışardaydım sözlümle hiç bi zaman irademe sahip olucağıma inanmıyodu ama artık oda destek veriyo dışarda bişey yemedim ızgara et yedim kendimi dengelemeyi öğrendim :D kendimi motive ediyorum bunların tadını zaten biliyorum hepsinden yedim bi süre yemesem bişey olmaz diyorum koklama yöntemide çok etkili :34:

aminnn aminnnn inşallah hepimizle olsun hoşbuldumm :) bende çok heveslendim başarıcağımada inanıyorum yeni yıla daha hafif ve fit giricez :D hepimize allah sabır versin :D

amiiiiiiiiiiiiin ozamana baya giderr inşallah benim gidecek başka sansı yok bi kere kırıldım daha laf yaptırmam insanlara kilomu

Biz bu azimle cok güzel zayiflicaz kızlar. Insan bazen kendine bile sasiyo.bizim evde de oglusumun abur cuburlarivar ama gözüm bile gormuyo.amacim belli zayiflicam ama sizde benimle zayiflicaksiniz :)

Back