- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.661
Kızzz sende ansiklopedi gibi kadınsn Ha.. bunu ilk kez duydum. Yazıyorum bi kenara hamile kalınca tecrübe ederiz artık. Bu arada yaşın kaçtı aynı yaşlardayız hemen hemen . Öyle hatırlıyorum.Ayy hadi gözün aydın olsun canım bak ne dicem sana dakikada kalbi kaç atıyordu 140 ve altıysa cinsiyet erkek. Üzeriyse kız oluyo ben bunu bayağı kişide tecrübeledimbakalım sende tutacak mı
Canimmmmmmm bu testi gördüm aaaa kimin bu filan apaladim seni görünce ağlamaya başladım şuan salya sümük yazıyorum ayyy çok kötü oldum nasıl bir duygu Ya Rabbim şükürler binlerce kere şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam
Elbette hayrılsı olsun ama insan heyecanlı oluyor . Bi oğlun bİ kızın vardı demi. Ben çok heyecanlı bi tipim ya öğreneceğim gün çok mutlu olmuştum. Erkek demişti çünkü. Sonra kız dedi şok oldum tabi... oğlum erkek istiyordu diye bi umut erkek bekledim..ama kız oluncada kızıma bacı oldu şükürler olsun.Heee onu düşünmüyorum pek, ne verirse Rabbim hayırlı evlat versin
Canım 31 yasındayım 2 cocugum var ama konu komşu akraba boyuna doğuruyorlarKızzz sende ansiklopedi gibi kadınsn Ha.. bunu ilk kez duydum. Yazıyorum bi kenara hamile kalınca tecrübe ederiz artık. Bu arada yaşın kaçtı aynı yaşlardayız hemen hemen . Öyle hatırlıyorum.
Ayy kız bende oyle sanki kendim hamileymişcesine kaç saattir anlamsızca gülümsüyorum şaşkın şaşkınCanimmmmmmm bu testi gördüm aaaa kimin bu filan apaladim seni görünce ağlamaya başladım şuan salya sümük yazıyorum ayyy çok kötü oldum nasıl bir duygu Ya Rabbim şükürler binlerce kere şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam
Hayırlı olsun canım inşallah Allah nazarlardan korusun
Ben 32 yaşındayım ama geç oldu benim. 3 sene sonunda . Benle evliliği yaşıt olanların çocukları 9 yaşında falan. Tam aksi ben onlara göre Ha bire doğuruyorum. Oğlum 7 yaşında 3 ünün aradı 2 yaş 9 ay. Kendimi bildim bileli inek gibi süt veriyorumCanım 31 yasındayım 2 cocugum var ama konu komşu akraba boyuna doğuruyorlar
Oh ohhh maşallah sütaş seniBen 32 yaşındayım ama geç oldu benim. 3 sene sonunda . Benle evliliği yaşıt olanların çocukları 9 yaşında falan. Tam aksi ben onlara göre Ha bire doğuruyorum. Oğlum 7 yaşında 3 ünün aradı 2 yaş 9 ay. Kendimi bildim bileli inek gibi süt veriyorumkoskoca 5 yıldır emzirme dönemindeyim bu gidişle 4.de 8 sene olacak innşalla
Maşallah sübhanallah ne güzel çıkmış Rabbim tamamına erdirsin canım gözün aydın bizlere de dua et inşallah
Görünüş aynı gebelik testi gibi canım 2 saat sıvı içmeden idrar yapıyorsun lh değeri yükselirse yumurtlama var demekİyice hareketlendi buralar maşallah maşallahKızlar şimdi internette gördüm Ovulasyon testlerinde idrar mı toplanıyor gebelik testi gibi değil mi
He ya amin inşallah en kısa zamanda.Topic bugün şenlenmiş maşallahinşallah bizlerede nasip eder Rabbim en kısa zamanda hamişler sizin dualriniz kabul olur bol bol bizlerede dua edin inşallah
Aldınmı ovulasyon testi.İyice hareketlendi buralar maşallah maşallahKızlar şimdi internette gördüm Ovulasyon testlerinde idrar mı toplanıyor gebelik testi gibi değil mi
Canimmmmmmm bu testi gördüm aaaa kimin bu filan apaladim seni görünce ağlamaya başladım şuan salya sümük yazıyorum ayyy çok kötü oldum nasıl bir duygu Ya Rabbim şükürler binlerce kere şükürler olsun nasıl sevindim anlatamam
Ayy kız bende oyle sanki kendim hamileymişcesine kaç saattir anlamsızca gülümsüyorum şaşkın şaşkın
Hayırlı olsun canım inşallah Allah nazarlardan korusun
Maşallah sübhanallah ne güzel çıkmış Rabbim tamamına erdirsin canım gözün aydın bizlere de dua et inşallah
Topic bugün şenlenmiş maşallahinşallah bizlerede nasip eder Rabbim en kısa zamanda hamişler sizin dualriniz kabul olur bol bol bizlerede dua edin inşallah
YOk canım bi oğlum var henüzElbette hayrılsı olsun ama insan heyecanlı oluyor . Bi oğlun bİ kızın vardı demi. Ben çok heyecanlı bi tipim ya öğreneceğim gün çok mutlu olmuştum. Erkek demişti çünkü. Sonra kız dedi şok oldum tabi... oğlum erkek istiyordu diye bi umut erkek bekledim..ama kız oluncada kızıma bacı oldu şükürler olsun.
Maşallah sende tamamsın hadi sıradakiiii
[/QUOT. Bizimde testlerden görmek istediğimiz tablo
Kız gözün aydın yavrum ya. Sarıl bana birlikte ağlayalımmmçok mutlu oldum çok. Gözlerim parlıyor.
Hadi bakalım bu topik sana kısmetli geldi ve dualarımızla tabi. Darısı diğer kızlarà olsun bu ay. Koskoca 3 yılın ardından.... maşallah ya çok güzel bi haber bu.
Uuuu süper maşallah kız inanmıyorum m ay ne kadar koyu cok mutlu oldummmmmmmmmm
Ayyy beni de ağlattın hayırlı olsun canım yaa sağlıkla ilerlesin inşallah analı babalı büyütsün Rabbim
Kızlar görüyorsunuz değil mi Rabbimin mucizesini ilk geldiğin gün buraya tüplerim tıkalı demiştin demekki ne olursa olsun Allah dilerse olur
hepimize de umut oldun.
Rabbim şükür seni yormadan tüp bebek fln yapmadan verdi ya senin adına cok mutluyum darısı herkesin başınakahvecibaby
Hemde 3 sene sonunda... az değil ya bende 3 sene sonra oğlumu kucağıma almıştım. Sabrın sonra selâyettir inşallah kucağına alırsın sağlıkla zamanında.kahvecibaby
Aldım cano gelecek ay başlarıM takibe diye düşünüyordum ama bu zımbırtıları alıncada gaza geliyorsunAldınmı ovulasyon testi.
Kaç dk da çıktı çizgiler CanımGörünüş aynı gebelik testi gibi canım 2 saat sıvı içmeden idrar yapıyorsun lh değeri yükselirse yumurtlama var demek