- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.621
Bacım 3 kere yaptım da olsa çıkardı elbetSende test yapsana bacım
Ayy ne bilim yaa olmadın ya hala canımBacım 3 kere yaptım da olsa çıkardı elbet
Valla canım seni üzmek ya da umutlandırmak istemem ama var gibi geliyo banaBen saldım çayıra. Küçük kızım çok hassas kucağımdan indiremiyorum. Çok zor durumdayım. Eşimin temmuz ayı iş planları başladı. İnan yüzünü görsek şükür.şu virüs yüzünden kimseyede bırakmıyorum. Kaldım öyle
Kasık ağrıları yumurrlama gibi ağrılar oluyor. Belki çok geç gebelik oldu bilmiyorum. Kart görené kadar umudum var. Eğer olursam 2 yaşını bekleyeceğiz.
Emzirirken oluyor düzensizlik. Ama bu defa farklı oldu. Sabırlıyım ya, inan görmen lazım..bak saat kaç oldu ağla ağla inmiyor kucağımdan.Ayy ne bilim yaa olmadın ya hala canım
Ahh keşke....Valla canım seni üzmek ya da umutlandırmak istemem ama var gibi geliyo bana
Oy canım benim zaten 2ile 3 yas arası skıntı dönemi tamEmzirirken oluyor düzensizlik. Ama bu defa farklı oldu. Sabırlıyım ya, inan görmen lazım..bak saat kaç oldu ağla ağla inmiyor kucağımdan.
Maşallah sende tamamsın hadi sıradakiiii
13 aylık bizimki ay şimdi bila parmağını sokup duruyor zor yazıyorum.Oy canım benim zaten 2ile 3 yas arası skıntı dönemi tam
Sende çalış . Bak çalışmayanın ne oğlu olur ne kızı. Bi arkadaşımın anası öyle diyormuşMaşallah sende tamamsın hadi sıradakiiii
Ahh keşke....
Sende çalış . Bak çalışmayanın ne oğlu olur ne kızı. Bi arkadaşımın anası öyle diyormuş
Öle ağrılar oluyor zaten canım bence de var, silik gözüküyorEvet nasil kizlar bir umut varmi yoksa goz yanilmasimi?hala regl olacakmisim gibi agrilarim var bence olacak gibiyim
Maşallah maşallh canım benim gözün aydın çok güzel
Benimkiler 2yas sendromuna girip çıkamayanlardan13 aylık bizimki ay şimdi bila parmağını sokup duruyor zor yazıyorum.
Bence de beta 1000 den fazla duruyor değil mi maşallahMaşallah maşallh canım benim gözün aydın çok güzelson adetin ne zamndı? Gitsen kese görünür senin
Maşallah maşallh canım benim gözün aydın çok güzelson adetin ne zamndı? Gitsen kese görünür senin
Bence de beta 1000 den fazla duruyor değil mi maşallah
Belki bebek görünmez de kese görülebilir canım ya da koyuluk ikiz gebelik te olabilir ailede varsa2 hazirandı canım görünmez herhalde daha yaa bilemedim
Kızlar görüyorsunuz değil mi Rabbimin mucizesini ilk geldiğin gün buraya tüplerim tıkalı demiştin demekki ne olursa olsun Allah dilerse olur
hepimize de umut oldun.
Rabbim şükür seni yormadan tüp bebek fln yapmadan verdi ya senin adına cok mutluyum darısı herkesin başınakahvecibaby
Canım benim, bence biraz bekle bir haftaya kese doluluk oranı görünür. Stresé girmezsin2 hazirandı canım görünmez herhalde daha yaa bilemedim