Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Secılsecıl günaydın bugun erkencisin.Nasılsın
Gunaydin...Hastayim canım ya bütün gece doğru düzgün uyuyamadim. Oglusum eşim ve ben olmak uzere hepimiz oksuruyoruz.bende ayrica halsizlikte var.beni düşündüğün icin tesekkur ederim saol canım

Sakın birakma canım ben daha once 13-14 kilo zayiflamistim ama sonra dikkat etmediğim için bi kısmını geri aldım. O dönem de nerdeyse 2 hafta kadar tartida oynama olmadı ama pes etmedim devam ettim ve başardım onun için sende vazgeçme canım

Hoşgeldin canım biz her salı tartilip kilo kontrolü yapicaz.kim daha cok kilo verdiyse o hafta be yaptigini ne yediğini bize anlaticak.su an için benim uyguladigim kolay bir diyet daha dogrusu diyet diye biseyim yok.sadece yediklerime dikkat ediyorum. Abur cuburu kestim tatli yememeye çalışıyorum bide gunde 1 saat yürüyüş yapıyorum canım

Hoşgeldin canım. Benimde öyle bir diyet listem yok ama hergün kahvaltııda 1 haşlanmış yumurta yiyorum akşam 5 den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum. Ara öğünlerimi yapıyorum. Aslında az ama sık sık devamlı birşeyler yiyorum. 3 aydan beri ağzıma bir tane bile cips almadım abur cuburu tamamen kestim anlıycan. Yanına bide spor tabi o olmayınca bende çok değişiklik olmuyo.

teşekkür ederim hoşbuldum.şimdi işe rekabet falan karıştımı daha iyi dimi insan hırs falan yapar gibi geldi ozaman bende şimdiden başlayayım yediklerime dikkat etmeye(aç kalmaya) salı günü de size katılırım.

Valla canım ben ilk 2 ay 10 kilo verdim 3. Ay hep gram gram farkediyo
Ne zaman canlanacak bu vücut anlayamadım gitti yesem veremem anladımda yemiyorum :44:

Burda paylasimda bulunarak motive ediyoruz birbirimizi böylece kaçamak larimiz azaliyo

hoşbuldum.ben çok yiyen biri değilim aslında ama işte şu abur cubur işi beni bitiriyor.cips falan da değil çikolata daha çok,engel olamıyorum bir kaşıktan birşey olmaz diyip yiyorum sonrada pişman oluyorum

Gunaydin...Hastayim canım ya bütün gece doğru düzgün uyuyamadim. Oglusum eşim ve ben olmak uzere hepimiz oksuruyoruz.bende ayrica halsizlikte var.beni düşündüğün icin tesekkur ederim saol canım

Geçmiş olsun canım bu arada hepinize de. Havalar mahvediyor herkesi.

Mecburen tutuyorum canım bende çikolatayla aşk yaşayan biriydim resmen 2 ay öncesinde. Tabi ki hala arada kaçamaklarım oluyor(daha sonra pişmanlıktan mahfaluyorum tabi) ama o kadarda olur yani.

süpersin canım ama benim diyetisyenim akşam sadece saat 6da çorba salata ye diyodu 8 gibide 2yk yoğurt galeta yoğurt yağ yakımını hızlandırıyomuş sporda akşam yemeginden 1 saat sonra yarım saat bisiklet sür diyodu ben sabahları platesde yapıyorum

Ben biraz kafama göre takılıyorum. Ara öğün yapamıyorum. Yemekleri de az yemeye calisiyorum.sadece düzen li yapmak istediğim yürüyüş. Spor olmadan gitmiyo kilolar.

Mecburen tutuyorum canım bende çikolatayla aşk yaşayan biriydim resmen 2 ay öncesinde. Tabi ki hala arada kaçamaklarım oluyor(daha sonra pişmanlıktan mahfaluyorum tabi) ama o kadarda olur yani.

Zaten kadınların 2 derdi var.1.si tatlı 2
.side bağırsak tembelligi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…